- 22 Ocak 2021
- 53
- 16
- 38
- 29
- Konu Sahibi birbebekhayali
Hanımlar merhabalar. Berfu hoca dan yakın zamanda tedavi gören çikolata kistli, düşük amh li yada herhangi bir sebeple Berfu hanımda tedavi görenlerin izlenim ve yorumlarını alabilir miyim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim benim çift taraflı kiatlerim wardi 1 emriyo elde edebildik 23 ocakta transfer oldum tuttu çok şükürHanımlar merhabalar. Berfu hoca dan yakın zamanda tedavi gören çikolata kistli, düşük amh li yada herhangi bir sebeple Berfu hanımda tedavi görenlerin izlenim ve yorumlarını alabilir miyim..
Bende berfu hocaya gidiyorum salı günü transfer oldum beklemedeyim sizin gibi 2 kere başka merkezde klasik git gel tedavi uyguladılar boşuna vakit kaybettik bahçecide en azından kişiye özel araştırıyorlar daha sonucum belli değil ama yapılan muameleler ve ilgileri cidden güzel benceBen 5. Tedavim için başladım berfu hocaya. Opu oldum ve adet olmayı bekliyorum. Transfer olucam. Sonuç ne olur bilmiyorum ama gerçekten her hastaya ayrı ayrı tedavi uyguluyor benim için en önemlisi o. Şimdiye kadar 4 tedavim kopyala yapıştır oldu benim.
Neler uyguladı size? Nasıl bir tedavi yöntemi kullandı. Umarım sonuç pozitif olur.Bende berfu hocaya gidiyorum salı günü transfer oldum beklemedeyim sizin gibi 2 kere başka merkezde klasik git gel tedavi uyguladılar boşuna vakit kaybettik bahçecide en azından kişiye özel araştırıyorlar daha sonucum belli değil ama yapılan muameleler ve ilgileri cidden güzel bence
Öncesinde 3 aylık bi hem eşime hem bana çeşitli vitaminler ve antioksidanlar daha sonra beslenme düzeni listesi vermişti. İlk defa embriyomuz blastokist aşamasına kadar bekletilip 2 ay rahim dinlendirme oldu.Bu bile bizim için bi ilerleme oldu diğer merkez taze 3.gün yaptı ne bekletti risk aldı ne bi ön araştırma yaptı. Hemen adetin 2. Günü gel başlayalım kafasında ilerlediler. İnşallah hep beraber güzel sonuçlar alırızNeler uyguladı size? Nasıl bir tedavi yöntemi kullandı. Umarım sonuç pozitif olur.
Sizin embriyonuz kaç tane kaldı kaliteleri neler öğrenebildiniz mi acabaBen 5. Tedavim için başladım berfu hocaya. Opu oldum ve adet olmayı bekliyorum. Transfer olucam. Sonuç ne olur bilmiyorum ama gerçekten her hastaya ayrı ayrı tedavi uyguluyor benim için en önemlisi o. Şimdiye kadar 4 tedavim kopyala yapıştır oldu benim.
Benim 2 embriyom var. 1 tane 5. Gün 4ab diğeri 6. Gün 3ab orta kalite galiba. Süper kalite değiller ama önemli değil rabbim ol desin olurlar banada cd56 testi yaptılar. 2 ay rahîm dinlendirme ve blast embriyo bendede aynı durum yani umarım güzel sonuçlar alıcaz. Senin test günün ne zamanSizin embriyonuz kaç tane kaldı kaliteleri neler öğrenebildiniz mi acaba
Gayet de güzel embriyolarmış.inşallah hep beraber güzel sonuçlar alalım 5 martta inşallah bakalım az kaldıBenim 2 embriyom var. 1 tane 5. Gün 4ab diğeri 6. Gün 3ab orta kalite galiba. Süper kalite değiller ama önemli değil rabbim ol desin olurlar banada cd56 testi yaptılar. 2 ay rahîm dinlendirme ve blast embriyo bendede aynı durum yani umarım güzel sonuçlar alıcaz. Senin test günün ne zaman
Merhaba 5 kayıptan sonra bahçeci farklı ne yaptı size ?Benim 2 embriyom var. 1 tane 5. Gün 4ab diğeri 6. Gün 3ab orta kalite galiba. Süper kalite değiller ama önemli değil rabbim ol desin olurlar banada cd56 testi yaptılar. 2 ay rahîm dinlendirme ve blast embriyo bendede aynı durum yani umarım güzel sonuçlar alıcaz. Senin test günün ne zaman
Ayrı tedavi neler yapıldı canım seninle durumum neredeyse aynı sebepsiz 4 olumsuz öncekileri nerede yaptırdın ben memorial KayseriBen 5. Tedavim için başladım berfu hocaya. Opu oldum ve adet olmayı bekliyorum. Transfer olucam. Sonuç ne olur bilmiyorum ama gerçekten her hastaya ayrı ayrı tedavi uyguluyor benim için en önemlisi o. Şimdiye kadar 4 tedavim kopyala yapıştır oldu benim.
Evet 5in altı olması gerekir hatta 4 -5 çıkana bile tedavi uygulanıyormuş. Berfu hocanın hastasımısınız?Kizlar cd56 kaç olmali benim 9 ,9 yuksek mi
Yok canım kayseride tedavi görüyorum bir basarısız denemem var üstelik kortizon içerikli katil hucreler için hap kullanmıştım ama demekki tam ise yaramamış icim rahat etmedi bi testini yapıyım dedim 9 çıktıEvet 5in altı olması gerekir hatta 4 -5 çıkana bile tedavi uygulanıyormuş. Berfu hocanın hastasımısınız?
İntralipid serum tedavisi gerekiyor ve hafta da 1 almak gerekiyor. Inşallah vesile olur.Yok canım kayseride tedavi görüyorum bir basarısız denemem var üstelik kortizon içerikli katil hucreler için hap kullanmıştım ama demekki tam ise yaramamış icim rahat etmedi bi testini yapıyım dedim 9 çıktı
Insallah canım peki bu serum nezaman başlanıyorİntralipid serum tedavisi gerekiyor ve hafta da 1 almak gerekiyor. Inşallah vesile olur.
Merhabalar siz de bahceci annesisiniz sanirimBenim 2 embriyom var. 1 tane 5. Gün 4ab diğeri 6. Gün 3ab orta kalite galiba. Süper kalite değiller ama önemli değil rabbim ol desin olurlar banada cd56 testi yaptılar. 2 ay rahîm dinlendirme ve blast embriyo bendede aynı durum yani umarım güzel sonuçlar alıcaz. Senin test günün ne zaman