Allahım inşallah hamileyimdir aminOlabilir kan verin
Erken gebeliği sabah tekrar deneyin derimAllahım inşallah hamileyimdir amin
Evet herkes boyle söylüyor inşallah sabah tekrarliyacagimErken gebeliği sabah tekrar deneyin derim
Rica ederim burada da paylaş merak ettimEvet herkes boyle söylüyor inşallah sabah tekrarliyacagimteşekkür ederim cevabınız için
Tamam canım paylaşırımRica ederim burada da paylaş merak ettim
3 çizgi gözükmüyor mu ?Evet herkes boyle söylüyor inşallah sabah tekrarliyacagimteşekkür ederim cevabınız için
Yok 3 çizgi değil ben filtre ile düzenledim telefon çok net çekmedi ama elime alıp baktığımda daha net o yüzden böyle efekten duruyor baktım şimdi teste böyle degil3 çizgi gözükmüyor mu ?
Canımmerhaba test yaptın mıYok 3 çizgi değil ben filtre ile düzenledim telefon çok net çekmedi ama elime alıp baktığımda daha net o yüzden böyle efekten duruyor baktım şimdi teste böyle degil
Canımmerhaba test yaptın mı
Sanırım hamileyim testlerimi yükledim bı bakarmisiniz acile gidip kan vereceğimBende de aynı şekilde çıktı 2 gün sonra tekrar yaptığımda baya netleşmişti bence hamilesin
Evet bakarmisiniz testlere varmıdırCanımmerhaba test yaptın mı
Bence var ikisinde de cikmis . Hayirli olsunSanırım hamileyim testlerimi yükledim bı bakarmisiniz acile gidip kan vereceğim
Cok teşekkür ederim cevabınız için. Akşam netlesecek Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmesi dileğiyle aminnBence var ikisinde de cikmis . Hayirli olsun