- 5 Ekim 2023
- 306
- 65
- 18
- 27
- Konu Sahibi Esmasevgi7777
-
İlişkiden 16 gün sonraBebeklerim selamelimde prodoctor erken gebelik testi var internetten 5li olarak almıştım,
Bu testi son ilişkiden kaç gün sonra yaparsam doğru sonuç alırım,ilişkiden sonra 7. günüm kaç gün daha sabredeyiiimm, bu ay adet sonrası yumurtladım erken yumurtladım yani, fikiiirrr veriiir misiniiizzz
En az 12 gün geçsin en fazla 14 gün en iyi sonuç almak için diğer türlü bazen çıkmıyorBebeklerim selamelimde prodoctor erken gebelik testi var internetten 5li olarak almıştım,
Bu testi son ilişkiden kaç gün sonra yaparsam doğru sonuç alırım,ilişkiden sonra 7. günüm kaç gün daha sabredeyiiimm, bu ay adet sonrası yumurtladım erken yumurtladım yani, fikiiirrr veriiir misiniiizzz
Yani yine 1 hafta beklemem gerek, artık umudum bile yok ama bekleyelim bakalımEn az 12 gün geçsin en fazla 14 gün en iyi sonuç almak için diğer türlü bazen çıkmıyor
7. Gün bişi çıkmadı 12. Gün pozitiftiYani yine 1 hafta beklemem gerek, artık umudum bile yok ama bekleyelim bakalım
Kesinlikle katılıyorum ama işte insan bildiği şeyi bile soruyor biri farklı bi şey der diye, bi gün şurada okuduklarımdan açtığım konulardan sonra gebeyim diyebilmeyi çok istiyorum gerçekten hayırlısıBeklerseniz daha iyi olur. Evet beklemek zor insan çok merak ediyor ama yanılmamak için beklemek daha iyi.
O zaman 12. Gün bi deneyeyim olsa da olmasa da merakımı gidermiş olurum :) asla bu kadar erkenden bu düşüncelere girmezdim ama bu sefer son ilişkimden beri içimde farklı bi duygu var7. Gün bişi çıkmadı 12. Gün pozitifti
Üzerinden yazar satı 1. Gün olarak sayarsanız geriye doğru 6. Günde en fazla yapabilirsiniz yani regliden 5 gün öncesine kadsr sonuç verir yazıyor ama %76 mı ne yazmışlar. Ben bir önce ki hamileliğimde o gün yapmıştım negatif çıkmıştı 3 gün kala yapmıştım çok hafif çizgi çıkmıştı. Yani en garantisi yine satı beklemekBebeklerim selamelimde prodoctor erken gebelik testi var internetten 5li olarak almıştım,
Ben bu ay adet bitimi hemen yumurtladım:) 16 gün var daha reglime o yüzden regl tarihimi baz alamıyorum, dua edin de bu ay olsuuunnnnÜzerinden yazar satı 1. Gün olarak sayarsanız geriye doğru 6. Günde en fazla yapabilirsiniz yani regliden 5 gün öncesine kadsr sonuç verir yazıyor ama %76 mı ne yazmışlar. Ben bir önce ki hamileliğimde o gün yapmıştım negatif çıkmıştı 3 gün kala yapmıştım çok hafif çizgi çıkmıştı. Yani en garantisi yine satı beklemek
İnşallah pozitiftir bende bekliyorum satı bakalım inşallah ikimizde pozitifi görürüz o zaman :)Ben bu ay adet bitimi hemen yumurtladım:) 16 gün var daha reglime o yüzden regl tarihimi baz alamıyorum, dua edin de bu ay olsuuunnnn
İnşallah 2 yıldır bekliyorumİnşallah pozitiftir bende bekliyorum satı bakalım inşallah ikimizde pozitifi görürüz o zaman :)
Çok heyecanlı zamanlar insanın içi içine sığmıyor. Ben de öyleydim her şeyi dinler acaba hamile miyim diye düşünürdüm özellikle üçüncü hamileliğimde çok çok istemiştim. Kaç tane test aldım yaptım bunun için. En az 6 ay olmadı. Sonra boş vereceğim dedim hesap kitap yapmadım o ay hamile kaldım. Testi de buraya eklemiştim uzun yıllar geçti üstünden şimdi oğlum 9 yaşında. Sen de İnşaAllah en yakın en güzel zamanda hamile olursun bebeğine kavuşursunKesinlikle katılıyorum ama işte insan bildiği şeyi bile soruyor biri farklı bi şey der diye, bi gün şurada okuduklarımdan açtığım konulardan sonra gebeyim diyebilmeyi çok istiyorum gerçekten hayırlısı
Evet görüyorum silik bi çizgi varİyi akşamlar kızlar ben 18 ocakra çatlatma iğnesi oldum 12.gün kanda negatif oldu değerim 13.ve 14.gün idrar testleri negatifti bugün 15.gün test böyle oldu markası prodoctor
Evet ben 2 yıldır deniyorumÇok heyecanlı zamanlar insanın içi içine sığmıyor. Ben de öyleydim her şeyi dinler acaba hamile miyim diye düşünürdüm özellikle üçüncü hamileliğimde çok çok istemiştim. Kaç tane test aldım yaptım bunun için. En az 6 ay olmadı. Sonra boş vereceğim dedim hesap kitap yapmadım o ay hamile kaldım. Testi de buraya eklemiştim uzun yıllar geçti üstünden şimdi oğlum 9 yaşında. Sen de İnşaAllah en yakın en güzel zamanda hamile olursun bebeğine kavuşursun
İnşallah canım çok istiyorumEvet görüyorum silik bi çizgi varinşallah bebişin seninledir testi tekrarla ve sonra kan vermeye koşşşşş
Selamm, benim de sizinki gibi oldu bu ay, reglim bitti 4. Gün yumurtladım normalde döngüm de uzun 32 gün o yüzden ekstra erken benim için. Ben de bat tan geri saymiyim diyordum çatlamadan sayayım diye düşündüm doğru düşünüyorum değil mi siz de öyle yapacaksınız sanırım. Bugün 7 gün olduysa hemen hemen aynı dönem yumurtlamışız sizleBen bu ay adet bitimi hemen yumurtladım:) 16 gün var daha reglime o yüzden regl tarihimi baz alamıyorum, dua edin de bu ay olsuuunnnn
Yap yap ilk idrarla sonra da kan verirsin sağlık ocağında :)İnşallah canım çok istiyorumyarın sabah tekrar test yapacağım
Ayyy valla uyumadan modumu yükselttin allahta senin duanı kabul etsin inşallahYap yap ilk idrarla sonra da kan verirsin sağlık ocağında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?