arkadaslar bugunu saymazsak 5 gun kaldi reglime benim 2.cocuk olacak yumurtlama gunlerinde supheli iliski oldu iki kere ne olur olmaz doye kadin dogumdan sira aldim cuma gunu o nedenle test yapayim doktora ona göre söylerim dedim guvenlir diye prodoctor aldim boule cikti yok gibi var gibi cizgi bu testte yoksa yokdur diyebilirmiyiz
İstiyirum tabiki de ondan actim konuyu bu arada sizinki days doctor muydu yoksa prodoctor mu benim atttigim prodoctorGebelik istiyor musun istemiyor musun anlamadım pek ama ben bu marka teste güvenmiyorum .. bana çok daha belirgin silik çıkartıp başka teste negatif gördüğüm oldu. Ve regl olmuştum.
İki markada kötüİstiyirum tabiki de ondan actim konuyu bu arada sizinki days doctor muydu yoksa prodoctor mu benim atttigim prodoctor
Herkes farkli düşünüyor dimi kimi de bu cok iyi ve pahali alin diyor nasipİki markada kötüikisiyle de yanıldım.. aksine days comfort hiç yanıltmadı beni. Bide awox iyi diyorlar bu ay awox aldım ay
Sen hamile idin ne kadar olduİki markada kötüikisiyle de yanıldım.. aksine days comfort hiç yanıltmadı beni. Bide awox iyi diyorlar bu ay awox aldım Trendyoldan..
Evet öyle diyenler de var erken gebelik testleri zaten hic güvenli değil buna emin olduk hepimizHerkes farkli düşünüyor dimi kimi de bu cok iyi ve pahali alin diyor nasip
Kimyasala döndü benimSen hamile idin ne kadar oldu
Aaaa üzüldüm denedin mi bu ayda peki bekleme mi var ins en kisa zamanda olurEvet öyle diyenler de var erken gebelik testleri zaten hic güvenli değil buna emin olduk hepimiz
Kimyasala döndü benim
Çok teşekkür ederim inşallah bende çok üzüldüm çok ağladım ama yeni döngüye de hazırlanmam gerekiyordu unutmaya çalışıyorum.. değerlendirmeleri yakında yaptım daha adetime var bu kez regl gecikmesini beklicem yeniden üzülmek istemiyorumAaaa üzüldüm denedin mi bu ayda peki bekleme mi var ins en kisa zamanda olur
Allah gönlüne göre versin canim ins cok iyi sonuc olur dua etÇok teşekkür ederim inşallah bende çok üzüldüm çok ağladım ama yeni döngüye de hazırlanmam gerekiyordu unutmaya çalışıyorum.. değerlendirmeleri yakında yaptım daha adetime var bu kez regl gecikmesini beklicem yeniden üzülmek istemiyorum
Çok ediyorum inşallah canım benim Rabbim sağlıklı nasip etsin deAllah gönlüne göre versin canim ins cok iyi sonuc olur dua et
Canim bugun kan verdim cikmadi daha sonuc 2 de verdim devlette eve geldim test yaptim 15 dakika once ilk dakika da cizgi cikti ins yukleyince gorunurÇok ediyorum inşallah canım benim Rabbim sağlıklı nasip etsin deseninde gönlüne göre versin inşallah rabbim
Kaset testler pek yaniltmiyor canım inşallah vardır varsa yenidir ondan siliktir.. markası neydi bununCanim bugun kan verdim cikmadi daha sonuc 2 de verdim devlette eve geldim test yaptim 15 dakika once ilk dakika da cizgi cikti ins yukleyince gorunur
Hadi hayırlısı olsun bat a ne kadar kaldıSanta lady yapar yapmaz cikti daha dagilirken idrar tekrar cektim kan sonucum cikmadi eger olumlu ise artik bu guvenilir test yok olumsuz ise guvenilir degil bu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?