- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
çok mantıklı şiddetle tavsiye ediyorum...kendi kişiliğiniz itibari ile de çözüm odaklı olduğunuz için ayrıyeten sizi çok seviyorum..Merhaba sayin KK uyeleri, Admin
Bir Derdim Var bolumu herkesin kisisel dertlerini ortak ettikleri guzel bir bolum.
Ancak:
BDV'nin anti tezi, daha pozitif yaklasan ve direkt cozum odakli yazilara ihtiyac var. Boyle bir forum hem konu tekrarindan kurtararak hayati kolaylastirir hem de cikis noktasi aciziyet olmayan bir tartisma platformu ve durus yaratir.
Mesela bir derdim vardi, diyelim ki:
(1) Gurultuden cok rahatsiz oluyordum ama kisa ve uzun donemde cok cin bir cozum buldum.
(2) Ya da gecimsiz kaynanalarla veya patronlarla basa cikmak icin 10 adimlik bir plan olusturdum.
(3) Geceleri uyuyamiyordum, buna cok guzel cozumler buldum ve sistem haline getirdim.
Bunlari su anki BDV'ye, sorunu acmadan yazamayacagimiz icin boyle bir platformun
BIR DEVAM VAR
acilmasini rica ediyorum. Lutfen fikri begenirseniz beni destekleyin.
Simdiden tesekkurler!
Yinemipilav
bence genel itibari bakış açısı ile ortak paydada buluşan bi çözüm yolu gibi geldi bana..Bence genel öneriler herkesin işine yaramaz,herkesin problemleri şahsi. Bu nedenle genel olarak yazılan çözüm önerilerinin işe yarayacağına inanmıyorum. Tavsiye olur mu derseniz olur ama çözüm olacağını sanmam. Yine de fikrinize saygım var tabii ki..
Dediğim gibi,öneri olacağı kesin. Ama çözüm olacağını sanmam.. Herkesin problemleri kişisel evet örneğin kayınvalide ile anlaşamama ortak payda ama kimisi para sıkıntısından,kimisi zihniyet farklılığından,kimisi kıskançlıktan veya çok farklı kişisel bir nedenden. Demek istediğim bu.bence genel itibari bakış açısı ile ortak paydada buluşan bi çözüm yolu gibi geldi bana..
Mantıklı ama bu sitede işe yarayacağını düşünmüyorum. Bazıları kendince abidik gubidik devalar yazar ötekisi der öyle olmaz hadi gelsin polemik.Bir de eminim ki büyü yaptıranlar da çıkar akıl vermeye çalışır
OOO bunu full time calisirken nasil yapabilirim, cok zor!Açılırsa bölümün moderatörü siz olun..
Merhaba sayin KK uyeleri, Admin
Bir Derdim Var bolumu herkesin kisisel dertlerini ortak ettikleri guzel bir bolum.
Ancak:
BDV'nin anti tezi, daha pozitif yaklasan ve direkt cozum odakli yazilara ihtiyac var. Boyle bir forum hem konu tekrarindan kurtararak hayati kolaylastirir hem de cikis noktasi aciziyet olmayan bir tartisma platformu ve durus yaratir.
Mesela bir derdim vardi, diyelim ki:
(1) Gurultuden cok rahatsiz oluyordum ama kisa ve uzun donemde cok cin bir cozum buldum.
(2) Ya da gecimsiz kaynanalarla veya patronlarla basa cikmak icin 10 adimlik bir plan olusturdum.
(3) Geceleri uyuyamiyordum, buna cok guzel cozumler buldum ve sistem haline getirdim.
Bunlari su anki BDV'ye, sorunu acmadan yazamayacagimiz icin boyle bir platformun
BIR DEVAM VAR
acilmasini rica ediyorum. Lutfen fikri begenirseniz beni destekleyin.
Simdiden tesekkurler!
Yinemipilav
Sorunsal kelimesi TDK da sıfat olarak geçiyor.yinemi sorunSAL diyip gidiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?