• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Problemlere cozum bulup paylasamama sorunsali (Bir Devam Var)

Bir Devam Var adi altinda yeni bir bolum acilsin mi?

• Evet

OY: 8 66,7%
  • Hayir

OY: 1 8,3%
  • Bilmiyorum

OY: 1 8,3%
  • Anlamadim

OY: 2 16,7%
  • Baska bir onerim var, onu soylemek isterim.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
Kilo verme başarı hikâyeleri var örneğin, ona benzer olabilir bu da neden olmasın. Ama bu sefer de "öyle çözüm mü olur, ne kadan da cahil bir çözüm, aman yarabbim yaş kaç, bana pek olgun gelmedi de bu çözümünüz." gibi şeyler okuruz kesin. Bazen BDV okurken kendimi atanamamış Bihter gibi hissediyorum. Herkes olgun, sevgi pıtırcığı, bir ben fesat, sorunlu, kavga falan eden bir tip. Bazı üyeler de yalıdaki matmazel edasıyla mikemmel hayatlarını yaşıyor, hiç naz yapmıyor, ses yükseltmiyor, sorun yaşamıyorlar. Amacına uygun kullanılsa güzel olur, insanlar motive olur, pozitif bakış açısı görmüş olurlar sorunlarıyla ilgili.

Bence bdv'de çözüm odaklı yazmamamak yani direkt eleştirmek, polemik çıkarmak, kendinden örnek verip gereksiz yere konuyu uzatmak, konu dışına çıkıp kendi hayat hikayesini anlatmak yasaklansın.. bi çözümü ya da önerisi olan yazsın, diğerlerini konuyu işgal etmesin.. hergün o kadar gereksiz lüzumsuz yorumlar görüyorum ki..
Doğru diyorsunda fakat bdv insanların birazda kendini gördüğü örnekler verdiği için bu kadar rabet gördüğü bir yer diğer türlü seçenekler var uzmanlıklara giren bölümlerde bile bdv yazan insan sayısı bir hayli fazla
Bdv birazda dedikodu magazinsel olduğu içinde okunuyor

Doğru diyorsunda fakat bdv insanların birazda kendini gördüğü örnekler verdiği için bu kadar rabet gördüğü bir yer diğer türlü seçenekler var uzmanlıklara giren bölümlerde bile bdv yazan insan sayısı bir hayli fazla
Bdv birazda dedikodu magazinsel olduğu içinde okunuyor
Olsun, onemli olan cozumlerin de olmasi, bir arada durmasi ...
Insanlar elbette magazin konular istiyorlar, cunku o da bir cesit stres azaltici aktivite.
Bizim derdimiz, ortak dertlerimize cozum oldugu halde bir yerde acik ansiklopedi gibi bakabilecegimiz derli toplu kaynak olmamasi.

problematik Fr. problématique
sorunsal
Doğru olma ihtimali bulunmakla birlikte, şüphe uyandıran, kesin olmayan.

TDK da çıkan budur,oysaki ortada şüpheli bir durum yok bir problem var yani sorun var :KK66:
Şimdi oldu, anlatım bozukluğu var. Kelimeye tepki diye düşünmüştüm. :KK66:

Sonucta bdv ye gelen uye orayada gelip elestirisini yapabilir fikir beyan edebilir veya satasabilir karsit goruste cvp verebilir yine ayni donguye doner burasi reel olmayan ortam sirf ego tatminine uye olan vardir farkli karakteristik tablo cizen vardir hikaye yazan vardir ona buna satasip gunun evin stresini atan vardir Kim kimle nasil basedecek

Olsun, onemli olan cozumlerin de olmasi, bir arada durmasi ...
Insanlar elbette magazin konular istiyorlar, cunku o da bir cesit stres azaltici aktivite.
Bizim derdimiz, ortak dertlerimize cozum oldugu halde bir yerde acik ansiklopedi gibi bakabilecegimiz derli toplu kaynak olmamasi.
Evet anlıyorum sizi bir derdim var bölümüne ek bir sözlük gibi daha profesyonel bir bölüm
Umarım olur

Ben heryerde eleştirimi yaparım entrika olmadımı bu iş tutmaz :ukala:

Back