- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Yinemipilav
Tesekkur ederim, editledim.yinemi sorunSAL diyip gidiyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim, editledim.yinemi sorunSAL diyip gidiyorum ben
Doğru diyorsunda fakat bdv insanların birazda kendini gördüğü örnekler verdiği için bu kadar rabet gördüğü bir yer diğer türlü seçenekler var uzmanlıklara giren bölümlerde bile bdv yazan insan sayısı bir hayli fazlaBence bdv'de çözüm odaklı yazmamamak yani direkt eleştirmek, polemik çıkarmak, kendinden örnek verip gereksiz yere konuyu uzatmak, konu dışına çıkıp kendi hayat hikayesini anlatmak yasaklansın.. bi çözümü ya da önerisi olan yazsın, diğerlerini konuyu işgal etmesin.. hergün o kadar gereksiz lüzumsuz yorumlar görüyorum ki..
Sorunsal kelimesi TDK da sıfat olarak geçiyor.
Olsun, onemli olan cozumlerin de olmasi, bir arada durmasi ...Doğru diyorsunda fakat bdv insanların birazda kendini gördüğü örnekler verdiği için bu kadar rabet gördüğü bir yer diğer türlü seçenekler var uzmanlıklara giren bölümlerde bile bdv yazan insan sayısı bir hayli fazla
Bdv birazda dedikodu magazinsel olduğu içinde okunuyor
Şimdi oldu, anlatım bozukluğu var. Kelimeye tepki diye düşünmüştüm.problematik Fr. problématique
sorunsal
Doğru olma ihtimali bulunmakla birlikte, şüphe uyandıran, kesin olmayan.
TDK da çıkan budur,oysaki ortada şüpheli bir durum yok bir problem var yani sorun var
Evet anlıyorum sizi bir derdim var bölümüne ek bir sözlük gibi daha profesyonel bir bölümOlsun, onemli olan cozumlerin de olmasi, bir arada durmasi ...
Insanlar elbette magazin konular istiyorlar, cunku o da bir cesit stres azaltici aktivite.
Bizim derdimiz, ortak dertlerimize cozum oldugu halde bir yerde acik ansiklopedi gibi bakabilecegimiz derli toplu kaynak olmamasi.