Bak aklıma hangi şarkı geldi
Altın, gümüş, pırlanta
Zümrüt, sedef, yakutla
Kim mutlu olmuş dünyada..
Bir tek içten gülüş
Bir tatlı söz, bir öpüş
Sevdalı bir tek bakış yeter bana...
keşke o sevdalı bakışı görsem:'( dün köpürdü ben susunca ben görüyorum adetten söyledikleri resmi olduklarını dio ama sen konuşunca onları koruyasım geliyo dio bu nasıl evlilik nasıl sevgi nasıl bi aile anlamadım
ayrıca dedim madem ben sorunluyum psikoloğa gidecem dedim bi başka masraf çıkarma dio
aslında o kadar çok anlatılacak şey varki
eşim 6 ayda beni ikna etti görüşmeye başladık ben 2 yıl üniversite okuyacaktım sırf eşimden ayrılmamak ayrı şehirlerde olmamak için dışarı yazmadım 2 senelik okudum 1. sınıf bitti nişanlandık nişan alışverişi vs berbattı her neyse sürekli aileler yüzünden daha doğrusu kaynanm yüzünden tartışmalı 1 sene nişanlılık dönemi geçirdik ailem nişanlıyken hacca gittiler kayınvalidem 1 ay boyunca 1 kere bile aramadı 1 ihtiyacınız varmı die o ara ailem yokken sırf gelince ev kalabalık olacak die bide onlara dert olmasın die memede kist vardı onu aldırdım geçmiş olsun die bile aramadı bundan önce istemede eşim demişki anne yüzük alalım mı ne gerek var oğlum yaa 1 sene konuşmuşuz yani verileceğim kesin işte ben bunu yeni öğrendi 6 ay falan oluyo bu arada 4.5 senelik evliyim eşim evin en küçüğü ablası evli abisi bekar bizden 1.5 sene sonra kaynıma kız isteyeceğiz 1 gidildi çikolata çiçekle aile tanışmasıymış sonra bi daha gidilecekmiş yüzükle ben de dedim tutamadım kendimi bana nie alınmadı hani adetiniz değildi die şimdi nie böyle sanki ben havlıyorum kaynım ordan sanane dio eşim pısmış oturuyo kaynanam 3 aylık kızımı pışpışlıyor ne isterlerse yaparız oğlum dio gittim içeri ağladım eşim gelipte bişey demedi he neyse alışverişe çıkıldı nişan oldu 4. günü kız nişanı attı rabbim büyük işte 3 sene geçti bu sefer yozgatlılar ank oturuyoruz bayram bayram kız bakmaya gittiler yozgata bayağı heyecanlı olacak gözüyle beklediler 15 gün sonra hayır cevabı geldi eşim bu zamanlarda dio ya beni deniyo artık çözemiyorum hep annemin yüzünden annemi duyan kızını vermek istemşiyo dio sesimi çıkartmadım
asıl mesele eşimle kaynım merkez şube şeklinde aynı iş yapıyorlar 1-2 haftadır araları bozuk abisine demediğini bırakmıyo dün abisi evi aradı ayın 22sinde yozgata kız istemeye gidilekmiş sordu kim die tanımazsın dedi geçiştirdi eşim de dediki tamam çocukları annelerine bırakırız gideriz bende mutfaktamn dinşliyorum gelince anlattı dedim anneni ara bakalım işin aslı ne die annem yanında sesi geliyordu dedi hıı öyle mi dedim gittim ben gitmiyom laf olsun die çağrılıyoruz resmiyete bak ya dedim
bizimki başladı hemen ailesini kendisini bi cepheye aldı başladı küfürler ne yozgat ne kız ne isteme kaldı sanki ben şimdi yüzük de takarlar demişim gibi abime söyleyim bizim deli deliriyo yüzük takmayın dedi işte o küfürleri geçtimde bu söz bitirdi beni 4 yaşındaki kızım bağırma anneme ağlatma onu dio o manyak kızım senarya yazıyo dio
neyse dedimki tek istediğim sus istesinler kızda pırlantayla döşesinler umrumda değil safında belli sevginde belli
bu sefer ablası 99 da evlenmiş onunda hiç bi istediğini yapmamışlar biz 2007de evlendik bizdede borç varmış şimdi borç yokmuş ya 1 kere evleniliyo ya nie herşey içimde ukde kaldı ve gerçekten ellerinde olmaz anlarım herşeye ama herşeye adetimiz değil dedi kaynanam benim süt kuzusu kocamda tamam anne demiş
sus dedim ve çay getirdim bu sefer sarılmalar öpmeye kalkmalar sakın dedim sen direk taraf tutuyosun benim açımdan bakmıyosun bi anlasan dedim yaa diğer kıza bakmaya gittiğinde dedilerki ablanda gelmiyo sizin ne işiniz var bu seferde tlf da demişler ki ablamıda alırız yani anla değerini dedim o gelmezse seninde işin yok
demezmi öyle tabi o daha tecrübeli ....
anlat anlat bitmez çok dertliyim üzüldüğüm tek konu değil nhep unutuyorum böyle anlatınca aklıma geliyor biz benim babamın aldığı evde oturyoruz bu seneye kadar tartışalım anasına gider 1 hafta orda kalır sonra araya birileri girer düzelirdik bu seferde eşim bana annem sürekli ayrıl oboşan oğlum derdi diye bana anlatırdı
ya dedim şimdi ablan bu kızdan önceden haberdarmıydı değilmiydi haberi vardır bize nie söylemiyorlar abim deme demiştir
duruyo duruyo anayla kızın arasında saklı olur mu bende diyorum madem öyle resmiler bendende bişey bekleme bu seferde yapmak zorundasın....
anlatabildiysen ne olur akıl verin dün sinirle yarın ararım bu delirdi biz gelmiyoz bu zamana kadar hep beni kötülüyerek anlattı eşim kesin aradı eminim nasıl konuştu bilmem sabah kalkmadım uyuyo gibi yaptım aşağıya baktım elinde tlf
şimdi ayın 22sinde kesin gidilecek ben nasıl sabırlı olacam o kıza yapılaklar kıskançlık değil çok şükür var ama eşit davranılmadığı için gücüme gidiyo bide benim ailemin durumu eşimin ailesinden daha iyi ne olur bana akıl verin:2::2:
lütfen çocuğunuzun hatrına size yapılanları sineye çekin ve bence kayınvalidenize inat eltinizle iyi geçinin görün siz kazanacaksınız
tecrübeyle sabittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?