doktorunun sana en son verdiği kremden memnun olduğundan nbahsetmişsin.merak ettim kremin ismini .anlattığın bakım yaşantını hemen hepimiz yaşıyoruz.elimizdeki rünler daha bitmeden yeni para tuzaklarına düşüyoruz..ben de bunlardanım....arkadaşlar denemediğim hiç bir marka kalmadı 12 yaşımdan beri nivea loreallerle başladım git gide işi ilerlettim aslında hiç sorunlu bir cildim yok benimki manyaklık sadece ürünlerin hiç birinden ne iyi ne kötü bir etki görmedim ama anladım ki 6 sene geçtikten sonra bunların hepsi para tuzağı ve proactive benim son deneyimim oldu yüzümü mahvetti ve sadece 20 günde korkunç şeyler yaşadım her gören sana ne oldu diyordu buna rağmen kullanmamma devam ettim ama ailem izin vermedi doktora gittim bir tane krem verdi ve çok şükür 1 atda cildim eski haline geldi ondan önce sivilce nedir bilmeyen ben artık biliyorum şimdilerde tek tük çıkyor ama cildim pırıl pırıl ben sadece doğal şeyler kullanıyorum evde kendim pretik şeyler hazırlıyorum ve sadece onlar cildimin nasıl düzeldiğini insanlar görünce şaşırıyorlar bu proactiv roaccutane gibi cildi kusturuyor ben birde iade için aradım ee sonuçta o kadr para verdim ve daha kulanmicam bana ne dediler ürünün tüm paketleri en dıştaki kabına kadar size nasıl geldiyse aynene öyle olduğunda geri alabiliriz şimdi öyle bir kenara atılmış bir şeklde yer kaplıyorlar benden bu kadar soruların olursa aydınlatırım canımcım
Kızlar televizyonda defalarca reklamını gördüm.. Söylenene göre çok sanatçı da kullanmış.. Ne kadar doğrudur bilmem ama sizlerin arasında kullanan var mı?? Nedir bunun gerçekçiliği...
Bende bu ürünlerden kullandim.Cenemde sivilceler olmusdu.Cok faydasini gördüm.
hala daha var bir sivilce ciksa hemen kullaniyorum.Vede etkisini görüyorum.Türkiyedeki fiyati nasil bilmiyorum ama burda 85 yuroya almisdim setini.
proactive ,emin olunki hiç bir işe yaramıyor.Babor ,ben kullandım çk güzel,öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?