- 19 Ekim 2017
- 98
- 280
- 8
- Konu Sahibi 35pisipisi
Bende pro uye olmak istiyorum . Kart bitti falan diyorlar bu dogrumu yani sonucta tekrar uretilmeli . Nasil pro uye olurum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kere kırmızı oluyorsun 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsunPro üyeliğin avantajları ne oluyo arkadaşlar
Nasıl olabiliyoruz peki canımBi kere kırmızı oluyorsun 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun
Sürekli yazı şekli rengi seçmek zorunda kalmıyorsun.
Hayalet olarak gezebiliyorsun online oldugun görünmeden,
+18 bölümüne yazabiliyorsun
Başka aklıma gelenler bunlar.
Bence gulme pro uyelikte en cok sorulan sorularin cevaplarina bak gulecegineKart bitti tekrar üretilmeli diyince bi gülme geldi.
(Proluk için kart şart degil heralde benim vardı kayboldu bulamadım üzlüyorum hatıra olarak saklicaktım)
Iste 18:kismi buyuk avantajj :)Nasıl olabiliyoruz peki canım
18lik kismi buyuk avantaj :)Bi kere kırmızı oluyorsun 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun
Sürekli yazı şekli rengi seçmek zorunda kalmıyorsun.
Hayalet olarak gezebiliyorsun online oldugun görünmeden,
+18 bölümüne yazabiliyorsun
Başka aklıma gelenler bunlar.
O bölümde neler varki merak ettim şimdi :)))Iste 18:kismi buyuk avantajj :)
Onun icin tam olarak ne yapmaliyim nerde pro uyelik bulamadim kendimi cok cahelll hissediyorimmKazen ile gorusebilirsin. Muhakkak yardimci olur. Kart donemi cok oldu biteli, ama eft havale ile pro satin alimi devam ediyor olabilir. Gorusebilirsin
![]()
Bana yazdıgınız şirin geldigi için gülmüştüm ama anlaşılan o kadarda şirin degilsin.Bence gulme pro uyelikte en cok sorulan sorularin cevaplarina bak gulecegine
Nasıl olabiliyoruz peki canım
Essek saati esref saati diyelim biz buna . Suan baya baya essek saatim gerginim . Kusura bakmaBana yazdıgınız şirin geldigi için gülmüştüm ama anlaşılan o kadarda şirin degilsin.
O bölümde neler varki merak ettim şimdi :)))Iste 18:kismi buyuk avantajj :)
tmm canım teşekkürler
Estagfurullah.Essek saati esref saati diyelim biz buna . Suan baya baya essek saatim gerginim . Kusura bakma
Pro üyelik için karta gerek yok, aşağıdaki linkte yazan hesap numarasına yine linkte yazan miktarı yatıyor, yatırırken açıklama kısmına üyelik adınızı veya siteye kayıt olurken verdiğiniz mail adresini doğru bir şekilde yazıyorsunuz.Bende pro uye olmak istiyorum . Kart bitti falan diyorlar bu dogrumu yani sonucta tekrar uretilmeli . Nasil pro uye olurum![]()
Valla ben okudum yazamayinca sinir oldum :) hirs yaptim bende oraya yazicamm :)O bölümde neler varki merak ettim şimdi :)))
Tesekkrler . Aktif olmasi ne kadar suruyor acabaPro üyelik için karta gerek yok, aşağıdaki linkte yazan hesap numarasına yine linkte yazan miktarı yatıyor, yatırırken açıklama kısmına üyelik adınızı veya siteye kayıt olurken verdiğiniz mail adresini doğru bir şekilde yazıyorsunuz.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...um-kart-almak-istiyorum-ne-yapmaliyim.300666/
Daha sonra https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?misc/contact bu linkten başlık kısmına "Pro Üyelik" yazarak ödemeyi yaptığınızı yazar, Pro üyeliğinizin aktif edilmesini istersiniz.