PRK Lazer Göz Ameliyatı Olanlar

biradamavisi

Duygusallanıyorum, ne hoş.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
592
305
Merhabalar,

Aranızda Prk yöntemi ile gözlerini çizdiren var mı? Süreciniz hakkında bilgi verebilir misiniz? Lasik yönteme göre daha sancılı imiş sanırım.

bende cizdirdimde hala düşünüyorsanız bilgi vermek için sormuştum 😊
AA teşekkür ederim düşünceniz için 😊 Memnun musunuz siz? Ben görme açısından çok memnunum ama gözüm çok hassaslaştı ufacık bir darbe canımı inanılmaz yakıyor. Küçük bebeğim var gözüme eli değsin canımdan can gidiyor ☹️

AA teşekkür ederim düşünceniz için 😊 Memnun musunuz siz? Ben görme açısından çok memnunum ama gözüm çok hassaslaştı ufacık bir darbe canımı inanılmaz yakıyor. Küçük bebeğim var gözüme eli değsin canımdan can gidiyor ☹️
benim 5 yıl oldu, memnunum şuana kadar bir sıkıntım olmadı, bende bebek bekliyorum o zaman ne olur bilmiyorum 😊 internette göz çizdirenler normal doğum yapmasın gibi yazılar okuyup korktum ama göz dr um öyle bir şey yok dedi , hassaslık doğum öncesindede varmıydı

benim 5 yıl oldu, memnunum şuana kadar bir sıkıntım olmadı, bende bebek bekliyorum o zaman ne olur bilmiyorum 😊 internette göz çizdirenler normal doğum yapmasın gibi yazılar okuyup korktum ama göz dr um öyle bir şey yok dedi , hassaslık doğum öncesindede varmıydı
Evet vardı doğum öncesinde de. Ben normal yaptım doğumda ne sıkıntı olacakmış amann insanlar da ağzı olan konuşuyor 😀 Benim hassaslık kuruluktan olabilir doktoruma gidemedim malum bebe ve korona

X