Ben netten Aldım 3 aylık eczaneden çok daha uygundu fiyatı. Sanırım son kullanma tarihi yaklaştığı içim elden çıkarmak için ucuz satıyorlar.Mrb arkdslar prıorının fıyatını bırısı net olarak yazabılırmı rıca etsem nette bı sıtede felan 110 a 3 aylık kur var ama gecen eczaneye gıttım 199 dedı uc aylık hapa anlayamadım bu arada erkek tıpı dokulmem var fıyat hakında bılgı verırsenız cok sevınırım
Erkek tipi dokulmen varsa shen min bayan kullaaiBende bugün başladım. Benim hormonal erkek tipi dökülmem var bakalım işe yarayacak mı
merhaba erkek tipi dokulme icin shen min bayan kullan ben kullandim erken menopoz yasadigim icin erkek tipi dokulme vardi cok azdi tepeler shen min 5 kutu kullandim cok memnunum cok ciddi sac cikti her goren ne kullandin diye soruyor ayrica ne kilo aldiriyor nede baska yerde sac cikiyorBende bugün başladım. Benim hormonal erkek tipi dökülmem var bakalım işe yarayacak mı
Ne kadar süre kullandınız fiyatı ne kadar? Daha önce hiç duymadım da. Teşekkür ederim.Erkek tipi dokulmen varsa shen min bayan kullaai
merhaba erkek tipi dokulme icin shen min bayan kullan ben kullandim erken menopoz yasadigim icin erkek tipi dokulme vardi cok azdi tepeler shen min 5 kutu kullandim cok memnunum cok ciddi sac cikti her goren ne kullandin diye soruyor ayrica ne kilo aldiriyor nede baska yerde sac cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?