Saç Bakım Ürünleri Priorin tablet (saç güçlendirici) kullanan var mı?

Ben 1 bucuk yil kadar kullandim. Ilk aylarda sacimin dokulmesi durdu ve ufak ufak saclar da cikti ancak zamanla bu etki gorulmemeye basladi. Surekli kullanmama ragmen bu yaz sacimda yine asiri dokulme oldu. Ben de bir aydir biraktim. Biotin b vitaminleri ve demir takviyesi aliyorum su an dokulme daha az. Bir de spor yaptigim icin magnezyum takviyesi aliyorum ama onun saca etkisi var mi bilmiyorum.

Merhaba, priorinin saç uzatmada etkisi var mı? Biotin 5000 mi kullanmalı yoksa priorin mi?

erkek tipi dökülme yaşadım pko nedeni ile çok şey kullandım priorin kullanıyorum şimdi, işe yarıyor gibi ancak 3 ay önce saç döken hormonum düştü, hormon düştü diye mi durdu priorin mi işe yaradı pek anlayamadım. 1 ay olmadı kullanalı, 3 ay kullanmayı düşünüyorum. gelişmeleri yazarım

Herkese merhabalar :) Priorin tableti yaklaşık üç aydır kullanıyorum. Başlarda sadece tırnaklarda gördüğüm değişimi son bir kaç haftadır saçlarımda da görmeye başladım. Saçlarım daha parlak, daha sağlıklı duruyor. Saç dökülmem günde 3-4 saç teline kadar düştü. Banyodan sonra oluk oluk dökülen saçlarım inanılmaz toparlandı. Küçük küçük saçlarım çıkmaya başladı onu da bu sabah fark ettim :) Şampuanı da varmış bu ilacın ama ben kullanmadım açıkcası. Kararsız kaldım. Üç aylık periodu tamamladıktan sonra yine alıcam. Kısacası ben denedim memnun kaldım, verdiğim paraya fazlasıyla değdi

merhaba,
2. aya girdim, saçlarım daha hızlı uzuyor, 6 aralıkta 2 parmak kadar kestirmiştim aynı boya geldi. gürleşme henüz olmadı ama saç tellerimin biraz daha kalınlaştığını ve canlandığını söyleyebilirim. şimdilik durum bu, yalnız daha önce de yazmıştım pko nedeni ile saçlarımı kaybetmiştim, erkeklik hormonum yüksek çıkıyordu sürekli, yaklaşık 4 aydır referans aralıklarda, belki de ondan oluyor bilemiyorum. ilk ay günde 3 tane kullandım, bundan sonra 2 tane kullanacağım.

benimde sac dökülmem tamamen durdu bu haplarla

kullananlar yazabilirlermi acaba kilo aldırıyor mu benim zaten kilo sorunum var malesef

Bende bugün başladım. Benim hormonal erkek tipi dökülmem var bakalım işe yarayacak mı

Mrb arkdslar prıorının fıyatını bırısı net olarak yazabılırmı rıca etsem nette bı sıtede felan 110 a 3 aylık kur var ama gecen eczaneye gıttım 199 dedı uc aylık hapa anlayamadım bu arada erkek tıpı dokulmem var fıyat hakında bılgı verırsenız cok sevınırım

Ben netten Aldım 3 aylık eczaneden çok daha uygundu fiyatı. Sanırım son kullanma tarihi yaklaştığı içim elden çıkarmak için ucuz satıyorlar.

Bende bugün başladım. Benim hormonal erkek tipi dökülmem var bakalım işe yarayacak mı
Erkek tipi dokulmen varsa shen min bayan kullaai
merhaba erkek tipi dokulme icin shen min bayan kullan ben kullandim erken menopoz yasadigim icin erkek tipi dokulme vardi cok azdi tepeler shen min 5 kutu kullandim cok memnunum cok ciddi sac cikti her goren ne kullandin diye soruyor ayrica ne kilo aldiriyor nede baska yerde sac cikiyor

Ne kadar süre kullandınız fiyatı ne kadar? Daha önce hiç duymadım da. Teşekkür ederim.

Bende aldim priorin intense 200 tl 3 aylik kurmus alali 15 gun falan oldu ama anlamadigim bisi var bu kadar sac dokulmem hayatimin hicbi safhasinda olmamisti deli gibi dokuluyo ama bi yandanda deli gibi minik saclarim cikti tepemden yatistiramiyorum.bide soyle bisi var yeni saclarimi kestirdim belimdeydi omzuma getirdim ve adam keserken 2 ara kati ayirip dipten makas atti daha saglikli olcak die dedim acaba bu yeni saclarin o kisa kesilen dipteki saclarla alakasi var mi bence yok cunki en tepemdeler bunlar ara katlarimin dibindeki saclar diiller valla bilemedim...

Arkadaslar ben bu ilaca yeni basladim 3 hafta kadar oldu normalde cok seyrek ve ince telli saclara sahibim ama super bir urun uzayan yeni cikan saclarim hem cok kuvvetli hemde cok kalin cikiyor. Bir cok urun denedim bakimlar yaptim ama bunun kadar hizli etkiye sahip urun gormedim siddetle tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…