Saç Bakım Ürünleri Priorin tablet (saç güçlendirici) kullanan var mı?

chicek

bebişim ve ben
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
300
1
96
- Yurtdışı
arkadaşlar priorin tablet -türkiyede var mı bilmiyorum- söylendiğine göre hamilelik ve emzirme sonrası ya da başka sebeplerle dökülmüş saçları yeniden çıkarıp güçlenmesini sağlayan bi tablet..günde iki tablet alınıp 3 ay süreyle kullanılıyo..ben de kullanmak istiyorum ama etkili mi açıkçası bilmiyorm..aranızda bilen duyan varsa bilgilendirirseniz sevinirim

ben 2 aydır kullanıyorum baktım tırnaklarım sertleşti kaşlarım çıktı ve saçımdada ufaklıklar çoğaldı :) bir 120 capsul daha aldım.şuan iyi gidiyor pahalı bir vitamin sonuçta mutlaka faydası olacaktır.

günde iki tablet mi alıyosun..bi yan etkisini gördün mü?..bu arada orda fiyatı ne kadar burda üç aylık 100 euro ya geliyo sanırım

günde 2 tane kullanıyorum,hiçbir yan etkisini görmedim fiyatı 2 aylık 85 ytl.

Benimde son aylarda saçlarımda dökülme sorunu vardı.Hemen priorin aldım ben geçen senelerde de kullanmıştım.Her kullandığımda ben memnun kalıyorum.

ben bi kaç sene önce kulanmıştım tablet değilde kapsul şeklinde çikolatalı gibi çok tatlı bi tadı vardı o anda işe yaramamış gibi gelmişti; ama bi kaç ay sonra dökülme durdu.. ama ilaçtan ama duracağı vardı pek anlayamadım tabe

Ne güzel canım inşallah benimde durur bende durma yok ama yeni saçlarım çıkıyor her yerden kirpiklerim siyahlaştı kaşlarımda ben sarısınım ama çok hoşuma gitti bu olay.bıraktıktan sonra etki ettiğini bilmiyordum çok mutlu oldum.

arkadaşlar ben de priorin i denemk istiyorum.kullanan arkadaşlar fiyatını yazabilirler mi acaba?

arkadaşlar peki yan etkisi falan varmıymış bu tabletin.kilo aldırma gibi falan:S

Benimde son aylarda saçlarımda dökülme sorunu vardı.Hemen priorin aldım ben geçen senelerde de kullanmıştım.Her kullandığımda ben memnun kalıyorum.

canım senin ne kadar süre sonra dökülmesi durdu bende yeni aldım 2 hafta oldu ama daha bi faydasını göremedim bu normalmi sence cewap atarsan sevinirim selin

kessinlikle tavsiye ederim
sonucdan memnun kalicaksiniz
däkülmeyi önlüyo kökleri güclendiriyo ve tirnaklari sertlendiriyo

slm arkadaşlar benim 2 sene önce sacların cok dökülüyodu denemediğim şey kalmadı doktora gittim priorin werdi 2 hafta kullandım faydasını görmedim diye saclarımı kazıtmıştım ama priorinide iciyodum cok sağlıklı we gür saclarım cıktı saclarım uzadı dökülme sorunumda yoktu ama bu 3 aydır acayip dökülüyo bende tekrar başlamayı düşünüyorum

İlacı en az 8 ay sürekli kullanmak gerekiyor, ayrıca etkisi 4 ay sonra görülüyor. 8 ayı tamamlarsanız bu sizi en az 2-3 yıl idare ediyor. Bizim şirkette kullanan herkes memnun, ben gebeliğimden önce kullandım ama sadece 1 paket, daha sonra hamilelik düşündüğüm için bıraktım. Kullandıktan yaklaşık 4-5 ay sonra birden bire, 10 yıldır deliler gibi dökülen saçlarımın dökülmesi durdu, saçlarımın formu bile değişti. Cidden çok memnunum şimdi 7 kutu daha kullanıp kürü tamamlamayı düşünüyorum.:lepi:

o zaman bunu bırakınca yıne eskıye donuyor...

aynen öle canım ben de priorini ay kullandım kimse mucıze beklemesin sadece saclarımın dökülmesi azaldı o kadar...güçlenmedi yada uzamadı bittinde aynen saç dökülmem devam etti:çok üzgünüm: kısacası bir işe yaramadı diyebilirim...
tavsiye etmiyorum.....

selam ben kullanalı bi ay oldu uzun süredir saç dökülmesi problemi yaşıodum ve priorin birinci ayın sonunda dökülmemi baya baya azalttı eskiden elimi saçıma götürdüğümde 10 telden az dökülmezdi ama şimdi bi iki tel dökülüyo gözle görülür bi fark var ben ayrıca şampuanını da kullanıyorum ben de etki gösterdi

ARKADAASLAR BENDE KULLANMAK İSTIORM AMA BİŞİ SORMAK İSTIORM ..ARKADSMZN TEKİ KASLARIM SİYAHLASTI YAZMS PEKİİ BEYAZLAYAN SACI SİYAHLASTRRMI??

kaş saç kirpik çıkartıyo iyi güzelde baska yerdeki tüyleride dürtmesin bilmiyorumkismile

Tam da bu konu hakkında yazıcaktım. ben başka bir tablet kullanıyorum. 1 ay oldu. şakaklarım açılmıştı. derim alttan görünüyordu. ilacın etkisini görmeye başladım. memnunum. daha da iyi olacağına inanıyorum. yalnız bugün epilasyon yaptım ve her zamankinden daha zor oldu. gerçi bu da ilacın ne kadar etkili olduğunu kanıtlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…