• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Priorin & Sac Uzatmak..

priorinim az kalmisti bugun yenisini aldim. eczaciya biraz sorular sordum.. mutlaka ilk 3 ay hergun sabah 2 tane aksam 1 tane icilmesi gerektigini söyledi. aksi taktirda tam souc alinmaz dedi.. ben hergun 3 tane iciyorum ve 9 eylul de 3 ay olacak bana.. ondan sonra bi 3 ay'da günde 1 tane icmem gerekiyormus. o 3 ay'da bitinde tekrar günde 3 tane icilmeliymis eger devam etmek isteniyorsa.. ben 1 yil icmeyi düsünüyorum.. cok pahali ama ben deliyim galiba biraz, sacim icin gözüm birsey görmuyor valla :37: sacima harcadigim paralarla neler alirdim nelerrr :47:

merhabalar aliye=)

son gelişmeleri merak ettim hem de sana tırnak üzerinde priorinin etkisi nasıl onu öğrenmek istiyorum.
çünkü tırnaklarım artık bi yere değince de kırılıyor. özellikle pek çok insanda kalın olan ayak tırnakları yanında benimki neredeyse bir çocuğunki kadar yumuşak.bi taşla iki kuş vurmak istiyorum da:3:

bi de başka alanlarda tüylenme yapıyor mu? güde 3 tane olunca aklıma takıldı.

merhabalar aliye=)

son gelişmeleri merak ettim hem de sana tırnak üzerinde priorinin etkisi nasıl onu öğrenmek istiyorum.
çünkü tırnaklarım artık bi yere değince de kırılıyor. özellikle pek çok insanda kalın olan ayak tırnakları yanında benimki neredeyse bir çocuğunki kadar yumuşak.bi taşla iki kuş vurmak istiyorum da:3:

bi de başka alanlarda tüylenme yapıyor mu? güde 3 tane olunca aklıma takıldı.

bende başka yerlerde tüylenme yapmadı ya da zaten yeterince tüyle olduğum için pek birşey anlamadım tırnaklara gelince gerçekten çok güçlendiriyor tırnaklarımı keserken bayağı zorlanıyorum ve çok çabuk uzuyor tırnaklarım bu arada bence bir vitamin değerlerine baktır istersen belki vitamin eksikliğinden kırılıyordur tırnakların:32:

bende başka yerlerde tüylenme yapmadı ya da zaten yeterince tüyle olduğum için pek birşey anlamadım tırnaklara gelince gerçekten çok güçlendiriyor tırnaklarımı keserken bayağı zorlanıyorum ve çok çabuk uzuyor tırnaklarım bu arada bence bir vitamin değerlerine baktır istersen belki vitamin eksikliğinden kırılıyordur tırnakların:32:

çok kontrolcü biriyimdir,her 6 ayda mutlaka kan tahlili yaptırırım. ancak şimdiye kadar hiçbir değerimde anormali yok.
yapısal diyor doktorlar,o yüzden çinko,demir vs. vermiyorlar gerek yok diye.
ailede bi benim tırnaklarım böyle sağlıksızdır,genetik de değil.
annemin dediği annem hamileliğinde pek beslenememiş,anne sütü de yetersizmiş ancak 1 ay emmişim,annem bu sebeple tırnaklarımın böyle olduğunu söylüyor.
bayram sonrası alacağım priorin,inşallah iyi gelir.

bu arada günde kaç tane içtin ilk 3 ay? aliye 3 tane içmiş de,çeşitli rivayetler olunca kafam karıştı?

Son düzenleme:
çok kontrolcü biriyimdir,her 6 ayda mutlaka kan tahlili yaptırırım. ancak şimdiye kadar hiçbir değerimde anormali yok.
yapısal diyor doktorlar,o yüzden çinko,demir vs. vermiyorlar gerek yok diye.
ailede bi benim tırnaklarım böyle sağlıksızdır,genetik de değil.
annemin dediği annem hamileliğinde pek beslenememiş,anne sütü de yetersizmiş ancak 1 ay emmişim,annem bu sebeple tırnaklarımın böyle olduğunu söylüyor.
bayram sonrası alacağım priorin,inşallah iyi gelir.

bu arada günde kaç tane içtin ilk 3 ay? aliye 3 tane içmiş de,çeşitli rivayetler olunca kafam karıştı?

canım ben altı ay boyunca günde iki tane içtim iki tane de bana yetti etkisini gördümşu an yine kullanıyorum yine günde iki tane içiyorum

cm olarak birşey söyleyemem ama bayağı hızlı uzamıştı ilk kullandığımda şu an hızlı bir uzama yok ben zaten gürleşsin diye kullanmıştım:2:

sanırım saçlarım şu an neredeyse kalçama geldiği için:nazar:uzaması çok hızlı değil yani yinede ayda bir cm uzuyor ama priorine rağmen daha fazla değil çünkü belli bir uzunluğa geldikten sonra saç uzaması yavaşlar:80:

sanırım saçlarım şu an neredeyse kalçama geldiği için:nazar:uzaması çok hızlı değil yani yinede ayda bir cm uzuyor ama priorine rağmen daha fazla değil çünkü belli bir uzunluğa geldikten sonra saç uzaması yavaşlar:80:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah ben de iki yılda o kadar uzatabilemek istiyorum ama o kadarı da olmaz galiba.
saçlaırm şu anda kürek kemiği hizamda.ayda 1 cm uzuyor ortalama.

yarın priorinime kavuşuyorum nihayet. tırnaklarım kısa şu anda, saçlarımı da 20 gündür boyamış olmama rağmen dip yok.

günde 2 tane kullanmayı planlıyorum. çünkü saç dökülmem yok çok şükür.

sonuç aldıkça bu sayfadan aliye'nin de izni olursa tabi sonuçlarını paylaşmak isterim.

tabikide canim benim.. istedigin kadar paylas memnun olurum hem kullanmak isteyipte emin olmayanlarada yardimci olmus olursun.. ben halen devam ediyorum. cuma gunu 3 ay olacak bana.. memnunum cok sukur. tirnaklarinla sorunun varmis canim senin.. priorini kullanmaya baslayali benim tirnaklarim cok guclendi. eskiden normaldi simdi tirnak makasi baya zorlanarak kesiyor :60: insallah o sorununa da iyi gelir canim.

tabikide canim benim.. istedigin kadar paylas memnun olurum hem kullanmak isteyipte emin olmayanlarada yardimci olmus olursun.. ben halen devam ediyorum. cuma gunu 3 ay olacak bana.. memnunum cok sukur. tirnaklarinla sorunun varmis canim senin.. priorini kullanmaya baslayali benim tirnaklarim cok guclendi. eskiden normaldi simdi tirnak makasi baya zorlanarak kesiyor :60: insallah o sorununa da iyi gelir canim.

çok teşekkür ederim aliyecim.

ben de yarından itibaren başlıyorum,bi de1 aylık bi turp denemesi yapacağım.hatta ilkini dün yaptım. gelişmeleri yazacağım.

ins canim ins yaa son umudum buu... :59: fayda etsinde 3 ayda etsin raziyim.. kimisi fayda etmedi, uzatmadi dökülmemi bule kesmedi demis onlar aklima geldikce banada mi onlar gibi etki etmeyecek diye korkuyorum..[/QU
benim eniştem kullanmış askerdeyken(ailede saç dökülmesi genetiktir eniştemin):1:şimdi gür saçlara sahip haftada bir saç kesimine giderdim diyo bende almak istiyorum ama cesaret edemiyorum benimde kafama sürmediğim kalmadı bi gün bu kafama sürdüklerim ters tepecek diye korkuyorum:18:

Back