• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Priorin & Sac Uzatmak..

valla bilemicem gülüm de ben sanki domuz okudum, bir bak bakalim evde priorinin varsa

ben aldigim eczaneye tel actim sordum. jelatin domuz jelatini degil sigirdan yapilan jelatin dedi.. her gördügün jelatini domuz sanma canim ya sigirdan da yapiyorlar

Son düzenleme:
ben aldigim eczaneye tel actim sordum. jelatin domuz jelatini degil sigirdan yapilan jelatin dedi.. her gördügün jelatini domuz sanma canim ya sigirdan da yapiyorlar

tamam ozaman olabilir, ben aldigim kutunun üzerinde okudugum icin kullanmaktan vazgecmistim,
hatta ezcaneden degil drogeriden almistim, bir gün gittigimde tekrar bakarim kutunun üstüne

yazılerın hepsını okudum ve üzüldüm. ben 10 larca yontem denedım yok yok uzamadı saclarım. en son careyi sacıma bakım yaparak ve bir cıt cıt takımı edınmekte buldum. saclarıma cıtcıtlerı takıyorum ohh mıs benı rahatlatıyoo. tavsiyedir. bu tur seylere ne paranızı harcayın nede kendınızı üzün. :22:

niye öyle diyorsun ki o senin görüsün.. priorin kullanipta cok memnun kalan cok insan var...

baktım sadece jelatin kapsül yazıyor domuz yazdığı falan yok

hmmm valla benimkinde peki niye yaziyordu... aklimda kaldi valla, yarin aldigim yere gidip bakicam tekrar,
sirf öyle okudum diye bütün kutuyu attim :37:

Son düzenleme:
yazılerın hepsını okudum ve üzüldüm. ben 10 larca yontem denedım yok yok uzamadı saclarım. en son careyi sacıma bakım yaparak ve bir cıt cıt takımı edınmekte buldum. saclarıma cıtcıtlerı takıyorum ohh mıs benı rahatlatıyoo. tavsiyedir. bu tur seylere ne paranızı harcayın nede kendınızı üzün. :22:

canım tavsıyen ıcın cok tesekkur ederım ama bence cıt cıt boncuk vs cok yapay duruyo hemde bana ıtıcı gelıyo sıcakta kendı saclarım bıle bana fazla gelırken cıt cıtı dusunmek bıle ıstemıyorum Allah muhtac etmez ınsallah denemeye devam :(((((((((((((((

canım tavsıyen ıcın cok tesekkur ederım ama bence cıt cıt boncuk vs cok yapay duruyo hemde bana ıtıcı gelıyo sıcakta kendı saclarım bıle bana fazla gelırken cıt cıtı dusunmek bıle ıstemıyorum Allah muhtac etmez ınsallah denemeye devam :(((((((((((((((

aynen.. :46: :46:

Priorin hakkinda birsey buldum buradan paylasmak istedim.. icerigi cok faydali :53: Priorin'e devamm :34:

SAÇ DÖKÜLMELERİNE KARŞI BİTKİLERİN GÜCÜ!

Bitki özleri yüzyıllardır saç dökülmesinin önlenmesi ve cansız saçların iyileştirilmesi için kullanılıyor.

Günümüzde yararlı bitki özlerini saç köküne doğrudan ulaştırmak ve saçları kökünden beslemek için, kapsül formunda bir çözüm var.

Priorin Kapsül,

Doğal zengin içeriği ile saçları kökten besleyen,
Saç köklerini güçlendirip, dökülmeyi durduran,
Kullanımı zahmetsiz ve kolay,
3 ay düzenli kullanım sonunda istenilen etkiyi sağlayan,
Güvenli bir saç bakım ürünüdür.

Sarı darı ekstresi (140 mg)

Sarı darı mineraller açısından zengindir: potasyum, magnezyum, kalsiyum, demir, çinko, florür, kükürt…
B vitaminleri açısından zengindir.
Aminoasitler açısından zengindir.
Derinin lipid komponenti olan seramid içerir.
Bu sayede:

Saçı kökünden besler.
Saç ve cildi nemlendirir.
Saçları güçlendirir ve doğal elastikiyetini artırır.
Saçların uzamasına yardımcı olur.
Buğday tohumu yağı (271 mg)

Doğadaki en zengin E vitamini kaynaklarından biridir.
A, B1, B2, B3 ve B6 vitaminlerinden zengindir.
Omega 3 ve omega 6 yağ asitleri içerir.
Lesitin yönünden zengindir.
Antioksidan etkilidir.
Bu sayede:

Saçlı deriyi besleyerek yeniler; yaşlanmasını geciktirir.
Saç köklerini güçlendiririr ve yeniler.
Sağlıklı hücre döngüsü sağlayarak, saçların daha sağlıklı, parlak ve güçlü olmasını sağlar.
Sistin (2 mg)

Saçların temel proteini olan keratinin yapı taşıdır.
Bu sayede:

Saçların şeklini korur.
Saçların dayanıklılığını artırır.
Saçların uzamasını destekler.
Saçların dökülme aşamasına gelmesini geciktirir.
Kalsiyum pantotenat (B5 vitamini - 10 mg)

Bu sayede:

Saçların uzaması ve saç kökünün beslenmesi için gerekli ortamı hazırlar.
Saç derisinin sağlığını korur.
Saç yapısındaki bozulma ve dökülmeye karşı etkilidir.
Saçların renk ve parlaklığını korumaya yardımcı olur.
Priorin Şampuan;

Saç diplerine hafifçe masaj yapılarak köpürtülür
Saç köpürdükten 2-3 dakika sonra durulanır
Priorin kuru / normal saçlar için şampuan:

Priorin Normal ve Kuru Saçlar için şampuan, normal ve kuru saçların bakım ihtiyaçlarına cevap veren, Priorin kapsül kullanımını tamamlayıcı nitelikte ideal bir bileşene sahiptir.

Priorin yağlı saçlar için şampuan:

Priorin Yağlı Saçlar İçin şampuan, yağlı saç ve saç derisinin ihtiyacına uygun yapısı ile derinlemesine temizlik sağlar, saçtaki ağırlık hissini yok eder. Priorin kapsül kullanımını tamamlayıcı nitelikte ideal bir bileşene sahiptir.

(ALINTI)

kizlar cok mutluyummm :66:
1 hafta önce sacimi boyamistim, Priorinin etkisini anlamak icin.. gecen hafta persembe boyamistim. daha 1 hafta bile olmadi ama dipten uzayan saci ölctüm simdi. tam 7 mm uzamis :52: bu bende 2 haftada bile uzamiyordu.. normalde sacim ayda 1 cm uzar. iki katindan bile fazla uzamis, görünce ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz.. bu bile benim icin mucize :52: ins zamanla daha da uzatir ve en kisa zamanda belime gelir saclarim.. :66:

1 hafta önce sacimi boyamistim, Priorinin etkisini anlamak icin.. gecen hafta persembe boyamistim. daha 1 hafta bile olmadi ama dipten uzayan saci ölctüm simdi. tam 7 mm uzamis :52: bu bende 2 haftada bile uzamiyordu.. normalde sacim ayda 1 cm uzar. iki katindan bile fazla uzamis, görünce ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz.. bu bile benim icin mucize :52: ins zamanla daha da uzatir ve en kisa zamanda belime gelir saclarim.. :66:

hadi gözünaydın:119: beline geldiğinin de haberini alırız inşallah:65: bende senin adına çok sevindim:66:

ayyy çok sevindim senin için:)
inşallah sonunda muradına eriyorsun:52:

walla ben de priorine karar verdim, ancak maddi sıkıntım var bu aralar,önümüzdeki ay alacağım ancak bir internet eczanesi buldum daha uygun satıyorlar.
inşallah seneye saçlarım belime inerler:9::16:

walla ben de priorine karar verdim, ancak maddi sıkıntım var bu aralar,önümüzdeki ay alacağım ancak bir internet eczanesi buldum daha uygun satıyorlar.

ins canim biran once alma imkaganin olur alirsin sende.. evet bagzi sitelerde daha ucuz aliniyor ama dikkat et sahte felan olmasin.. ins sende de ise yarar, benim 2 kati hizinda uzuyor. yaz geldi havalar sicak birazda o mu hizlandirdi bilmiyorum ama benim sacim hayatta 1 cm den fazla uzamazdi simdi 2 cm'i geckin uzuyor.. 1. aydan sonra basladi bu..

bence internetten alma belki sahte çıkar bu sefer verdiğin paraya yazık olur yine sen biraz daha para verip eczaneden al bence

bence internetten alma belki sahte çıkar bu sefer verdiğin paraya yazık olur yine sen biraz daha para verip eczaneden al bence

bilmiyorum ki kafam karıştı şimdi.
almayı düşündüğüm internet eczanesi daha önce de alışveriş yaptığım bir site,oncak o zaman kozmetik almıştım.
hiçbir sorun yaşamamama güvendim.
biraz daha araştırma yapıp kararımı vereceğim.

bilmiyorum ki kafam karıştı şimdi.
almayı düşündüğüm internet eczanesi daha önce de alışveriş yaptığım bir site,oncak o zaman kozmetik almıştım.
hiçbir sorun yaşamamama güvendim.
biraz daha araştırma yapıp kararımı vereceğim.

kozmetikle bu değil ben de kozmetik alışverişi yapıyorum ama priorini kesinlikle eczanaden alıyorum

Back