valla bilemicem gülüm de ben sanki domuz okudum, bir bak bakalim evde priorinin varsa
ben aldigim eczaneye tel actim sordum. jelatin domuz jelatini degil sigirdan yapilan jelatin dedi.. her gördügün jelatini domuz sanma canim ya sigirdan da yapiyorlar
yazılerın hepsını okudum ve üzüldüm. ben 10 larca yontem denedım yok yok uzamadı saclarım. en son careyi sacıma bakım yaparak ve bir cıt cıt takımı edınmekte buldum. saclarıma cıtcıtlerı takıyorum ohh mıs benı rahatlatıyoo. tavsiyedir. bu tur seylere ne paranızı harcayın nede kendınızı üzün.
valla bilemicem gülüm de ben sanki domuz okudum, bir bak bakalim evde priorinin varsa
baktım sadece jelatin kapsül yazıyor domuz yazdığı falan yok
baktım sadece jelatin kapsül yazıyor domuz yazdığı falan yok
yazılerın hepsını okudum ve üzüldüm. ben 10 larca yontem denedım yok yok uzamadı saclarım. en son careyi sacıma bakım yaparak ve bir cıt cıt takımı edınmekte buldum. saclarıma cıtcıtlerı takıyorum ohh mıs benı rahatlatıyoo. tavsiyedir. bu tur seylere ne paranızı harcayın nede kendınızı üzün.
canım tavsıyen ıcın cok tesekkur ederım ama bence cıt cıt boncuk vs cok yapay duruyo hemde bana ıtıcı gelıyo sıcakta kendı saclarım bıle bana fazla gelırken cıt cıtı dusunmek bıle ıstemıyorum Allah muhtac etmez ınsallah denemeye devam((((((((((((((
kizlar cok mutluyummm
1 hafta önce sacimi boyamistim, Priorinin etkisini anlamak icin.. gecen hafta persembe boyamistim. daha 1 hafta bile olmadi ama dipten uzayan saci ölctüm simdi. tam 7 mm uzamisbu bende 2 haftada bile uzamiyordu.. normalde sacim ayda 1 cm uzar. iki katindan bile fazla uzamis, görünce ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz.. bu bile benim icin mucize ins zamanla daha da uzatir ve en kisa zamanda belime gelir saclarim..
hadi gözünaydın:119: beline geldiğinin de haberini alırız inşallahbende senin adına çok sevindim
kizlar cok mutluyummm
1 hafta önce sacimi boyamistim, Priorinin etkisini anlamak icin.. gecen hafta persembe boyamistim. daha 1 hafta bile olmadi ama dipten uzayan saci ölctüm simdi. tam 7 mm uzamisbu bende 2 haftada bile uzamiyordu.. normalde sacim ayda 1 cm uzar. iki katindan bile fazla uzamis, görünce ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz.. bu bile benim icin mucize ins zamanla daha da uzatir ve en kisa zamanda belime gelir saclarim..
ayyy çok sevindim senin için:)
inşallah sonunda muradına eriyorsun
walla ben de priorine karar verdim, ancak maddi sıkıntım var bu aralar,önümüzdeki ay alacağım ancak bir internet eczanesi buldum daha uygun satıyorlar.
inşallah seneye saçlarım belime inerler
walla ben de priorine karar verdim, ancak maddi sıkıntım var bu aralar,önümüzdeki ay alacağım ancak bir internet eczanesi buldum daha uygun satıyorlar.
inşallah seneye saçlarım belime inerler
bence internetten alma belki sahte çıkar bu sefer verdiğin paraya yazık olur yine sen biraz daha para verip eczaneden al bence
bence internetten alma belki sahte çıkar bu sefer verdiğin paraya yazık olur yine sen biraz daha para verip eczaneden al bence
bilmiyorum ki kafam karıştı şimdi.
almayı düşündüğüm internet eczanesi daha önce de alışveriş yaptığım bir site,oncak o zaman kozmetik almıştım.
hiçbir sorun yaşamamama güvendim.
biraz daha araştırma yapıp kararımı vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?