Saç Uzatma Yöntemleri Priorin & Sac Uzatmak..

ok cnm cok sagol bana destek oldugun icin
ins 3 ay gesince bende senin gibi memnun kalip buraya gelir paylasirim sonuclari

alıye03 merhaba canım normalde sacında asırı dokulme yoksa gunde ıkı tane kullanmalısın dedı doktor 3 tane bunye ııcn fazla b vıtamınlerı ıstah acma ozellıgıne sahıp bunu unutma ben sımdı bı 120 kapsul daha alacagım bı ınternet sıtesı var bulvar eczanesı dıye orda baya uygun sana onerbılırım bı de ben 3 gundur mınoxıle basladım sabak aksam bayanlar ıcın olanından ınan artık kafayı yıycem mılletın sacı kut kesılıyo bı bakıyorum belıne gelmıs
benım son 5 yıldır nasılsa hala aynı cok uzuluyorum

Merhaba canim.
Benim sacim ilk bahar geldimi bi dökülmeye baslar son bahara kadar da devam eder.. :44: ama prorin dökülmeyi baya azaltti 1 aydir kullaniyorum priorini ve suan normal derecede dökülüyor.. bana ïlk 3 ay günde 3 tane icmemi önerdiler canim. dökülme cok veya az önemi yok, ilk 3 ay günde 3 tane alinmasi gerekiyor bu sekil etkisi tam görüluyor dediler bana.. 3 ay sonrasi da günde 1 kapsül icmemi önerdi dr. tmm canim sagol, bende bitince oradan alayim. ayni durumdayiz inan.. benimde son umudum bu priorin iste. canim 3 tane de alsan kilo yapmaz, priorin hakkinda eczaneye veya dr ile sorarsan anlatirlar sanada. priorin kesinlikle kilo aldirmiyormus. diger b-vitaminleriyle kiyaslama bu degisik ne kadar pahali olmasindan da belli zaten. hem ben 1 ayi geckin suredir hergun 3 tane aliyorum hic kilo almadim istahimda acilmadi.

bugun ıtıbarıyle 2. kutu prıorın bıtmıstır sıparıs verdım yarın elimde olur insallah dedıgınız gıbı 6 ayda bellı olur cunku ılac cok pahalı

bugun ıtıbarıyle 2. kutu prıorın bıtmıstır sıparıs verdım yarın elimde olur insallah dedıgınız gıbı 6 ayda bellı olur cunku ılac cok pahalı

insallah guzel haberlerini bekliyorum canim..
evet cook pahali, uzatmazsa resmen kumar oynamis olucaz ins uzatir da verdigimiz paraya deger..

ya cok mutsuzum sacıma fon cektırdım ogleden sonra glıserın surmustum ya ucları mısır puskulu gıbı olmus ıslak saca surun demıslerdı offf ya

ya cok mutsuzum sacıma fon cektırdım ogleden sonra glıserın surmustum ya ucları mısır puskulu gıbı olmus ıslak saca surun demıslerdı offf ya

gliserin mi misir puskulu gibi yapti cnm ?? cok uzuldum valla niye oldu ki oyle. zeytin yagi ve yumurta sarisi sur cnm o cok yumusatiyor bi dene istersen

Su an ıtıbarıyle 120 kapsul ve hedıyesı 2 sampuan elıme ulastı dua edın sıkıldım artık

insallah uzar canim takma bu kadar kafana. uzamiyor diye dusundukce uzayacaksada uzamiyor valla
bak ne guzel kapsulun yaninda hediye sampuanini da veriyorlarmis.. ben yurt disindayim, burda yaninda sampuan hediyeli degil. hem sizin ordan daha pahali kapsuller hemde yaninda sampuan yok
bu kullanmaya baslayacagin sise uzamayi hizlandirirsa devam edecekmisin cnm ?

Son düzenleme:
Canım acıkcası ıse yaradıgını gorursem bı 120 lık daha alırım sonra ara verırdım vucuduma yazık :) ama insallah faydasını gorurum su an mınoxılı de duzenlı kullanıyorum saclarıma yag bakımı ve sampuanıma sarımsak ve camterebentın koyuyorum yapmadıgım kalmadı sınamekı... turp.... forcapıl tablet....vs....

anladim cnm. bende aynen ne varsa denedim. bu da son umudum zaten, ise yaradi devam yaramadi hic bisi yapmam daha.. uzatirsa devam et cnm, priorinin icerigi dogal oldugu icin kara ciger ve böbregi yormuyor. benim uzama hizlanirsa 1 yil düzenli kullanmak istiyorum..

Kizlar bir kere bende su Priorini aldim bir kac gün kullandiktan sonra icerigini okudum ve domusla ilgili birsey yaziyordu, ama su an aklimda degil, ondan sonra tiksindim ve biraktim, bir icerigine bakin degistimi yoksa ben mi yanlis gördüm

Kizlar bir kere bende su Priorini aldim bir kac gün kullandiktan sonra icerigini okudum ve domusla ilgili birsey yaziyordu, ama su an aklimda degil, ondan sonra tiksindim ve biraktim, bir icerigine bakin degistimi yoksa ben mi yanlis gördüm

jelatinden mi bahsediyorsun belki domuz jelatini değildir ya:26:

yazılerın hepsını okudum ve üzüldüm. ben 10 larca yontem denedım yok yok uzamadı saclarım. en son careyi sacıma bakım yaparak ve bir cıt cıt takımı edınmekte buldum. saclarıma cıtcıtlerı takıyorum ohh mıs benı rahatlatıyoo. tavsiyedir. bu tur seylere ne paranızı harcayın nede kendınızı üzün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…