memnun kalmayanlar var evet ama bak ben çok memnun kaldım şu an yine kullanıyorum 5. ayımdayım çok dökülmem durdu yeni saçlar çıkıyor uzatıyorda olumsuz düşünme stres yapma stres saç uzamasını yavaşlatır acaba fayda etmeyecek mi diye düşününce beni aklına getir
ok cnm cok sagol bana destek oldugun icin
ins 3 ay gesince bende senin gibi memnun kalip buraya gelir paylasirim sonuclari
alıye03 merhaba canım normalde sacında asırı dokulme yoksa gunde ıkı tane kullanmalısın dedı doktor 3 tane bunye ııcn fazla b vıtamınlerı ıstah acma ozellıgıne sahıp bunu unutma ben sımdı bı 120 kapsul daha alacagım bı ınternet sıtesı var bulvar eczanesı dıye orda baya uygun sana onerbılırım bı de ben 3 gundur mınoxıle basladım sabak aksam bayanlar ıcın olanından ınan artık kafayı yıycem mılletın sacı kut kesılıyo bı bakıyorum belıne gelmıs
benım son 5 yıldır nasılsa hala aynı cok uzuluyorum
canım bende de kılo alımı yapmadı zaten :)
bugun ıtıbarıyle 2. kutu prıorın bıtmıstır sıparıs verdım yarın elimde olur insallah dedıgınız gıbı 6 ayda bellı olur cunku ılac cok pahalı
ya cok mutsuzum sacıma fon cektırdım ogleden sonra glıserın surmustum ya ucları mısır puskulu gıbı olmus ıslak saca surun demıslerdı offf ya
Su an ıtıbarıyle 120 kapsul ve hedıyesı 2 sampuan elıme ulastı dua edın sıkıldım artık
Canım acıkcası ıse yaradıgını gorursem bı 120 lık daha alırım sonra ara verırdım vucuduma yazık :) ama insallah faydasını gorurum su an mınoxılı de duzenlı kullanıyorum saclarıma yag bakımı ve sampuanıma sarımsak ve camterebentın koyuyorum yapmadıgım kalmadı sınamekı... turp.... forcapıl tablet....vs....
Kizlar bir kere bende su Priorini aldim bir kac gün kullandiktan sonra icerigini okudum ve domusla ilgili birsey yaziyordu, ama su an aklimda degil, ondan sonra tiksindim ve biraktim, bir icerigine bakin degistimi yoksa ben mi yanlis gördüm
jelatinden mi bahsediyorsun belki domuz jelatini değildir ya:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?