Saç Uzatma Yöntemleri Priorin & Sac Uzatmak..

aLiye03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
930
5
46
Danimarka
Merhaba arkadaslar.
Bende bu sitedeki bir cok arkadasimiz gibi denemedigim kalmadi.. isterseniz bi siralayim..
1 : Mayali süt

2 : Sarimsakli sampuan

3 : B-vitaminleri, silica, biotin, cinko.. ve aklima gelmeyen bir cok sey daha..

4 : Sampuana dogum kontrol hapi ekleme yöntemi

5 : Mayali süt

6 : gaz sürme yöntemi (uzatiyor diye okudum bu topikte)

7 : Hint yagi, zeytin yagi, susam yagi, avokado yagi ve yumurta karisimi
bir cok sey denedim yani.. sarimsakli sampuan basta iyi gelir gibi oldu ama 3-4 kez kullanimdan sonra feci sekilde sacimi dökmeye basladi.. B-bitaminleri uzatti belki ama verdigim paraya degmeyecek kadar az.. ayda 1 cm uzayan sacim 1.5 cm felan uzuyordu. sampuana dogum kontrol hapi ekleyin uzatiyor demisler, hemen ekledim.. uzatir gibi oldu sanki ya da pskolojik bilmiyorum ama o da cok siddetli sacimi döktü bir kac kez kullanim sonrasi. mayali süt ictim 7 ay boyunca her gece 1 gün bile aksatmadan.. o da uzatmadi. gaz sürdüm sacima uzatiyor diye okuyunca.. o da saclarimin dibincen sivilce cikardi.. uzadiginida göremeden birakmak zorunda kaldim.. bir cok faydali yag karisimlari denedim ama malesef o da uzatmadi! uzamiyor uzamiyor uzamiyor deli etti beni bu saclarrr
3 hafta once eczaneye gittim derdimi anlattim.. butun kullandiklarimi kadina anlattim ve ne yapcma uzamiyor dedim. kadin bana priorin diye bir kapsul tavsiye etti. icindeki hersey dogalmis. direk sac köklerine gidiyormus, kapsulun icerigindeki faydali seyler ve kan dolasimini hizlandirarak sac köklerini uyariyormus.. kullananlar sac dökülme problemi olanlar ve saclarini hizli uzatmak isteyenler diye anlatti.. neysye aldim ama baya bir pahali tr de ne kadardir bilmiyorum ama burada 1 aylik kullanimi 400 danimarka kronu. insallah uzatir artik yoksa delirmek uzereyim valla sinirden uzamazsaniz uzamayin diyip alip elime makinayi kaziyacak kadar geldi burnuma!
neyse cok fazla uzun oldu kusura bakmayin.. priorin icipte saclarini bu kapsulle uzatan varmi aramizda arkadaslar ?? varsa ne kadar surede ne kadar uzatti assagi yukari paylassin lutfen.. simdiden tskrler (3 hafta oldu daha bi normalin disinda uzama yok olursa paylasirim)

canım ben kullanmıştım priorini ve gerçekten uzatıyor ama sana bir tavsiye bu saç uzatma işini bu kadar kafaya takmamaya çalış çünkü saç uzatmak kesinlikle sabır işi ne yaparsan yap ayda 10 cm uzatamazsın saçını zaman lazım bu arada prioirinde en fazla 2 cm falan uzatır saçı mucize bekleme saç işinde mucize yok ayrıca sürekli saçını düşünme sürekli uzamışmı diye bakma sürekli düşünüp bakınca sanki hiç uzamıyormuş gibi geliyor saçları belinde birisi olarak sana bunları söylüyorum beni dinle tecrübe konuşuyor burada

ayrıca priorin çok etkilidir ama hemen fayda göremezsin ben uzamayı 5. ayda farketmiştim uzun süre kullanmak gerekir bu arada saçlarının uzunluğu ne kadar ve ne kadar daha uzatmak istiyorsun ayrıca stres de yapma saç uzamasını yavaşlatıyor dengeli beslenmeye çalış

Son düzenleme:

öncelikle cok cok tskr ederim canim yardimci oldugun icin.
ben 3 haftadir kullaniyorum ama daha normalin disinda bir uzama yok.. belkide sende oldugu gibi aylar sonra etkisini gösterecek bilemiyorum. haklisin, sac ne kadar uzerine dusulurse o kasar yavas uzuyor alsinda ama elimde degil takinti haline geldi
sacimin uzunlugu cene hizamin dört parmak altinda cnm.. hayalimdeki sac belime kadar tabi
biraz arastirdim, priorini saclari dökülenler ve uzatmak isteyenlerden cok var kullanan ama aralarinda 1-2 kiside fayda etmedi demis.. bu kafama takildi, ya bende de fayda etmezse :26: "deneyim bi fayda etmezse etmesin" diyecek kadar ucuz birseyde degil! etmezse kafayi yerim bu sefer herhalde
´cnm sen günde kac tane aldin priorini ? ve kac ay kullandin ? ayda 2 cm demissin, ben ona bile raziyim.. normalin iki kati demektir bu. keske ayda 2 cm uzasa yaa

rica ederim şöyle söyleyeyim priorin hemen herkeste geç fayda gösterir prospektüsünü okumuşsan orada yazıyor zaten ben priorini dökülme problemim için kullanmıştım 6 ay boyunca günde iki tablet alıyordum sonra uzattığını farkedince biraz daha kullanmak istemiştim ama pahalı birşey tabi kullanamadım şu an yine kullanıyorum ama saçlarım döküldüğü için dökülmeyi bayağı azalttı son olarak yine söylüyorum lütfen kafana takmamaya çalış ben üç buçuk yıl önce saçlarımı ensemde kestirmek zorunda kalmıştım üstelik uzatmak isterken ve uzamasını hiç düşünmedim sürekli saçıma bakmadım ve saçım belime kadar geldi ama şu an biraz daha uzatmak istiyorum işi abarttım kalçama gelsin saçlar istiyorum ve artık beklemeye sabrım yok birkaç gün öncesine kadar sürekli saçımı düşünüyordum bakıyordum ama baktım böyle olmuyor uzayacağı varsa da uzamıyor sanki bende evdeyken saçlarımı hep örüyorum örünce pek bakmıyorum saçlarıma örülüyken uzayıp uzamadığı pek farkedilmiyor zaten aklına saçların geldiğinde başka şeylerle oyalanmaya çalış zor gibi geliyor ama bir süre sonra alışıyorsun merak etme ayrıca priorin saçları sadece uzatmaz birçok faydası var ben en azından altı ay kullan derim bu sürede hem saçların güçlenir hem de uzatacak mı görmüş olursun biraz uzun yazdım ama kusura bakma artık

tamam canim cok tskr ederim.
6 ay boyunca günde iki kez sabah aksam mi ictin ?? eczaci bana ilk 3 ay günde 3 tane icecegimi söyledi.. sabah 2 tane aksam 1 tane.. 3. aydan sonra günde bi tane demisti. kapsul sisesinin arkasina baktim orada da öyle yaziyor.. sen neden 2 tane ictin cnm ?
ah ahh keske o bele kadar uzun olan sac bende olsa daha ne isterim kiii ben sevmiyorum oyle kalcaya kadar, belime kadar olsun yeter

ben de saç uzatma takıntılıyım.
saçıma sürmediğim,içmediğim kalmadı.
en son lavanta kürünü deniyorum şimdi ama düzenli içemiyorum onu da.
yine de en çok yarar gördüğüm bu oldu.
priorin ise aylardır aklımda var,çok duydum,ama parama kıyıp da alamadım,malum uzun süreli tedavi gerektirdiği için masraflı,ona para vereceğime çıtçıt saç alırım,saçımı uzun gördükçe moralim de düzelir saçım uzayana kadar dedim.
ama ne çıtçıt aldım ne de priorin o da ayrı konu.

ben de senin gibi olduğum için inşallah saçının uzadığı haberini alırım da bana da bi ışık olur.

6 ay boyunca sabah akşam birer tane içtim doktor bana öyle içmemi söylemişti nasıl içmek istediğine sen karar ver benim bildiğim ve ilaçta yazan çok yoğun dökülme problemlerinde günde üç tane içilmesi ama üç tane içersen belki daha çabuk fayda gösterir aslında bende günde üç tane içmek istiyorum ama ilaç pahalı kutusu 110 lira ve iki ay gidiyor üç tane içersem daha çabuk biter ayrıca bende saçımı uzatmaya ilk karar verdiğim zamanlar belime kadar uzatacağım diyordum kalçaya kadar sevmiyordum ama insan bir zaman sonra doyumsuz mu oluyor ne bele geldi ya şimdi kalçaya kadar olsun istiyorum

ok cnm.
kalcaya gelincede yerlere kadar uzatmaya calisma sakin saka bi yana.. bilmezmiyim sac konusu adami iyice manyak ediyo valla

ben su an 4 ayımdayım 2 kutum bıtmek uzere toplam 240 kapsul gunde duzenlı olarak 2 kapsul ıcmeye calısıyorum bende aynen senın gıbı yapmadıgım kalmadı arkadaslar 6 ay demıs bıtmsıne yakın bı kutu daha alacagım artık o zaman bellı olur canım

canim benim, senin msjini yeni fark ettim..
biliyorum, bagzi topiklerde senle karsilastik, sende cok caba sarfediyorsun bunu cok iyi biliyorum. evet priorin cok pahali bir kapsul priorin kapsül diyecegimize prenses kapsulu desek yeridir.. o kadar yani ama bu kadar pahali olmasinin nedenide %100 etkili olmasindanmis..
cnm bence cit citla asla kiyaslama priorini. parana kiy söyle bi 6 ay düzenli kullan bence. 6 aylik kürle belkli 20 tane cit cit alirsin ama arada daglar kadar fark var... cit cit yapmacik olarak kalacak ama priorinin uzattigi sac senin kafanda hep duracak

cnm 4. ayimdayim demissin.. 4 ay süre icinde sacin normalden daha hizli uzamadi mi ??
6 ay diyorlar ama 6 ay nerden cikti bende anlamis degilim. cunki hem doktor hem de kapsulun arkasinda 3 aylik bir kür yaziyo.. 3 ayda etkisini göstermeye basliyor diyorlar, sende 3. ayda bi degisiklik olmadimi uzamada ?

canım maalesef bende oyle ınanılmaz bı degısım olmadı hatta degısım olmadı maalesef bende yenı bı ılac arayısındaydım ama burda 6 ayda fark ettıgını soyleyen arkadaslar var ben o yuzden 2 ay daha devam edecegım 2 defa 120 kapsul kullandım su anda ıkıncısı bıtmek uzere hatta 120 kapsul alana 2 sampuan hedıye edıyorlar yanı toplam 4 tane prıorın sampuan da 200 ml kucuk boy bıtırmıs durumdayım bakalım ınsallah fark ettırıır yapmadıgım sey kalmadı neredeyse su saclarım uzasın dıye servet doktum

aynen cnm valla.. su zamana kadar sacima ettigim masrafla rahat bir araba alirdim valla.. hepte paraya kiyip pahali urunler denedim ama bosa gitti hep, giden hep para oldu sac yerinde durdu..
cnm keske sende ilk 3 ay gunde 3 tane alsaydin, o zaman eminim fayda edip etmeyecegini simdi anlardin.. bana ilk 3 ay gunde 3 tane dediler, 3 ayim bitince gunde 1 kapsul dediler. 2 tane sabah bi tane aksam aliyorum ben. 9 haziran da baslamistim yani 9 temmuz da 1 ay olacak.. bende de pek fark yok gibi daha bisi anlayamiyorum ama daha erken de bakalim 3. ayimdan sonra neler olacak. eger fayda etmezse zaten hic bisi yapmicam zaten. inancimda kalmadi, giden param oluyor hep. onuda dene bunuda dene sonuc hep husran

canım bence 3 aydan sonra günde iki tane iç priorin tedavi amaçlı kullanıldığında günde 2-3 tane koruma amaçlı kullanıldığında günde 1 kapsül içiliyor ben öyle biliyorum ilacın üzerinde öyle yazıyor çünkü

canim zaten günde 3 kapsül sadece ilk 3 ay icin.. 3. aydan sonra günde 1 kapsül öneriliyor. 2 ayim kaldi, 2 ay da bitince günde 1 kapsül kullanacagim. dün 1 ay oldu ve bir ay boyunca 1 gün bile sasirmadan hergün 3 kapsül icmeme ragmen hizli uzama olmadi bu da mi uzatmiycak mi yoksa sen 5. aydan sonra hizlandi demistin ama olsun bende daha cabuk etki etmesi lazimdi cunki hergun 3 tane kullandim

bak yine acele ediyorsun sana hemen fayda göstermez dedim günde üç tane içmiş olsan bile anca üç ay sonunda fayda göstermeye başlar

bak yine acele ediyorsun sana hemen fayda göstermez dedim günde üç tane içmiş olsan bile anca üç ay sonunda fayda göstermeye başlar

ins canim ins yaa son umudum buu... fayda etsinde 3 ayda etsin raziyim.. kimisi fayda etmedi, uzatmadi dökülmemi bule kesmedi demis onlar aklima geldikce banada mi onlar gibi etki etmeyecek diye korkuyorum..

ins canim ins yaa son umudum buu... fayda etsinde 3 ayda etsin raziyim.. kimisi fayda etmedi, uzatmadi dökülmemi bule kesmedi demis onlar aklima geldikce banada mi onlar gibi etki etmeyecek diye korkuyorum..

memnun kalmayanlar var evet ama bak ben çok memnun kaldım şu an yine kullanıyorum 5. ayımdayım çok dökülmem durdu yeni saçlar çıkıyor uzatıyorda olumsuz düşünme stres yapma stres saç uzamasını yavaşlatır acaba fayda etmeyecek mi diye düşününce beni aklına getir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…