Arkadaslar benım 2 ayım olacak kullanalı ama pek bi degişim olmadı saclarımda. ancak ben anti depresanda kullnıyorum doktor bir yıl kullanmamı soyledı bırakamıyorumda. acaba ilacın etkısını mı öldürüyor dıye düşündüm. bilgisi olan olursa yazarsa sevınırım...
Arkadaslar benım 2 ayım olacak kullanalı ama pek bi degişim olmadı saclarımda. ancak ben anti depresanda kullnıyorum doktor bir yıl kullanmamı soyledı bırakamıyorumda. acaba ilacın etkısını mı öldürüyor dıye düşündüm. bilgisi olan olursa yazarsa sevınırım...
valla bilemiycem cnm ama bana da yaklasik 2 ay olacak benim saclarim 2 kati hizinda uzuyor valla.. normalde 1 cm uzardi simdi 2 cm den bile fazla uzuyor. ve ben sampuanini bile kullanmiyorum sadece kapsul..
biraz daha sabret bence daha erken olabilir benimde saçlarım çok dökülüyordu priorin kapsüle başladım ve dört ay fazla bir fark göremedim şimdi ise saçlarım çok gürleşti ve nerdeyse hiç dökülmüyor sende de geç etki gösterecek olabilir ama ilaçtan da olabilir doktoruna söylesen aynı etkide başka bir ilaç verse