- 25 Aralık 2024
- 3.034
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.223
- 73
- 28
- Konu Sahibi Depresif Penguen
-
Cyrene medi8in muadilini yaptı dermabien de var. Bende de bi marka bunu yaptı acnelyse yapmazken bit retinol sürdüm cildim mahvoldu 1 haftada 2 gün sürmeme rağmen hem sivilce hem soyulma. Ben acnelyse 25lik kullanıyorum ve haftada 1 kere bazen 2. Ama evet alışması zor. Benim cildim hassas değil o konuda şanslıyımYa ben 1,5 yıldır kullanıyorum bi retinol denedim ertesi gün yüzüm çöl oldu sonrs retinal 0,01 medik8 kullandım şimdi de 0,03 kullanıyorum hassas ciltliyim ya korkuyorum eczane retinoik asitli kremlerini kullanmaya yoksa çok istiyorum denemekbu bitince ya medik8 0,06 ya geçicem ya da muradın retinaline geçicem ama kışın bi cesaret toplarsam o eczane şeysini denicem
Bana yabancı biri şöyle bir tavsiye verdi, ilk tretinoin yüzüne süreceğin zaman 10 dk sür sonra yıka sonra bi sonraki hafta yarım saat sonra bi kaç gün sonra 1 saat sür yıka böyle alıştır cildini ben öyle yaptım dedi onu dinlicem bi kışın öyle öyle olmazsa da retinalden devam napimCyrene medi8in muadilini yaptı dermabien de var. Bende de bi marka bunu yaptı acnelyse yapmazken bit retinol sürdüm cildim mahvoldu 1 haftada 2 gün sürmeme rağmen hem sivilce hem soyulma. Ben acnelyse 25lik kullanıyorum ve haftada 1 kere bazen 2. Ama evet alışması zor. Benim cildim hassas değil o konuda şanslıyım
Zaten etkisi benzer retinal daha hassas. Pahalı gelmiyorsa devam et yurtdışında 20 25 30 senedir kullananları gördüm ciltleri inanılmazBana yabancı biri şöyle bir tavsiye verdi, ilk tretinoin yüzüne süreceğin zaman 10 dk sür sonra yıka sonra bi sonraki hafta yarım saat sonra bi kaç gün sonra 1 saat sür yıka böyle alıştır cildini ben öyle yaptım dedi onu dinlicem bi kışın öyle öyle olmazsa da retinalden devam napim
Yok zaten stoğumda medik8 ve Murad var almıştımZaten etkisi benzer retinal daha hassas. Pahalı gelmiyorsa devam et yurtdışında 20 25 30 senedir kullananları gördüm ciltleri inanılmaz
Ohhhh missDun gece gece iştimami vermemisim. Basliyorum.
Yuz yag bazli temizleyici ile yikandi. Ustune aha tonik suruldu. Ustune aydinlatici serum suruldu. Ustune gece kremi ve goz kremi suruldu.
Sonra zabanan kalkildi. Spor yapıldı. dus alindi. Sebamed dolgunlastirici krem suruldu.
Yooo baaağzi ismini vermek istemedigim sahislar dedi ki hatirlatcam ben sana o is bende askitoom dedi sonra kapi duvarOhhhh missgüneş kremi sürdün mü?
Ulan evden çıkarken sürmen gerektiğini biliyosun ben gün içindem hatırlatçam dedim sen evden çıkarken ben uyuyor oluyorumYooo baaağzi ismini vermek istemedigim sahislar dedi ki hatirlatcam ben sana o is bende askitoom dedi sonra kapi duvar(gunes kremini evde unuttum ama olsun çaktırmıyoruz)
Yapsın çünkü erkek. İşi kadına hizmet etmek aferinYuzumu bi temiz yikadim pakladim tonikledim.
Cvit serum surdum
Goz alti serumu surdum
Goz kremi sürdüm
Gece kremi surdum.
Kocam beye ensemi boynumu ovdurdum. Bu da bi bakim cunku.
Istiklal marşı kapanış. Bayramimiz kutlu olsun ayrica.
Bazı aksaklıklar oldu ama yarından itibaren yazmaya devam
Bende yapıyorumBazı aksaklıklar oldu ama yarından itibaren yazmaya devamyoksa aksatmadan yapıyorum ben bakımımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?