- 18 Ekim 2014
- 7.796
- 35.793
- 748
- Konu Sahibi Depresif Penguen
Bence en sadelerden biri benim rutinBen Mükreminim o zamangadin neler neler yapiyor yahu bu nasıl azimdir ya Rabbi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence en sadelerden biri benim rutinBen Mükreminim o zamangadin neler neler yapiyor yahu bu nasıl azimdir ya Rabbi
Şimdi ben yazcam baygınlık geçireceklerBence en sadelerden biri benim rutin![]()
Biz napsak acabaAy bınlar birazdan Penguyla bizim anlamadığımız bişeyler konuşcaklar kesin ndbdb![]()
Bi de bizim gibi rutinsizler var ndjdj dur öğrencez biz de işte burda sevabınaBence en sadelerden biri benim rutin![]()
Şunları boğ bebeğim sok geçirsinler ahshshsŞimdi ben yazcam baygınlık geçirecekler![]()
Daha napiyosun kız kremlerin hepsini banyoya döküp birde içinde yüzüyormusunBence en sadelerden biri benim rutin![]()
Ulen yemeyin bizi ikinizi de gördük bebek gibisiniz nasıl oluyi o zamanBi de bizim gibi rutinsizler var ndjdj dur öğrencez biz de işte burda sevabına
Sade miğğğğSade çok güzel bir rutin![]()
Yavaş yavaş gelin bunyem kaldırmıyoŞimdi ben yazcam baygınlık geçirecekler![]()
Salisik asit c vitaminiBiz napsak acabasalla birşeyler o ara gabak gibi ortada kalmayak
Kız dökebilim mi sence para basmışım onlara hepsi benim bebeklerimDaha napiyosun kız kremlerin hepsini banyoya döküp birde içinde yüzüyormusunsade diyo
Birtane nemlendirici yeterli onu bile sürmüyorum düzenli ama olsunduSalisik asit c vitaminihyoluronik asit şu an düşündüm de bu kadar asidi yüzümüze sürüp Bergene dönmüyosak bu bir mucize
Daha ne yapa bilirsin ki bacım yaaKız dökebilim mi sence para basmışım onlara hepsi benim bebeklerim![]()
nazik temizleyici: yüksek müsadenizle cildinizi temizleyeceğim, mümkün mü?Bu sabahtan başlayayım
- Yüzümü kremsi yapıda nazik bir temizleyiciyle temizledim.
- Nemlendirici etkili bir tonik sürdüm.
- C vit kompleksi olan bir tonik daha sürdüm.
- Nemlendirici etkili Pdrn serumu sürdüm.
- Antioksidan serumu sürdüm.
- C vitaminli krem sürdüm.
- Güneş kremi sürdüm
Kapanış![]()
Aaa bak unutmuşum bir de C vitanimini serumum var onu hafta da iki kez sürüyorum. Onu sürdüğüm zaman diğer serumu sürmüyorum ama.Salisik asit c vitaminihyoluronik asit şu an düşündüm de bu kadar asidi yüzümüze sürüp Bergene dönmüyosak bu bir mucize
Sade aşkım senin rutin de böyle olacak ilk baştaSade miğğğğ
Najsjsjsjsjsjsjzjzhjzjsjjdjxjddjxjmxnxnnazik temizleyici: yüksek müsadenizle cildinizi temizleyeceğim, mümkün mü?
Daha yapmadan bir yorgunluk geldi üzerime sankiBu sabahtan başlayayım
- Yüzümü kremsi yapıda nazik bir temizleyiciyle temizledim.
- Nemlendirici etkili bir tonik sürdüm.
- C vit kompleksi olan bir tonik daha sürdüm.
- Nemlendirici etkili Pdrn serumu sürdüm.
- Antioksidan serumu sürdüm.
- C vitaminli krem sürdüm.
- Güneş kremi sürdüm
Kapanış![]()
Ben o kadar sevmiyomDaha yapmadan bir yorgunluk geldi üzerime sankiüşenmiyorsunuz ya size helal olsun kadinlar gendilerini seviyo işte
![]()