- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.355
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sırada gelebilecek bir zevk yok muydu? Zevk suyu gelirken destur ben geliyorum mu diyor da bileceksiniz? Ayrıca hamile kalamaZsiniz tabi.ya valla öyle gelişti bitmişti zsten. anlık 5 saniye bir şeydi o sırada da gelebilecek bir zevk yoktu
zevk sıvısı uyarıldığında gelir yani.. biz her şeyi bitirmiştik tekrar ortam ateşlenmedi öyleO sırada gelebilecek bir zevk yok muydu? Zevk suyu gelirken destur ben geliyorum mu diyor da bileceksiniz? Ayrıca hamile kalamaZsiniz tabi.
olamam yani di mi boşu boşuna kuruntu yapıyorumHamilesin darlaması verecektim bu da mı gol değil ya
İyi de neden kuru kuru bu işe giriştiniz?
Bimden gratisten kondom almak çok mu zor? Valla yazık etmişsiniz kendinize. Hem zevk alamamissiniz hem endişeyle kendinizi yiyorsunuz hamile miyim diye
Serbest çağrışım;
Tecavüz desem o da değil yaniBenim kafam basmadı hâlâ sorguluyorum insan her şey bitmisken zevk almazken ve kupkuruyken neden "ay aman giyinmeden bı gir çık yapalım" der
karışık biraz ya orası içkiliydik biraz nedenini ben de hatırlamıyorum..Benim kafam basmadı hâlâ sorguluyorum insan her şey bitmisken zevk almazken ve kupkuruyken neden "ay aman giyinmeden bı gir çık yapalım" der
Siz sevistiginize emin misiniz?zevk sıvısı uyarıldığında gelir yani.. biz her şeyi bitirmiştik tekrar ortam ateşlenmedi öyle
tsm olarak sevişme olmadı ama korunmasız şekilde içime gir çık yaptığı için kafam karıştı bi tık kuru olmamıza rağmen.Siz sevistiginize emin misiniz?
ay ben 6 gün oldu hala regl olamadım kendimi çok mu kasıyorum doktor 10 güne kadar sürebilir dedi ama hiç ağrı belittim yokKız kuru kuru niye giriştiniz bu işe? Deli misiniz?
Adet geciktirici haplar birakir bırakmaz hemen adet olmanı sağlamıyor. Bekle biraz daha , olursun elbet. Sonuçta hormonları bozan bir şey. Böyle döngüleri değiştirmesi çok normal.
Yumurtlama dönemi çoktan bitmisken, adete yakın hem de doğru dürüst birliktelik saglanmamis ilişkiden bebek olmaz. Rahat ol
merhaba hala regl olamadım ben 6 gün geçti.. normal mi? yumurtlama dönemimde de değildim adet dönemimdeydim ama sanırım stresten olamıyorum.O sırada gelebilecek bir zevk yok muydu? Zevk suyu gelirken destur ben geliyorum mu diyor da bileceksiniz? Ayrıca hamile kalamaZsiniz tabi.
Merhaba regl oldunuz mu?merhaba hala regl olamadım ben 6 gün geçti.. normal mi? yumurtlama dönemimde de değildim adet dönemimdeydim ama sanırım stresten olamıyorum.