Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle bir durumum da olmadıZevk suyundan hamile kalınır
Prezervatif kullandınız yani.?öyle bir durumum da olmadı
hangi konuya bağlı bilemedimAynı konuyu iki kez açmışsın
yani psrtnerim boşalmadı zevk suyu çoktan gelmişti gir çık oldu sadece o sırada da gelmedi bitmişti her şey ikimiz de kuruydukPrezervatif kullandınız yani.?
Onu bilemezsin ki geldi mi gelmedi miyani psrtnerim boşalmadı zevk suyu çoktan gelmişti gir çık oldu sadece o sırada da gelmedi bitmişti her şey ikimiz de kuruyduk
çoktan zevk falan bitmişti partnerim de gelmediğine emin.Onu bilemezsin ki geldi mi gelmedi mi
Hamilelik belirtilerinehangi konuya bağlı bilemedim
sizce? doktora da sordum. hayal kurmayınn böyle bir durumda gebelik olmaz dediHamilelik belirtilerine
Doktora güvenmeyip buraya mi soruyorsunsizce? doktora da sordum. hayal kurmayınn böyle bir durumda gebelik olmaz dedi
belki benzerini yaşayan vardır diye, kuru zevk suyuyduDoktora güvenmeyip buraya mi soruyorsun
Kız kuru kuru niye giriştiniz bu işe? Deli misiniz?yani psrtnerim boşalmadı zevk suyu çoktan gelmişti gir çık oldu sadece o sırada da gelmedi bitmişti her şey ikimiz de kuruyduk
Doktor haklısizce? doktora da sordum. hayal kurmayınn böyle bir durumda gebelik olmaz dedi
ya valla öyle gelişti bitmişti zsten. anlık 5 saniye bir şeydi o sırada da gelebilecek bir zevk yoktuKuru mu zevk suyu. Ayrıca kupkuruyken neden gir çık yaptınız yazık değil mi
evet yumurtlsma dönemim de değildi. söylemiştim aşağıda ama yine diyeyim sürtündük normalde yani tükürükle birleşti o zevk suyu biz çok sonra öyle en son raddede giyinmeden önce gir çık yaptıkKız kuru kuru niye giriştiniz bu işe? Deli misiniz?
Adet geciktirici haplar birakir bırakmaz hemen adet olmanı sağlamıyor. Bekle biraz daha , olursun elbet. Sonuçta hormonları bozan bir şey. Böyle döngüleri değiştirmesi çok normal.
Yumurtlama dönemi çoktan bitmisken, adete yakın hem de doğru dürüst birliktelik saglanmamis ilişkiden bebek olmaz. Rahat ol
Tükürükmü?evet yumurtlsma dönemim de değildi. söylemiştim aşağıda ama yine diyeyim sürtündük normalde yani tükürükle birleşti o zevk suyu biz çok sonra öyle en son raddede giyinmeden önce gir çık yaptık
İyi de neden kuru kuru bu işe giriştiniz?evet yumurtlsma dönemim de değildi. söylemiştim aşağıda ama yine diyeyim sürtündük normalde yani tükürükle birleşti o zevk suyu biz çok sonra öyle en son raddede giyinmeden önce gir çık yaptık