• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

primolut n

AdaisyLove

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11.891
Puanlar
498
Merhabalar
Forumda biraz araştırdım ama bulamadım primolut n i adeti one çekmek için kullanan var mı?
Regl tarihim tatil zamanına denk geliyor daha onceden kullanmıştım biraz şişlik yapıyor rahatsız ediyor beni bu değer geciktirmek için değil erkene almak için kullanıyorum. . Doktorum one almak risk geciktirmek daha kolaydır bizim için dedi ben de beni rahatsız ettiğini söyleyince one almayi deneyelim olursa dedi.. ama tedirginm ya olmazsa diye ?

Ben eczanede çalışıyorum o ilaç geciktrmek için kullanılır ve adetten 10 gun kadar önce başlayıp sabah öğle akşam almak gerekiyo

Ben eczanede çalışıyorum o ilaç geciktrmek için kullanılır ve adetten 10 gun kadar önce başlayıp sabah öğle akşam almak gerekiyo
Evet erkene almak için de kullanılmıyor mu ?
Çok fonksiyonlu bir ilaç diye biliyorum

Ben adet söktürücü olarak kullandım. Başka.söktürücü kullandım ise yaramadı. Rahim kalinlasmasi vardı, Doktorum primolut verdi kullandığın sürece adet olmazsın bitince rahim incelir ve sökülür demişti. Gerçekten 2.5 ay sonra nihayet adet olmuştum. Çok etkili bir ilacmis.

Ben adet söktürücü olarak kullandım. Başka.söktürücü kullandım ise yaramadı. Rahim kalinlasmasi vardı, Doktorum primolut verdi kullandığın sürece adet olmazsın bitince rahim incelir ve sökülür demişti. Gerçekten 2.5 ay sonra nihayet adet olmuştum. Çok etkili bir ilacmis.

Bugün bırakalı 4 gün oldu hala adet olmadım ben bekliyorum

ben öne aldığını hiç duymadım...Geciktirici hap ..Her yaz kullanırım 1 hafta kadar..Birakinca 2 ya da 3 gun sonra adet olurum

ben öne aldığını hiç duymadım...Geciktirici hap ..Her yaz kullanırım 1 hafta kadar..Birakinca 2 ya da 3 gun sonra adet olurum
İlacın prospektusunde de yazıyor one alınır diye .. Doktorum one almak risk demişti zaten keşke riske girmeseydim adet de görmedim off

Back