- 5 Şubat 2018
- 13
- 5
- 29
-
- Konu Sahibi Ucderinnefess
Galiba bu ilacı kullandığın ay hamile kaldın9 aylik evliyim bende polikistik over var eşimde varikosel var kadin doğum doktorum ve uroloji doktoru ikimizinde sorunlarının gebelige engel olmadigini soyledi cunku duzenli bir mensturasyonum var ve eşimin spermiyogrami normal cikti bu ay gecikmem oldu test yaptim negatif çıktı dr primolut verdi bunu kullanirkende gebe kalabilirsin dedi suanda ilacim bitti beklemedeyim ve cok heyecanliyim yardimci olur musunuzz
Çok güzel canım Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin bende kullandım sadece bu ay o da histeroskopi oldum doktor bunu kullan 7 gün günde 3 sefer 3 gün içinde regl olacaksın sonra gel dedi de hangi gün hiçbirsey demedi bende Çarşamba günü gideyim diyorum 3.gün olacak bugün ilk günüm inşallah banada uğurlu gelir bu ayMerhabalar, bende ilk defa gittiğim doktorum 5cm yumurta kistin var Primolut N kullan ama 2 tane yumurtan var onlara zarar vermez kisti yok edicek hayırlısıyla dedi.. Ve sonuç pozitif :)
Yumurtamın birisi döllenmiş ve doktor bilerek verdiğini, progesteron görevi gördüğünü söyledi bu hapın
Canim bunu kullandim regl oldum sonra gonal f ve ovitrelle kullandim o şekilde gebe kaldım üçüz gebeym bu seferde hayatta hersey kismet. Seninde olur insallah hayirli saglikli evladin canm rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinGaliba bu ilacı kullandığın ay hamile kaldınbende bu ay adet düzenleyici olarak kullandım doktor regl ikinci günü gel dedi bakalım artık inşallah bende gebe kalabilirim
Bende iğneye başladım canım dün ilk iğnemi oldum gonal f 450 olandan 1 kutu yazdı cumaetesi sabah kontrole çağırdı aşılama olacağım tek tüpüm kapalı soldan yumurtlama olursa aşılama yapmayacak sağdan yumurtlama olursa yapacak şansa kalmış sen hamilesin benim içinde dua et bende aşılamayla hamile kalayımCanim bunu kullandim regl oldum sonra gonal f ve ovitrelle kullandim o şekilde gebe kaldım üçüz gebeym bu seferde hayatta hersey kismet. Seninde olur insallah hayirli saglikli evladin canm rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Bende iğneye başladım canım dün ilk iğnemi oldum gonal f 450 olandan 1 kutu yazdı cumaetesi sabah kontrole çağırdı aşılama olacağım tek tüpüm kapalı soldan yumurtlama olursa aşılama yapmayacak sağdan yumurtlama olursa yapacak şansa kalmış sen hamilesin benim içinde dua et bende aşılamayla hamile kalayım
Merhabalar, bende ilk defa gittiğim doktorum 5cm yumurta kistin var Primolut N kullan ama 2 tane yumurtan var onlara zarar vermez kisti yok edicek hayırlısıyla dedi.. Ve sonuç pozitif :)
Yumurtamın birisi döllenmiş ve doktor bilerek verdiğini, progesteron görevi gördüğünü söyledi bu hapın
Canım kusura bakma yazamadım 25 Mayıs ta aşılama oldum tuttu hanileydim ama sonu güzel olmadı kürtaj oldum kalbi durdu kuzumun 5 Haziran da kürtaj oldum adet olmayı bekliyorumTüpün kapaliysa neden hsg ile acilmadi canim şansını arttirabilirdin bu sekilde hakkinda hayirlisi olsun insallah gonlune gore evlat verir rabbim ayetel kursi okudum senin icin. Ee dun gittin yani kontrole noldu ne dedi dr
iyiaksamlar arkadaslar malum olarak okadar bekledim test sonucu negatif birde ailemde erken menepoza girdiyi için benim yaslarimda olma olasiligim var doktor bana ***primolut**adli ilac verdi günlük 3 kez kullanacagim adeti olacak 3.günü gel bi bakalim hormon testi falan yapicakmis anliycaniz hamiş deyilim bu ilaci kullananlar barmi sonrasi için gebelik zor demiş bazi arkadaslar kafam karisti
Canım kusura bakma yazamadım 25 Mayıs ta aşılama oldum tuttu hanileydim ama sonu güzel olmadı kürtaj oldum kalbi durdu kuzumun 5 Haziran da kürtaj oldum adet olmayı bekliyorum
Ya inşallah 2 çocuğum var çocukları seviyorum 35 yasindayim erken menopoz olma ihtimalim var annemde bi yasta basladi 40ta bitti ablamda boyleydi 35.çocuk yapinca uzadi hem menopoza girmek istemiyorum hemde birdaha anne olma şansımı kaybetmet insallah Rabbim hher kadina anneliyi tatdirir Sağol canimMerak etmeyin bu ilacı kullandıktan sonraki ay hamile oldum
Öncelikle Rabbim hakkimizda hayirlisini versin primolut bende dunden beri kullaniyorum ayni senin olana benzer yumurtlama donemimde lekelenme yasadim 4.5 gun surdu adet gunumdede olmadim yaklasik 14 gun olacak doktor bu ilaci bitene kadar kullanmami söyledi bitince adet görüp tekrar bebek calismasina başlamalisin sanirim bu ay umut yok senin icinde ama yinede doktorun soylemistir belki ne kadar kullanacaginimerhablr benmde bu zmaana kadar duzenliydi adetm tam yumurtlama döneminde kanamam basladi (cok agladigim sters yaptigim bi gunde) adet kanamasi gibi dr da primolut verdi kanamm oldugundan pek bisy yapamadik firsati kacirdim galiba 4 gun surdu kanama bugun sonlandi gibi yinede hamile kalabilir miyim ilaci birakmaliyim cunku bildigim kadariyla spermlerin yumurtaya ulasmasini engeliyormus bu ilac ve ayreten klomende kullandim gecen ay da kimyasal gebelik gecirdim anlayacaginiz rahmim kafayi yedi herhalde :) adetime 7 gun var
merhablr benmde bu zmaana kadar duzenliydi adetm tam yumurtlama kanamam basladi (cok agladigim sters yaptigim bi gunde) adet kanamasi gibi dr da primolut verdi kanamm oldugundan pek bisy yapamadik firsati kacirdim galiba 4 gun surdu kanama bugun sonlandi gibi yinede hamile kalabilir miyim ilaci birakmaliyim cunku bildigim kadariyla spermlerin yumurtaya ulasmasini engeliyormus bu ilac ve ayreten klomende kullandim gecen ay da kimyasal gebelik gecirdim anlayacaginiz rahmim kafayi yedi herhalde :) adetime 7 gun var
Öncelikle Rabbim hakkimizda hayirlisini versin primolut bende dunden beri kullaniyorum ayni senin olana benzer yumurtlama donemimde lekelenme yasadim 4.5 gun surdu adet gunumdede olmadim yaklasik 14 gun olacak doktor bu ilaci bitene kadar kullanmami söyledi bitince adet görüp tekrar bebek calismasina başlamalisin sanirim bu ay umut yok senin icinde ama yinede doktorun soylemistir belki ne kadar kullanacaginimerhablr benmde bu zmaana kadar duzenliydi adetm tam yumurtlama döneminde kanamam basladi (cok agladigim sters yaptigim bi gunde) adet kanamasi gibi dr da primolut verdi kanamm oldugundan pek bisy yapamadik firsati kacirdim galiba 4 gun surdu kanama bugun sonlandi gibi yinede hamile kalabilir miyim ilaci birakmaliyim cunku bildigim kadariyla spermlerin yumurtaya ulasmasini engeliyormus bu ilac ve ayreten klomende kullandim gecen ay da kimyasal gebelik gecirdim anlayacaginiz rahmim kafayi yedi herhalde :) adetime 7 gun var
tesekkur ederim cvbin icin 4 gun oldu yarimyamalk kullanali ama hatirlamiyorum kac gun kullanmam gerektigini adetin 3 gunu gel demisti yarin arayip sormam lazim insÖncelikle Rabbim hakkimizda hayirlisini versin primolut bende dunden beri kullaniyorum ayni senin olana benzer yumurtlama donemimde lekelenme yasadim 4.5 gun surdu adet gunumdede olmadim yaklasik 14 gun olacak doktor bu ilaci bitene kadar kullanmami söyledi bitince adet görüp tekrar bebek calismasina başlamalisin sanirim bu ay umut yok senin icinde ama yinede doktorun soylemistir belki ne kadar kullanacagini
Insallah canim banada 3.gun gel dedi duzenli kullanmaya bak hakkimizda hayirlisitesekkur ederim cvbin icin 4 gun oldu yarimyamalk kullanali ama hatirlamiyorum kac gun kullanmam gerektigini adetin 3 gunu gel demisti yarin arayip sormam lazim ins
hayirlisiyla olur artk