Primolut N kullanıp gebe kalan var mı ?

Benimde yumurtlama döneminde kanama oldu kahce tonuyla başladı ilk yerlelme sandım ama degilmiş. 2gun devam etti cok hafıf kasık agrım vardı. Bugun özel hastaneye gittim. Ultrason yaptı gebelık degil dedi. Ve ara kanama oldugunu söyledi. Sizin gibi banada bitene kadar kullan dediler. Adetin gelince 2 ve ya 3. Gün gel hormon testi yapalım dedi. Bende cok korktum. Galıba bu vücüdün tepkisi. Gebelıge hazorlıyor kendıni die dusunuyprum. Ve folık asıt verdi. Hergün kullan dedi.

Herkese merhaba ,
Bu ayın başında pko hastası olduğumu öğrendim. Bebek istediğimizi söyleyince doktor primolut hapini verdi ve adet olmazsan gebelik testi yaptır adet olursan kadın doğum uzmanına görün dedi .Tahmini adet günüme 3 gün kaldı (her ay adet olurum duzenlidir aslinda oynarsa
2 3 gun farkeder yani en son 25 30 30 şeklinde ilerlemişti ) ama hiç bi şekilde adet belirtim yok normalde 1 hafta ya da 10 gün kala göğüslerde şişkinlik kasıklarda ağrım olurdu ama şu an hiç bi adet belirtim yok acaba bunda ilacın etkisi var mi ?
Sadece 1 2 kere bi ağrı girdi kasıklarda bi de sarı akıntı sonrasında beyaz akıntı seyretti şimdi akıntı yok .
Ileriki günlerde adet belirtisi olur mu ?
Bu ilaci kullanip bitirdikten sonra hamile kalan oldu mu ?
Hic bi belirtisi olmadan hamile kalan oldu mu ?
Ne zmn idrar gebelik testi yaptirsam doğru sonucu alırım?
Bilgisi olan tecrübelerini paylaşabilir mi ?

Merhaba bende gebe olduğumu bilmeden korunduğumuz halde gebe kalmışım primalut n kullandığımı söyledim ve aldırmam gerektiğini söyledi doktorlar size bunu doktor verdi ise lütfen söyleyin sizde gebe iken kullanmış oldunuz anladığım kadarıyla

Merhabalar, bende ilk defa gittiğim doktorum 5cm yumurta kistin var Primolut N kullan ama 2 tane yumurtan var onlara zarar vermez kisti yok edicek hayırlısıyla dedi.. Ve sonuç pozitif :)
Yumurtamın birisi döllenmiş ve doktor bilerek verdiğini, progesteron görevi gördüğünü söyledi bu hapın:KK33:
Primulat n bebeğe zarar verir dediler aldırmamı söylediler bende gebe olduğumu bilmeden kullandım ne olur cevap verin sizde gebelikte kullanmış oldunuz bu durumda değil mi çok zor durumdayız belki bende bu hapı kullandığım için gebe kaldım bilmiyorum

X