Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam
bu ılac normalde yenı başlayan reglyi kesıyor
regl şiddetlenmişse kesmeyebilir.
ben kullandıgımda ılk gun oldugunden kesmıstı.
sonrasındada hıc sacılı olmadım sadece şişkinlik yaptı.
2,5 ay önce 12 gün primolut kullandım. 2 aydır adet düzensizliği yaşıyorum, psikolojim bozuldu. ilk aydan sonra düzelir diye bekledim ama düzelmedi. Bir hafta regl oluyorum bir hafta temiz...iki aydır bu şekildeyim. Yarın doktor'a gideceğim, siz siz olun çok zorda kalmadıkça bu ilacı içmeyin!
Benim gibi sorun yaşayan var mı? yaşadıysa kaç ayda geçti?
adet düzenlemesi için kullandım günde 3 ad. Tam 3 ay toplam 9 kutu.yalnız hamişlik istiyorken ilaç içerken korun tehlikeli
arkadaşlar kullanan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum..bugün 2.günüm, günde 3 defa aynı saatlerde kullanıyorum.10 gün kadar da kullanıcam mecburen..ilk sorum alkol alabilirmiyim..mesela gece 12 de ilacın 3.dozunu almam gerekiyo,akşam 9-10 da 2 bira içsem bişey olurmu..birde bu yan etkilerini herkes yaşıyomu bunun?baya tırstım yorumları okuyunca..naapmak lasım, kessemmi acaba?normal adet tarihime daha 4 gün var, hemen adet olurmuyum kesersem?
canım ben kullandım adet tarhiniminden bir hafta önce günde iki kez içmeye başladım ve bıraktığıktan iki gün sonra oldum gaet memnun kaldım.olurda tatailde hasta olursan ilaca rağmen doktara sor tabi ama ilacaı hemen bırak adaetin bitsin çünkü ilaç içersen adaet süren daha uzar.
öncelikle teşekkür ederim cevapladığın için kristaltane :) toplamda kaç gün kullandın yan etki yaptımı mesela ? mide bulantısı baş dönmesi fln birde ağrın sancın olmudu mu ilacı kullandığın sırada.... ilacı içerken adet olma gibi bir ihtimal varmı ya en çok buna takılıyorum off stres yaptım vallahi :18::18:
toplamda 15 gün kullandım hayır yan etkisi olmadı bıraktıktan iki gün sonra hemen adet oldum .hiç yan etkisi olmadı ağrı filan olmadı yani, evet kesin çözüm yok yani olabilme ihtimali de varilaç içme saatini vaktini hiç aksatmayacaksın aksatırsan olursun