primolut-n adet geciktirici başıma dert açtı :(

bu adet geciktiriciyi kullanmayı bıraktıktan 2 gün sonra adet olunuyor ya bir sonraki adet süreci yine bir ay mı sürüyor yoksa 15 gün geciktirdik diyelim adet olduktan 15 gün sonra mı tekrar olunuyor :S önemli bi konu benim için bilen vardır umarım ...

adet siklusun değişiyo. şöle ki: benim norma haftam ayın ilk günlerind başlarken (yani 1-2-3 gibi) şimdi ayın 2. haftalarına kaydı şu an da 11-12-13'ü gibi adet görüyorum ve bu şekilde devam ediyo. yani her ayın 10undan sonra adet görmeye devam ediyosun.

bişey sormak istiyorum benimde adetim düğün günüme geliyor geciktirici kullanmak istiyorum ama hem geciktrici kullanıp hemde ilişkiye girilliyor mu ve geciktirdiğinde ilşkiye girdik diyelim hamilelik söz konusu olurmu

adet geciktiriciler kesinlikle korunma yöntemi değil kızlar. zaten adı üstünde sadece adet geciktirici. ilişkiye pekala girebilirsin ama korunma şekli size kalmış bişy.

ya arkadaşlar doktor bana bunu adet düzene girsin diye verdi. Sizler adet geciktirmek için kullandığınızı sölüyorsunuz nasıl bi iş bu anlayamadım ben.

temmuz ayının son günleriydi bende kullandım bu hapı tatilde..sabah-öğle-akşam olmak üzere günde 3 kez aldım, tatil bittiği günde bıraktım ve bıraktıktan sonrada sanki o hapı hiç kullanmamışım gibi 3 gün sonra yeniden devam ettiydi adetim! düzensizlik yapacağını hiç tahmin etmemiştim en fazla ne kadar geciktiriyor ki?

Herkese merhabalar ben daha yeni üye oldum bir sey sormak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim biz esime 19 Haziran'da iliskiye girdik ve korunmadık hamile olma ihtimali olabilir ancak bu paZar tatile çıkacağız ve adet dönemime denk geliyor o yüzden primolutn içeceğim sizce bir sakıncası olur mü hamilelik testi icin çok erken çünkü ama ilacı almazsamda adet olabilirim yardım edin ne olur

Arkadaşlar merhaba,
tatil nedeniyle bu hapı ben de kullanmaya başladım üç gün önce.Ancak kanamam olmadığı halde regl dönemindeki tüm rahatsızlıklar, karın,bel ağrıları ve bitkinlik var.Bu normal midir?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,
tatil nedeniyle bu hapı ben de kullanmaya başladım üç gün önce.Ancak kanamam olmadığı halde regl dönemindeki tüm rahatsızlıklar, karın,bel ağrıları ve bitkinlik var.Bu normal midir?

Merhaba bu ilacı geçtigimiz yıllarda bendekullandım tatıl dolayısıyla.Dedıgınız gıbı benımde kanama harıcı agrılar v.s hepsı oldu. Bu ılacı kesınlıkle tavsıye etmem.Kahve lekelenmeler düzensizlik gıbı sacma etkıler yapabılıyor. Kullandıgıma kullanacagıma pişman olmustum

bir daha asla kullanmayacağım bu ilacı. geçen hafta tatile gitmeden önce kullandım ve bugün tam 1 hafta oldu adet falan yok ortada yaptığı şişkinlik de cabası. yazz kullanıyordum ne güzel düzenli de oluyordum mahvoldu şimdi belirti bile yok. olsam da kurtulsam keşke
:-(

kızlar önümüzdeki hafta tatile gidicem ama adet dönemime denk geliyor geciktirici aldım ama korkuyorum kullanmaya yorumları okudukça :( eczacı 1 hafta önceden kullanmamı önerdi en fazla 10 gün kullanılacakmış şimdi ben bunu 3 gün önceden kullansam sorun olurmukii bilemedim şimdiii yaaa fikri olan cevaplasın lütfennnnnnn....:50:

Kızlar bende bugün başladım buna fakat ben geciktirici olarak değil adetimde düzensizlik vardı onun için aldım sizce faydası olur mu yine sancılı mı geçer

Merhaba, ben de deneyimimi sizlerle paylaşayım. Primolut tableti adetimin başladığı gün kullandım, günde iki defa şeklinde. Evet kesti adet kanamasını. Birkaç gün sonra kestim tableti. Ancak sonraki kanamam ilacı kullanmayı kestiğim anda sorunsuz adet gördüm. İşin kötü tarafı sonraki ayda oldu maalesef. Olmam gereken sürede koyu kahve rengi bir akıntı gelmeye başladı. Ve bu akıntı tam tamına 10 gün sürdü. Son günlerde çok hafif normal renginde gelmeye başladı. Bir sonraki ay, yani şuan yazdığım dönemlerde de 5 günlük bir gecikme yaşıyorum. panik durumdayım. Doktora gitmek istemiyorum, çünkü her seferinde hangi doktora gidersem gideyim menapoz başlangıcı damgası vuruyorlar. Hepsi ağız birliği yapmış gibi. Halbuki bu lafı 10 senedir duyuyorum. Neyse işte durum bu arkadaşlar. Bana göre kesinlikle kulanılmaması gereken bir ilaç, lütfen olumsuz yönlerini yabana atmadan kararınızı verin.

Back