• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Primolut kullananlar

YsmnakyL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2020
78
17
38
31
Primolut kullanmaya basladın 5.gunu ve asırı bel ve karın agrısı yasıyorum kullananlar varmı aranızda sızdede bu sekilde oldumu?

Bikaç gune keser teyzemin kızı kullanıyor cok memnun gunu gunune adet oluyor . Onunda surekli ara kanamaları oluyor du

Merhaba, bana da doktorum bu ay verdi ara kanamalarım için. Adetin 10. Günü başla 15 gün kullan dedi. Bu ay kullanmaya başlayacağım bakalım. Yalnız doktor bana gebeliğe engel olabilir dedi. Sana böyle bir şey söylediler mi?

Merhaba, bana da doktorum bu ay verdi ara kanamalarım için. Adetin 10. Günü başla 15 gün kullan dedi. Bu ay kullanmaya başlayacağım bakalım. Yalnız doktor bana gebeliğe engel olabilir dedi. Sana böyle bir şey söylediler mi?
Ben hamileyken 10 gun kullandm hamileliktede sakincalı yaziyordu doktorum bi sorun olmaz dedi . Evet olablir bnmde 2.kullanısım ama bu kez cok agrili oldu

Ben hamileyken 10 gun kullandm hamileliktede sakincalı yaziyordu doktorum bi sorun olmaz dedi . Evet olablir bnmde 2.kullanısım ama bu kez cok agrili oldu
Dr hamileyken kulan dedıgı ılac ne ismi bende acaba hamıle mıyım de kulandım zararı olur mu dıye cok uzunum adı nedir kulandıgınız ılacın

Back
X