• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Prima premium care sizdirma problemi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

naciye00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
416
6
68
Diğer
Merhaba arkadaslar 3.5 aylik bebegime basindan beri prima premium care aliyoduk ama geceleri sizdirma problemi oluyor sabah kalkiyor kiyafetlerine kadar gecmis uyuyan cocuguda insan gece uyandirip altini degistirmek istemiyosun gecen marketten prima kuru ve hesapli aldim o gece 12 saate kadar dayaniyor oda parfumlu falan pek hosuma gitmedi sizler hangi bezi kullaniyosunuz

işte bu yüzden molfıx çiyiz.... kesinlikle sızma yapmıyor... tavsiye ederim.

premium care ilk aylar için iyi ama sonra prima aktif bebeğe geçtik biz hareketlendikçe hem sızdırma yapabiliyor hemde sıkıyor

biz doğduğundan beri prima premium care kullanıyoruz hiç sızdırma yaşamadık bazen kaka belinden taşıyo ama o bizden kaynaklanıyo sanırım oğlum 5-6 günde bir yaptığında oluyo çok yaptığı için.

bende premium care kullanoyorum 1hafta sonra 3ayı dolduracağız çok memnunum ama bacaklarda sıkma yapıyo çok fena iz yapıyo aktif bebek3numaraya geçtik sanki biraz daha bol bacaklarını çokta sıkmıyo ama ondada sentetik oranı fazla diğeri pamukluydu çok güzeldi aktif bebeği bitirelim tekrar geçeceğim diğerine.

selam,sızma probleminin en büyük nedeni küçük bez kullanmak,3 numara kullanıyordur diye düşünüyorum.7 kilo olduğunda ise 4 numaraya geçmenizi tavsiye ederim.bezlerin üzerindeki başlangıç kilosunu dikkate alın...

Back