• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Prima mı? Canbebe mi? Hangi bebek bezini kullanıyorsunuz???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben doğurdum kızım 11 aylık oldu...kesinlikle prima hrm çok ince bebişimi rahatsız etmiyop hemde sızdırmıyo...

Oğluşum 4 aylık,doğduğundan beri prima premium care kullanıyoruz,aslında memnunduk ama,sızdırma yapmaya başladı son zamanlarda,aktif bebeyi deniycem bu sefer,umarım pişik falan yapmaz...

oğlum doğduğundan beri prima kullanıyoruz çok memnunum hiç pişik falan olmadı.şuan 6 ,5 aylık aktif bebekle devam ediyoruz.kesinlikle prima derim..

Oğluşum 4 aylık,doğduğundan beri prima premium care kullanıyoruz,aslında memnunduk ama,sızdırma yapmaya başladı son zamanlarda,aktif bebeyi deniycem bu sefer,umarım pişik falan yapmaz...

premium care devam edin bence
aktif bebenin kokusu mide hastası etti beni resmen plastik gibi kokuyor. Görümce işgüzarlık yapıp alıp alıp geliyo :))) kullanmak zorunda kalıyorum. :))

kesinlikle prima premium care bebeğim çok gazlı primanın sarı-yeşil paketini kullandım bir ara kucağımda kaka yaptığında sırtına çıkıyordu ama premium care de böyle bir sorun yaşamadım çok memnunum

kızlar
ben oğluşuma her marka bebek bezini aldım prima= uyu ve oyna aldım incer ve rahat
babystar = diğer bezlere göre daha büyük çocuğun poposunu güzel kavrıyo
ama bulmakta sorun var
canbebe = memnun kaldım iyi
molfixs= güzel
evybaby = güzel tutuyo
hugys= hiç memnun kalmadım sızdırıyo
şimdide markete bi bez gelmiş
hiç duymamıştım bu bezi satan kız abla dene memnun kalmassan getir alcam dedi
önlem diye bi marka
ıslak mendilleride var
memnun kaldım
hemde ekonomik bez piyasada tutarsa zamlanırmı bilmiyorum