• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Prima mı? Canbebe mi? Hangi bebek bezini kullanıyorsunuz???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım aslında prima en iyisi ama bazen aralarında bozuk seri çıkabiliyor....sonrada huggies öneriirim bn memnun kalmıştım :)))

Bebeğim ilk doğduğunda molfix aldım.Uzun bir süre kullandım fakat paketin birinde bez ıslanınca pamukların top top olduğunu gördüm,bebeğimin altında pamuk bırakınca Prima aldım,bez bir kaç saat sonra dışarıdan bariz şekilde ıslak hissediliyor.En son Evy Baby kullandım.Hem kremli hem de oğluşuma çok iyi geldi.Sanırım her bezin bazı serilerinde problem olabiliyor.

Kızlar bende doğum çantamı hazırlicam haftaya kısmetse..
ama bebek bezi hangi marka olsun tam olarak karar vermiş değilim yeni doğan bebek bezi olucak..
hangisi daha kullanışlı hangisinden daha memnunsunuz??
yardımlar için tşk şimdiden...

prima tabiki...

Primadan çok memnun kaldık tavsiye ederim emici özelliği çok iyi hiç sızdırmıyor...pişik olmaması içinde her bez değişiminde sebamed bebek kremi kullanıyorum

Valla ilk prima kullandım sonra haggies kullanıyordum organik pamuklu onun 3 6 sını bulamdım için primaya döndüm şu anlık memnunum valla kızlar benim kızımın poposunu hiç bir bez pişik yapmadı ben bim in bezini bile kullandımm

israil ürünleri olarak prima, huggies ve pedo

molfix yada evy baby de Türk malı olarak diye getirilmiş
ve bunların kullanılması önerilmiş
ne derece doğru bilmiyorum... bende molfix alıcam bunu duyduktan sonra paramız müslümanlara gitsin..:61:

ne derece doğru bilmiyorum... bende molfix alıcam bunu duyduktan sonra paramız müslümanlara gitsin..:61:

nasıl bır zıhnıyetkı bu? prıma ve huggıes pıyasadakı en kalıtelı bebek bezlerı. aldıkları paranın hakkını verıyorlar.. bızım muslumanlarda boyle kalıtelı yapıp aldıkları parayı hak etmesını ogrensınler ılk once.

prima alman malı diye biliyorum..adı bile almanca yaniii..

benim oğullarım 14 aylık biz prima kullanıyoruz ve çok memnunuz asla sızdırma-pişiik gibi sorunlarla karşılaşmadık..üstelik incecik bebeklerr için daha hassas olduğunu düşünüyorum diğer bezler karton gibi kapkalın:( molfix babystar huggies denedik ama hiç biri primanın yanından bile geçemez..canbebe hakkında da pek ii yorumlar duymadım ben..

merhaba, prima kullaniyorum..ilk organik diye huggies kullandim fakat cok sizdiriyordu ve bant yerleri sert oldugu icin bebisin hassas tenine zarar veriyordu. prima dan memnunum..hem cok ince hem hava almasini sagliyor...

kesinlikle prima premium care uyu ve oyna almıştık hiç memnun kalmadım şu anda sadece gündüzleri kullanıyorum yoksa sızdırıyo ama premium care süper hem bantları esnek hemde yumuşacık ve ince ay reklam gibi oldu ama öyle:DD

Back