Bebek Beslenmesi Prima mı? Canbebe mi? Hangi bebek bezini kullanıyorsunuz???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben oğluma prima'nın yenidoğan bezi almıştım. Ama maalesef pişik oldu. Çünkü primalar kendinden parfümlü. Molfix veya en iyisi huggies kullanmanı öneririm. Huggies çok rahat ve kuru tutan bi bez. Kalitesi Molfix'e göre kat kat belli. Ayrıca parfümsüz. Hiç mi hiiç kokmuyor. Ayrıca kendinden kremli bez almamanı öneririm. Yenidoğanın ipek gibi tenini alerji yapıyor

ben de hamileyken bi sürü numune bebek bezi vardı. hakkatten de en yumuşağı primaydı. doğduğundan beri oğluma prima kullanıyorum. ama kakayı çoğunlukla belden ya da kenarlardan dışarıya taşırıyor. premiumcare de kullandım o da taşırdı kakayı belden. uyu ve oyna almıştım 1 paket onun esnek yan bantları olmadığı için belinde kocaman boşluk kalıyordu. aktif bebek kullanıyoruz bel boşluğu oluyor yine. çok mu sıkmak lazım cırtları..bezi bağlarken çok sıkmak istemiyorum. ortadaki resmin yanına yapıştırıyorum cırtlarını. acaba o resmi tamamen mi kapatmalı anlamadım gitti.

küçük bi paket molfix alıp deniim diyorum. molfixte primaya göre daha fazla indirimli ürünler oluyor ya da bana hep öyle denk geliyor.

ne diyorsunuz?prima kullananlarda da bu sorunlar oluyor mu?

Sakın molfix alayım deme ben bir kere aldım aldığıma alcağıma pişman oldum resmen içindeki parçacıklar ufalanıyor en güzeli prima ve babystar

Molfix alma bence de... Ben kullandım hiç memnun kalmadım. Primanın sorunlarına gelince, bazen bizde de taşırma oluyor belden... Miniğim çok tazyikli yapıyor bazen , ben de resmin yanlarına yapıştırıyorum bantları, öteki türlü sıkıyor gibi geliyor,kıyamıyorum. Primanın dokusu çok güzel, yumuşaklığı özellikle, primayla hiç pişik olmadı oğlum

Son düzenleme:
4 aydır prıma ve premıum care kullanıyorum cok guzell cok nadır sızma oluyor..
canbebe ve hugıes arkadaslardan alarak denedım ve beğenmedım sert karton gıbıler ve prıma sımdıye kadar hıç pısık yapmadı

En iyisi prima benceee bi hata yapıp molfix aldım oğlumun heryeri pişik oldu.Doktora götürdüm krem werdi de geçti.Molfixi bukadar öwüyolardı diğerlerini hiç düşünemiyorum paketiyle duruo birine wercem.Prima yumuşacık ince wee 12 saate kadar kuruluk sağlıo.Yahu 2-3 saate bir değiştirdim molfixi çocuk huzursuz oldu.

bence de prima, 10,5 aydır sadece prima kullandım. aldığım bir paket dışında hiç pişman olmadım. bir pakette bezlerin içinde sert topaklar vardı.sanırım üretim hatasıydı . ama onun dışında hiç şikayetim olmadı.

ilk molfix kullandım memnun kalmadım hep sızıntı oluyordu. canbebe çok sert kalıp gibi beğenmedim. şimdi prima kullanıyorum çok memnunum dokusu yumuşacık ve sızıntı yapmıyor

hiç bir bebek bezi kolay kolay pişik yapmaz. hangi bebek bezini kullanırsanız kullanın bebek kirlettikçe özellikle de kaka yapınca derhal altını almak gerek. en önemlisi her değiştirmeden sonra kurulayıp;( ıslak mendille dahi silinse küçük bir havlu ile kurulayıp) mutlaka pişik kremi kullanmanızı tavsiye ederim. bezlerin bir kısmı çok pahalı bence gerek yok. orta karar birini alıp; alt bakımına dikkat etmek; sık sık kontrol edip değiştirmek daha önemli. ben her kaka yaptığında ıslak mendille temizleyip; poposunu yıkıyorum. havluyla güzelce kurulayıp; kremliyorum. bez pişik yapmaz; gecikmiş alt bakımı pişik yapar.

ben bebeğime doğumdan beri evy baby kullanıyorum çok memnunum hem yumuşak ham kremli hemde fiyatı uygun diğer markalarıda denedim ama memnun kalmadım hele can bebe çok kötü geçen almış eşim çocuğum su içinde kaldı resmen ya sızdırıyor yanlardan.bence en iyisi ecybaby ayrıca türk malı olmasıda başlıca tercih sebebim

iki cocuk buyuttum tum bezler elimden gecmistir en kotuleri baby star ve can bebe
prima aktif baby evy baby ve molfikste iyiler

prima kullanan arkadaşlar peki prima uyu ve oyna nasıl aktif bebekle arasında ne fark var denemek istiyorum ama bilemedim kullananlar memnun mu?
bir de ikiz paket deyince ne demek oluyor?

prima kullanan arkadaşlar peki prima uyu ve oyna nasıl aktif bebekle arasında ne fark var denemek istiyorum ama bilemedim kullananlar memnun mu?
bir de ikiz paket deyince ne demek oluyor?

uyu oyna normal primanın bir düşük kalitesi.ben denedim ama normal primayla arasında her yönden dağlar kadar fark var pişikde yapmıştı bizde.

prima premium care tek geçerim
uyu ve oyna daha fazla sentetik malzeme içeriyor, ki ne kadar sık alt değiştirseniz de bezin nefes almaması pişiğe veya bebeğin hassasiyetine göre alerjiye sebep olabilir

söylenenlerin aksine ben uyu oyna dan memnunum. yan bantları esnek değil o kadar. doğru aktif bebeyle arasında başka farklarda var ama kızımda herhangi sorun yaratmadı. huggies bile pişik yaptı ama uyu oyna yapmadı. Doğumundan beri kullanıyoruz neredeyse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…