• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El prima bella bulantı bilekliği

keyfimbilir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
1.472
44
108
Afyon
babymall in internet sitesinden (bu siteden asla alışveriş yapmayın insanları kandırıyorlar. heryere 365 gün ücretsiz iade yazmışlar ama ürünü sadece 14 gün içinde iade alıyorlar.oyüzden ürün elimde kaldı)

aldığım ürünü hiç kullanmadım paketi dahi açılmadı. alalı 1 ay oldu. 229 liraya almıştım. almayı düşünen arkadaşlar varsa fiyatı konuşuruz.ürün elimde kalsın istemiyorum.

Niye hem aldınız ve hiç kullanmadiniz ucuz bişi de değil yani. ....ben de o siteden alışveriş yapıyorum hiç bi sorun yaşamadım

Niye hem aldınız ve hiç kullanmadiniz ucuz bişi de değil yani. ....ben de o siteden alışveriş yapıyorum hiç bi sorun yaşamadım
Bende şaşırdım, hem pahalı alınmış hemde hiç kullanılmamış.. Demek ki kullanmayı gerektirecek bir ürün değil, yazık olmuş paraya, umarım elinde kalmaz :)

ilk hamileligimde cok bulantim olmustu. ikinci hamileligimi ogrendigimde yine bulantim olur diye almistim nasilsa 365 gun iade var diye. cunku sitenin heryerinde hatta urun sayfasinda bile 365 gun iade yaziyor ama yalan. neyse midem bulantim olmadi cok sukur oyuzden iade etmek istedim 1 ay sonra. kullanmadan ise yarayip yaramadigi konusunda ben yorum yapamam da siz ise yaramadigi fikrine nerden vardiniz onu anlamadim. neyse urunu alacak arkadaslar yazsin konumda laf kalabaligi yapmayin

Oturduğum yerde da var öyle hep midebulantısı otobüs arabaile pek yolculuk yapamıyor mide bulantısı yüzünden.sahasında bant olayı işini bulmuş ..şimdi rahat rahat geziyo..Koli ban ta olur.göbek delik kapanmaşı yeterli

Komşunun oğlu ve kızın da da aynı bulantı mevcut.genetik mi psikolojik mi bilmiyorum artık ama bant takınca bişi kalmıyor

ilk hamileligimde cok bulantim olmustu. ikinci hamileligimi ogrendigimde yine bulantim olur diye almistim nasilsa 365 gun iade var diye. cunku sitenin heryerinde hatta urun sayfasinda bile 365 gun iade yaziyor ama yalan. neyse midem bulantim olmadi cok sukur oyuzden iade etmek istedim 1 ay sonra. kullanmadan ise yarayip yaramadigi konusunda ben yorum yapamam da siz ise yaramadigi fikrine nerden vardiniz onu anlamadim. neyse urunu alacak arkadaslar yazsin konumda laf kalabaligi yapmayin
Biz sadece fikrimizi ortaya atıyoruz, bunu laf kalabalığı olarak görüyorsanız kimse burada muhabbet bile etmez, yine de rahatsız olduysanız kusuruma bakmayın, hayırlı satışlar olsun :KK52:

Back
X