Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım oglum:))
Kayıtlı Üye
gülsuyunda bır market yada dukkanda prima bebek bezının sadece dıs ambalajı yırtılmıs yada delık olanalarını satıyorlarmıs yerını bılen varmı? yada baska yerde boyle bıldıgınız bır yer varmı? bılenler varsa bızımle paylasın lutfen
Kayıtlı Üye
hiç kimse bilmiyormu arkadaslar ozellıkle maltepede oturanlar gülsuyundaymıs bu market
merak ettim ne yapacaksın yıtılmış ambalajlıları ve deliklileri
ambalajı defolu olduğu çin daha uygun bir fiyattan veriliyor galiba.
ne kadar uygun olursa olsun prima berbat bir bez
ne kadar uygun olursa olsun prima berbat bir bez
senin bebişin kızdı yanılmıyorsam. kız bebek anneleri ile erkek bebek anneleri genelde farklı marka bezlerden memnun kalıyorlarmış canım. ben de prima da rahat ettim. huggies kullandık. hep kakası taştı ya da benim acemilik dönemlerimdi güzel bağlayamıyordum. sen hangi bezden memnun kaldın vaveylacım?
benim kızıma prima pişik yaptı molfix de rahat ettik
Her günüm mis gibi dünya kokan bir kavun dilimi
Pro Üye
Prima süper bir bez,çok memnunum..
ıki çocuğumda prima kullandım..Huggıes de fena diil ama çok kalın gibi..
senin bebişin kızdı yanılmıyorsam. kız bebek anneleri ile erkek bebek anneleri genelde farklı marka bezlerden memnun kalıyorlarmış canım. ben de prima da rahat ettim. huggies kullandık. hep kakası taştı ya da benim acemilik dönemlerimdi güzel bağlayamıyordum. sen hangi bezden memnun kaldın vaveylacım?
canım bağlayamamaktan değil bezden o yaa..ben walla doğduğundan beri evy baby kullanıyorum bir küçük pişiğimiz bile olmadı.bir kere eşim prima aldı bizim bezi bulamadığından kakalar taştı:1rolleyes: çok sıktı iz yaptı.. ya birde evy baby diğer bezlerden daha ucuz ama bize göre en iyisi.. senin erkek mi bebeğin?
bezler her bebekte aynı sonucu vermiyor.ogluma molfix iyi gelmedi primaya başlamıstık.eltim ise ogluna molfix kullanıyor.yani bebekten bebeğe değişioyr,en ucuz bezler bile bazı bebek için en uygunu olabilir
canım bağlayamamaktan değil bezden o yaa..ben walla doğduğundan beri evy baby kullanıyorum bir küçük pişiğimiz bile olmadı.bir kere eşim prima aldı bizim bezi bulamadığından kakalar taştı:1rolleyes: çok sıktı iz yaptı.. ya birde evy baby diğer bezlerden daha ucuz ama bize göre en iyisi.. senin erkek mi bebeğin?
benşim bebeğim erkek genelde erkek bebeklerde kalın yapılı bezlerden memnun kalınırmış.
huggies kalın yapılı ama ben memnun kalmadım. hep sızdırdı. ve içinde sert sert cisimler vardı.
molfix güzel fakat büyük yapılı yani normalde 3 numara bez kullanıyorsanız molfixte 2 numara almak gerekiyor.
prima hoşuma gitti benim. biz de bir sorun yaratmadı. şu an 3 numarasını kullanıyoruz.
evy baby denemedim. ama o bezi de çok övüyorlar canım.
bebekten bebeğe değişiyor bez seçimi.
Alperen pamuk oğlum benim
Kayıtlı Üye
ben prima kullanıyorum oğluma başka bezi kabul etmedi pişik oluyo anında.
Kayıtlı Üye
evet arkadaslar fıyat olarak mega boylarını bıle 19lıraya verıyorlarmıs sadce paketınde yırtık varmıs içindekı bezlerde sorun yokmus yınede oraya geln bezlerı atarım malum ist suankı kosullarında yasama zor bende calısamayyacagım için ekonomık yollar arıyorum bılnınız varsa ve paylasırsa sevınırım
bebek kuşum,buruşuğum
Kayıtlı Üye
evet arkadaslar fıyat olarak mega boylarını bıle 19lıraya verıyorlarmıs sadce paketınde yırtık varmıs içindekı bezlerde sorun yokmus yınede oraya geln bezlerı atarım malum ist suankı kosullarında yasama zor bende calısamayyacagım için ekonomık yollar arıyorum bılnınız varsa ve paylasırsa sevınırım
canım mega boylar şok markette her zaman 20tl ve defolu değil,1 tl fark için uğraşmaya değmez ama yine de sen bilirsin.umarım bulabilirsin yerini...
Kayıtlı Üye
ya 10 lıra yazacagım yerde 19 yazmısım kusura bakmayın
prima benım kızıma allerji yaptı..en güzeli huggıes bence..hem bez hemde ıslak mendil olarak..
bebeğinize bir boy büyük kullanın pek taşma olmuyor ozaman. ayrıca prima çok ince ve kokuyu dışarı veriyor çocuk çişçiş kokuyor gibi geldi bana hagies iyi şimdilik. benim ki 4 aylık ve ben hagies 5 numara kullanıyorum bi sorun olmuyor.bir de ıslak mendilini ılık su dolu tasta arındırıp siliyorum kurumasına da dikkat ediyorum nivea pişik kremi zaten süper hoopp mis gibi oluyoruz:)