• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prilam bırakamama

Amyphonix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2020
11
5
36
39
Merhabalar. 16. Haftadayım. Prilam kullanıyorum 2 aydır. Ara ara bırakmaya çalıştım ama bırakınca ilk gün iyi olsam 2. gün çok kötü oluyorum. İnanılmaz baş ağrım ve bazen yine kusmam oluyor. Kullandığım süre içerisinde de iştahım çok açıldı, şimdiden 4 kilo aldım. Bırakmak için bir metot bulan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Merhabalar. 16. Haftadayım. Prilam kullanıyorum 2 aydır. Ara ara bırakmaya çalıştım ama bırakınca ilk gün iyi olsam 2. gün çok kötü oluyorum. İnanılmaz baş ağrım ve bazen yine kusmam oluyor. Kullandığım süre içerisinde de iştahım çok açıldı, şimdiden 4 kilo aldım. Bırakmak için bir metot bulan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
Ben azaltarak bırakmıştım bi anda kesince malesef bende de aynı şekilde daha şiddetli geri dönüyordu

Ya çok teşekkür ederim. Gercekten perişan oldum baş ağrısından ve bulantıdan. Hatırlarıgınız kadarıyla ne kadar sürdü bırakmanız?
1 hafta kadar..ama ciddi anlamda azaltmıştım aşırı derece bulantım olursa zofer içiyordum prilamı öylece kestim ☺️

Mide bulantısı çoksa mecburen kulanıcaksınız ben de 16 haftayım ama sizin ilac kullanmanız bana psikolojik olarak geldi bırakırsam midem bulanır mı düşüncesi de yaşıyor olabilirsiniz.. Bırakın bence baktınız hala çekiyorsunuz mecbur kullanmaya devam edeceksiniz

Mide bulantısı çoksa mecburen kulanıcaksınız ben de 16 haftayım ama sizin ilac kullanmanız bana psikolojik olarak geldi bırakırsam midem bulanır mı düşüncesi de yaşıyor olabilirsiniz.. Bırakın bence baktınız hala çekiyorsunuz mecbur kullanmaya devam edeceksiniz
Yok psikolojik değil, çünkü bıraktıgımdan beri bulantıyı gectim, migrenim tutuyor. Belki bünyeden bünyeye farklılık gösteriyordur bırakma süreci. Şiddeti azalıyor gibi, inşallah yakında tümden geçer.

Azaltarak bırakın. Zaten bulantınız devam etse bile en şiddetli hali bu hafta civarı geride kalmış olacak.

Back