Prezervatifle korunma

osgkck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
7
2
Ablalarım kardeşlerim merhabaa
Ben erkek arkadaşımla prezervatifle ilişkiye girdim ve prezervatifi ilişkinin en başından itibaren kullandık fakat yine de ne olur ne olmaz dışarı boşaldı ilişki bittkten sonra da su doldurup kontrol ettik yırtık delik var mı diye ve herhangi bir sorun yoktu bugün regl olmam gerekiyordu bikaç gün gecikmem normal biliyorum arada oluyor ayrıca regl belirtilerim de var ama yine de insan biraz kuruntu yapıyor sizce prezervatif bu durumda yeterli koruma sağlamış mıdır korkmama gerek var mı?

Son düzenleme:
Yumurtlama zamanini nasil biliyorsunuz yani hangi belirtiler
Ben kilo alinca adet dongum degisiyor hemen
Akıntının kıvamı rengi ve miktarı değişiyor, daha fazla ıslaklık hissediyorum. Az ve şeffaf olan akıntı beyazımsı ve yoğun dokulu oluyor. Libidom da yükseliyor.

Döngün değişse de yumurtlama zamanını farkedebilirsin aslında

Hassas olabilirsin, kuruluk sorunun varsa o da tahriş yapar. Hindistan cevizi yağı kayganlaştırıcı olarak kullanılabiliyor, yağ olduğu için kayganlığı da çok uzun sürüyor, onu bir dene istersen
Öneriniz için teşekkür ederim kuruluğumun ön sevişme ile ilgisi yoktu.deneyeceğim.bu petlerden dolayı da olabilir mi?bu hasasiyet gelişmesi?

Takipte kalacagim regl im yeni bitti
Tesekkurler

Prezervatif kullanmışsınız, partneriniz içeri boşalmamış, su testi uygulamışsınız. Hamile olma ihtimaliniz yok.

Her zaman şöyle düşünüyorum. Kendine eziyet etmeye gerek var mı? Korkuyorsan yaşamayacaksın. Ayrıca inan bana tek seferde boşalmakla hamile kalınması biraz şehir efsanesi tadında.. Gerçek hayatta öyle olmuyor korkma üstelik prezervatif varmış. Bir şey olmamıştır. Adetin çok gecikirse söktürücü iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…