Dediğin gibi sadece kuruntu. Korkmana tabi ki gerek yokAblalarım kardeşlerim merhabaa
Ben erkek arkadaşımla prezervatifle ilişkiye girdim ve prezervatifi ilişkinin en başından itibaren kullandık fakat yine de ne olur ne olmaz dışarı boşaldı ilişki bittkten sonra da su doldurup kontrol ettik yırtık delik var mı diye ve herhangi bir sorun yoktu bugün regl olmam gerekiyordu bikaç gün gecikmem normal biliyorum arada oluyor ayrıca regl belirtilerim de var ama yine de insan biraz kuruntu yapıyor sizce prezervatif bu durumda yeterli koruma sağlamış mıdır korkmama gerek var mı?
Bu da yeni moda, evhamda zirve sanırım. firmaların prezervatif paketlerine iğne sapladığını falan mı düşünüyorlar acabaOf gerçekten bu kadar korkuyorsunuz madem sevişmeyin yaa.
hiç bir korunma yöntemi %100 değildir.%0.01 de olsa ihtimal hep vardır. İlişkiden sonra prezervatife su doldurmak da ne bileyim
Böyle test etmek gerekiyor her seferinde. Kullanma kılavuzunda da yazıyorOf gerçekten bu kadar korkuyorsunuz madem sevişmeyin yaa.
hiç bir korunma yöntemi %100 değildir.%0.01 de olsa ihtimal hep vardır. İlişkiden sonra prezervatife su doldurmak da ne bileyim
Hayır kılavuzunda yazıyor. İlişki sırasında da delinebiliyor. O zaman ertesi gün hapı kullanılıyorBu da yeni moda, evhamda zirve sanırım. firmaların prezervatif paketlerine iğne sapladığını falan mı düşünüyorlar acaba
Benim bi akrabam prezervatiflerin bazı güçler tarafından bazen iğne ile delindigine inanıyor.Bu da yeni moda, evhamda zirve sanırım. firmaların prezervatif paketlerine iğne sapladığını falan mı düşünüyorlar acaba
Bir şey olmaz. Tedbirli davranmışsınız zaten sanmıyorum sorun olacağınıAblalarım kardeşlerim merhabaa
Ben erkek arkadaşımla prezervatifle ilişkiye girdim ve prezervatifi ilişkinin en başından itibaren kullandık fakat yine de ne olur ne olmaz dışarı boşaldı ilişki bittkten sonra da su doldurup kontrol ettik yırtık delik var mı diye ve herhangi bir sorun yoktu bugün regl olmam gerekiyordu bikaç gün gecikmem normal biliyorum arada oluyor ayrıca regl belirtilerim de var ama yine de insan biraz kuruntu yapıyor sizce prezervatif bu durumda yeterli koruma sağlamış mıdır korkmama gerek var mı?
Böyle test etmek gerekiyor her seferinde. Kullanma kılavuzunda da yazıyor
Hiç duymamışım, hiç bakmamışım demek ki, eşime güvendim galiba bu konudaHayır kılavuzunda yazıyor. İlişki sırasında da delinebiliyor. O zaman ertesi gün hapı kullanılıyor
Ben buradaki yorumlar yüzünden denedim, tırnağımla zorlayıp yırttım ama balon patlatmak için uğraşırız ya öyle yapmam gerekti. Ne kadar hard olursa olsun ilişki sırasında çok zor. Kayganlaştırıcının ıslaklığı bitse kadının beden sıvıları var. hem kadın hem prezervatif kurumuşsa da zorlamasınlar bir zahmet ya da kayganlaştırıcı kullansınlar.Tiktokta onlarca video gordum. Salatalığa kondom geçiriyorlar, bıçakla kesiyorlar. Kondoma hicbir sey olmuyor, icindeki salatalik dilimleniyor.
Sandığınızdan çok daha güçlü bir yapida. Yırtılmadığı sürece %100 korur.
Burada bir üye, kondomun geçirgenliği oldugunu iddia ediyordu. Bu kadar insan kondoma rağmen hamile kaliyorsa tam korumuyor diyordu.Aklima o geldi.
Kondom yırtıldı diye israr edenlerin rahim ağzında diş var sanırımBen buradaki yorumlar yüzünden denedim, tırnağımla zorlayıp yırttım ama balon patlatmak için uğraşırız ya öyle yapmam gerekti. Ne kadar hard olursa olsun ilişki sırasında çok zor. Kayganlaştırıcının ıslaklığı bitse kadının beden sıvıları var. hem kadın hem prezervatif kurumuşsa da zorlamasınlar bir zahmet ya da kayganlaştırıcı kullansınlar.
Slm regl oldunmuu?Ablalarım kardeşlerim merhabaa
aa yazıyormu?hangi markada öyle yazıyordu.konuya aniden daldım ama:))Böyle test etmek gerekiyor her seferinde. Kullanma kılavuzunda da yazıyor
prezervatif delen bebek perileriBenim bi akrabam prezervatiflerin bazı güçler tarafından bazen iğne ile delindigine inanıyor.
İnternete yazıp da araştırabilirsiniz. Prezervatif kullanırken dikkat edilmesi gerekenler diyeaa yazıyormu?hangi markada öyle yazıyordu.konuya aniden daldım ama:))
mrb benm adetim gitti 2 gün sonra eşim geldi görevden prezervatif frlan kullanılmadı dışarı boşalma oldu sadece eşimde emin kendinden ama şu an adetim 3 gün geçiyor çok korkuyorum daha 9 aylık bir bebeğim var. Allahım yokluğunu göstermesin ama şimdi de olmasın hamile kalma olasılığım varr mıİnternete yazıp da araştırabilirsiniz. Prezervatif kullanırken dikkat edilmesi gerekenler diye