Prezervatifle korunma

osgkck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
7
2
Ablalarım kardeşlerim merhabaa
Ben erkek arkadaşımla prezervatifle ilişkiye girdim ve prezervatifi ilişkinin en başından itibaren kullandık fakat yine de ne olur ne olmaz dışarı boşaldı ilişki bittkten sonra da su doldurup kontrol ettik yırtık delik var mı diye ve herhangi bir sorun yoktu bugün regl olmam gerekiyordu bikaç gün gecikmem normal biliyorum arada oluyor ayrıca regl belirtilerim de var ama yine de insan biraz kuruntu yapıyor sizce prezervatif bu durumda yeterli koruma sağlamış mıdır korkmama gerek var mı?

Son düzenleme:
Yok düz bildiğimiz standart pahalı olmayan prezervatif
.aşırı sertleşme böyle etki yapar mı?
Başka marka alıp deneyin, aşırı sertleşme bunu yapmaz, çapı çok anormal boyutta değilse. Tabi tempo vs de etkili olabilir. Alerjik bir durumsa kolay geçmez prezervatifi her kullandığınızda daha da artar. Kaşıntı da olur.

Kuruluktan kaynaklanan bir tahriş olma ihtimalini de göz önünde bulundurun.

Evet daha çabuk tahriş oluyor gibi yoksa ben mi hassassim
Hassas olabilirsin, kuruluk sorunun varsa o da tahriş yapar. Hindistan cevizi yağı kayganlaştırıcı olarak kullanılabiliyor, yağ olduğu için kayganlığı da çok uzun sürüyor, onu bir dene istersen

Bizimki delikti hamile kaldım ,milyonda bir o da gelir beni bulur
Ne desem bilemedim. Prezervatifi geri çekilme gibi son anda takar, sadece geri çekilme kullandığımız da olur, hatta adetten 1 gün öncw ve bir gün sonra korunmasız da birlikte olurız, iğne hariç bütün doğum kontrol yöntemlerini kullandım hiç de aklım kalmadı, hep tek yöntemle korundum, 13 yılda 1 defa ertesi gün hapı kullandım ve plansız gebeliğim hiç yok. Sakınan göze çöp batar mı demek lazım, şansa bak

Sağlamıştır 2 sene korundum

Yeni evlendik hemen olmasın dedik yan etkisiz bı bu yöntem var dedik oğlum oldu iyi ki olmuş ama plansizdi şimdi geri çekme yöntemi kullanıyoruz

Adetten bir gun sonra korunmasiz olduk 2 cocugum oldu 19 ay var aralarinda
Yeni evlendik hemen olmasın dedik yan etkisiz bı bu yöntem var dedik oğlum oldu iyi ki olmuş ama plansizdi şimdi geri çekme yöntemi kullanıyoruz
Onda da ihtimal var ama
Nasipte varsa olur yoksa olmaz
Bizim bir komsu kizi olduktan sonra cocugu olmadi 8 yil oldu
Gerci ablasinin da 1 cocugu var 2 olmadi oda 11 yil oldu

Benim yumurtlamam çok düzenli demek ki, ama takip etmeye aşıştım artık, tumurtlamanın belirtilerini çok iyi hissediyorum. Tecrübeliyim artık, kendimi iyi tanıdım, takvim uygulaması da var telefonumda onunla da örtüşüyor belirtiler. Temel rahatlığım o yüzden

Hicbirseyyyy olmazzz dediginiz gibi kuruntu sadece siz butun onlemleri alip ustune test te etmissiniz merak etmeyin kafaniza takmayin dusunmeyin aninda regl niz baslar

Bizimki delikti hamile kaldım ,milyonda bir o da gelir beni bulur
Ben şaşırmadım çünkü bi arkadaşım çok korkardı 3.ye hamile kalmaktan. Hatta prezervatifi once ufurup sonra kullanıyorlarmis delik varmi diye bir de kisti vardı düzenli adet olmuyordu birgun rutin kontrole giderken 3 aylik hamile olduğunu hatta cinsiyetin de erkek olduğunu söylemis doktor tabi onlar şok suan 1 yaşında oğlu var.
Hicbir yöntem yuzde yuz değil iste

Yumurtlama zamanini nasil biliyorsunuz yani hangi belirtiler
Ben kilo alinca adet dongum degisiyor hemen
Ilk ikisinin cinsiyeti ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…