var, bi test yapınmrb benm adetim gitti 2 gün sonra eşim geldi görevden prezervatif frlan kullanılmadı dışarı boşalma oldu sadece eşimde emin kendinden ama şu an adetim 3 gün geçiyor çok korkuyorum daha 9 aylık bir bebeğim var. Allahım yokluğunu göstermesin ama şimdi de olmasın hamile kalma olasılığım varr mı
Var diyen arkadaş olmuş ama bence yok. Hem kısır dönemdesiniz (yumurtlama düzensizliği olanlar istisnadır) hem de dışarı boşalmış. Emin olup rahatlamak için bir gebelik testi yapmanız yeterli. Ama içiniz rahat olsunmrb benm adetim gitti 2 gün sonra eşim geldi görevden prezervatif frlan kullanılmadı dışarı boşalma oldu sadece eşimde emin kendinden ama şu an adetim 3 gün geçiyor çok korkuyorum daha 9 aylık bir bebeğim var. Allahım yokluğunu göstermesin ama şimdi de olmasın hamile kalma olasılığım varr mı
Korkutmak gibi olmasın da ben reglden hemen sonra hamile kalmıştım. Küçük bebeğiniz varmış, olmaz diye bir şey yok keşke riske girmeseydiniz.mrb benm adetim gitti 2 gün sonra eşim geldi görevden prezervatif frlan kullanılmadı dışarı boşalma oldu sadece eşimde emin kendinden ama şu an adetim 3 gün geçiyor çok korkuyorum daha 9 aylık bir bebeğim var. Allahım yokluğunu göstermesin ama şimdi de olmasın hamile kalma olasılığım varr mı
emzirip emzirmediğinizi bilmiyorum ama süt dönemine güvenmeyin doktora gidin korununmrb benm adetim gitti 2 gün sonra eşim geldi görevden prezervatif frlan kullanılmadı dışarı boşalma oldu sadece eşimde emin kendinden ama şu an adetim 3 gün geçiyor çok korkuyorum daha 9 aylık bir bebeğim var. Allahım yokluğunu göstermesin ama şimdi de olmasın hamile kalma olasılığım varr mı
Kendinden emin derken? Boşalma olmasa da hamile kalabilirsiniz penisin vajinaya girmesi yeterli zevk suyuyla hamile kaliniyor gayet de. Ama reglinizden iki gün sonraysa iliski ortada daha yumurta yok hamile kalmazsaniz.mrb benm adetim gitti 2 gün sonra eşim geldi görevden prezervatif frlan kullanılmadı dışarı boşalma oldu sadece eşimde emin kendinden ama şu an adetim 3 gün geçiyor çok korkuyorum daha 9 aylık bir bebeğim var. Allahım yokluğunu göstermesin ama şimdi de olmasın hamile kalma olasılığım varr mı
Adet oldunuz mu ?mrb benm adetim gitti 2 gün sonra eşim geldi görevden prezervatif frlan kullanılmadı dışarı boşalma oldu sadece eşimde emin kendinden ama şu an adetim 3 gün geçiyor çok korkuyorum daha 9 aylık bir bebeğim var. Allahım yokluğunu göstermesin ama şimdi de olmasın hamile kalma olasılığım varr mı
Oldm canımAdet oldunuz mu ?
Adet oldumemzirip emzirmediğinizi bilmiyorum ama süt dönemine güvenmeyin doktora gidin korunun
aralarında 1.5 yaş olan kardeşler böyle oluyor
şimdiki durumunuz içinde stres yapmayın bekleyin gecikmesinin sebebi sadece hamilelik değil bunu sizde biliyorsunuz zaten
Adet oldum cnmKorkutmak gibi olmasın da ben reglden hemen sonra hamile kalmıştım. Küçük bebeğiniz varmış, olmaz diye bir şey yok keşke riske girmeseydiniz.
Konu sahibinin sorusuna ek olarak neden prezervatifi suyla kontrol ediyorsunuz anlamadım. Kullanım amacına bakıldığında zaten işiniz bittiğinde onun sıvıyla dolması gerekmiyor mu? Öyle kontrol etmek yerine içindekini boşaltıp su mu dolduruyorsunuz
sevindim adına ama yine de korununAdet oldum
Bence ertesi gün hapına değil paranoya yapmamaya ihtiyacınız varMerhaba bende tam ovulasyon donemimde tam iki gün önce cinsel birleşme yaşadım prezervatifle bir problem de yaşanmadı ama şimdi kendi kendime kuruntu yapmaya başladım. Ertesi gün hapı içsem etkisi olur mu? 48 saat geçti üzerinden tam olarak.
Hahahahaha haklı olabilirsiniz fakat buradaki gönderileri okudukça tüylerim ürperiyor resmen. hemen kendimle ilgili soru işaretleri oluşuyor kafamda ve düşüncelerime engel olamıyorum çünkü her zaman bir ihtimal vardır bu konuda.Bence ertesi gün hapına değil paranoya yapmamaya ihtiyacınız var
Burada var aşırı hassas ve başına %1lik ihtimaller gelmiş insanlar ama geri kalan %99 azımsanacak bir rakam değil. Ben yumurtlama takvimine göre korunmasız da geri çekilmeyle de ilişki yaşıyorum ve isteğim dışında hiç hamile kalmadım. Benim gibi milyonlarca kadın var. Doğum kontrol yöntemleri %99 koruyuculuk ispatlanmadan piyasaya sürülemiyor zaten, %1 sizi bulacak diye 99u görmezden geliyorsunuz. Bu mantık dışı bir davranış şekli. Yolda giderken kafanıza saksı da düşebilir bu da %1 ihtimaldir. Bu ihtimal için baret takıp gezmiyorsunuz.Hahahahaha haklı olabilirsiniz fakat buradaki gönderileri okudukça tüylerim ürperiyor resmen. hemen kendimle ilgili soru işaretleri oluşuyor kafamda ve düşüncelerime engel olamıyorum çünkü her zaman bir ihtimal vardır bu konuda.
Lateks Alerjin olabilir, tırtıklı prezervatiflerin bazıları da tahriş yapabilir. Başka aklıma gelen bir şey yok.Prezafvarif neden acı verir ya bilgisi olan?ayrı konu açmak istemiyorum.
Yok düz bildiğimiz standart pahalı olmayan prezervatifLateks Alerjin olabilir, tırtıklı prezervatiflerin bazıları da tahriş yapabilir. Başka aklıma gelen bir şey yok.