Prezervatifle korunma

osgkck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
7
2
Ablalarım kardeşlerim merhabaa
Ben erkek arkadaşımla prezervatifle ilişkiye girdim ve prezervatifi ilişkinin en başından itibaren kullandık fakat yine de ne olur ne olmaz dışarı boşaldı ilişki bittkten sonra da su doldurup kontrol ettik yırtık delik var mı diye ve herhangi bir sorun yoktu bugün regl olmam gerekiyordu bikaç gün gecikmem normal biliyorum arada oluyor ayrıca regl belirtilerim de var ama yine de insan biraz kuruntu yapıyor sizce prezervatif bu durumda yeterli koruma sağlamış mıdır korkmama gerek var mı?

Son düzenleme:
Bir şey olmaz ya biz 5 aydır deniyoruz hala çocuk olmadı. Filmlerdeki gibi tek gecede hamile kalmak baya şans işi. Benim de bu ay adetim baya kısa sürdi havalar çok etkiliyor kafana takma birkaç güne gelir

var, bi test yapın

Var diyen arkadaş olmuş ama bence yok. Hem kısır dönemdesiniz (yumurtlama düzensizliği olanlar istisnadır) hem de dışarı boşalmış. Emin olup rahatlamak için bir gebelik testi yapmanız yeterli. Ama içiniz rahat olsun

Korkutmak gibi olmasın da ben reglden hemen sonra hamile kalmıştım. Küçük bebeğiniz varmış, olmaz diye bir şey yok keşke riske girmeseydiniz.
Konu sahibinin sorusuna ek olarak neden prezervatifi suyla kontrol ediyorsunuz anlamadım. Kullanım amacına bakıldığında zaten işiniz bittiğinde onun sıvıyla dolması gerekmiyor mu? Öyle kontrol etmek yerine içindekini boşaltıp su mu dolduruyorsunuz

canım hiç bir şey olmaz. Zaten onların üretimini izle nasıl süreçlerden geçtiğini görürsün. İlişki esnasında yırtılmadan korkuyorsan iyi bir marka al. Hiç bir şey olmaz. Zaten yırtılırsa erkek fark eder. (hissiyatdeğişyor)

emzirip emzirmediğinizi bilmiyorum ama süt dönemine güvenmeyin doktora gidin korunun
aralarında 1.5 yaş olan kardeşler böyle oluyor
şimdiki durumunuz içinde stres yapmayın bekleyin gecikmesinin sebebi sadece hamilelik değil bunu sizde biliyorsunuz zaten

Kendinden emin derken? Boşalma olmasa da hamile kalabilirsiniz penisin vajinaya girmesi yeterli zevk suyuyla hamile kaliniyor gayet de. Ama reglinizden iki gün sonraysa iliski ortada daha yumurta yok hamile kalmazsaniz.

Konu sahibi degilsindir rahat ol. Ovulasyon döneminizde prezervatife güvenmeyin sadece.

Adet oldunuz mu ?

Adet oldum cnm

Merhaba bende tam ovulasyon donemimde tam iki gün önce cinsel birleşme yaşadım prezervatifle bir problem de yaşanmadı ama şimdi kendi kendime kuruntu yapmaya başladım. Ertesi gün hapı içsem etkisi olur mu? 48 saat geçti üzerinden tam olarak.

Bence ertesi gün hapına değil paranoya yapmamaya ihtiyacınız var

Burada var aşırı hassas ve başına %1lik ihtimaller gelmiş insanlar ama geri kalan %99 azımsanacak bir rakam değil. Ben yumurtlama takvimine göre korunmasız da geri çekilmeyle de ilişki yaşıyorum ve isteğim dışında hiç hamile kalmadım. Benim gibi milyonlarca kadın var. Doğum kontrol yöntemleri %99 koruyuculuk ispatlanmadan piyasaya sürülemiyor zaten, %1 sizi bulacak diye 99u görmezden geliyorsunuz. Bu mantık dışı bir davranış şekli. Yolda giderken kafanıza saksı da düşebilir bu da %1 ihtimaldir. Bu ihtimal için baret takıp gezmiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…