Prezervatifi makasla delmiş

Benim belirtiler beklenen adetten 5-6 gun once basladi. Ama herkes ayni degil, bunlara kafa yorma psikolojik belirtiler yasarsin. Zamani gelsin testini yap. Baska caren de yok.
Çok fazla stres yaptım aklımdan çıkmıyor kendimi eve kapattım sürekli aklımda

Nasil bir insan o ya bu sekilde evlilige ikna etmeye calismak bana da cok tehlikeli geldi.
Bu saatten sonra beklemekten baska yapacak birsey yok maalesef insallah hamilelik gibi bir durum soz konusu degildir ama sonuc ne olursa olsun ben olsam boyle bir adama bir daha guvenemezdim.

Anlayamazsin adete yakin yada adet gecince ogrenebilirsin. Her ne kadar evlilik disi iliskileri tasvip etmesem de erkek arkadasinin yaptigi sey cok adice. Ne kadar sacma bi durum. Sizde istemiyosaniz kendiniz korunun ona birakmayin
Ara ara yumurtalıklarımda iğne bakmaları oldu ama onun dışında hiçbirşey hissetmiyorum gebelik olsa belirti olmaz mı

Ara ara yumurtalıklarımda iğne bakmaları oldu ama onun dışında hiçbirşey hissetmiyorum gebelik olsa belirti olmaz mı

Herkeste belirti farkli maalesef. 2 3 ay sonra hamile oldugunu ogrenenler var. Bilemezsin. Adetin gecikince bir kan ver en kesin oyle ogrenirsin

Nasıl ya?Sizin düşünceleriniz hiç kıymetli değil demek ki.Her iki çocuğumu da eşim deli gibi istedi.Ben de hazır olayım diye bekledi.
Yaklaşık üç yıldır bir bebeğimiz daha olsa diye deli divane.Ama benim istemediğimi biliyor,saygı duyuyor.Sevgiliyken adam bunları yapıyorsa,işiniz var.

Evlilik oncesi bu tip yakinlasmalar iste bundan dolayi yasaklanmis ve dogru degil. Korktugunuzun basiniza gelmesini istemem; ama bundan sonra kimseye guvenmeyin ve bir seyler yasamak icin evliligi bekleyin derim ben.

ay ilk defa böylesini gördüm

Kan testi yaptırdım 0,01 çıktı 4 gün sonra tekrar yaptırdım 0,2 çıktı şuan normalde adet görmem gerekiyordu 3 gün oldu kanama görmedim daha bilmiyorum anlamadım hiçbirşey
Ertesi gün hapı kullanmadıysan -ki kullanmadığını yazmıştın, o zaman stresten olmuştur stres çok etkiliyor çünkü.
Bu değerlerle hamilelik gözükmüyor birkaç gün daha gelmezse bir doktora falan gitmeni öneririm adet söktürücü falan verir belki hem için de iyice rahatlar böylece.

Böyle bi durumda gebelik olmaz ama di mi

Son testi bir iki gün önce gibi yakın bir zamanda yaptıysan bu değerle zaten hamilelik yok ama çok çok düşük bir ihtimalle geç döllenme olabilir ama onu da sanmıyorum gebelik yok bence.

Son testi bir iki gün önce gibi yakın bir zamanda yaptıysan bu değerle zaten hamilelik yok ama çok çok düşük bir ihtimalle geç döllenme olabilir ama onu da sanmıyorum gebelik yok bence.
Son yaptığım test adet döneminden 4 gün önce yapmıştım ara ara kasık ağrılarım iğne batması gibi ağrılarım vardı bekleyemedim test yaptım negatif çıktı bekliyorum adet olmayı

Kalma ihtimaliniz var tabi sonuçta delik büyükse sıvı geçer sizden habersiz böyle bir şey yapması çok iğrenç ya evlenemezseniz nolacak çocuk olursa yazık değil mi onun ne suçu var

Kan testi yaptırdım 0,01 çıktı 4 gün sonra tekrar yaptırdım 0,2 çıktı şuan normalde adet görmem gerekiyordu 3 gün oldu kanama görmedim daha bilmiyorum anlamadım hiçbirşey
Merak ettim birşey oldu mu inşallah olmamıştır

Hamile kalman gayet mümkün. Ama beklemekten başka yapacak birşey yok. Umarım yoktur.
Sana tavsiyem ayrıl. Böyle bir sorumsuzluk kabuk edilemez. Yaptığı şey hiç normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…