Çok fazla stres yaptım aklımdan çıkmıyor kendimi eve kapattım sürekli aklımdaBenim belirtiler beklenen adetten 5-6 gun once basladi. Ama herkes ayni degil, bunlara kafa yorma psikolojik belirtiler yasarsin. Zamani gelsin testini yap. Baska caren de yok.
Degmiyor gercekten bu strese bi daha nasil guveneceksin ki o adama?Çok fazla stres yaptım aklımdan çıkmıyor kendimi eve kapattım sürekli aklımda
Nasıl güveneyim görüşmüyorum ve aramıyor bile kendimi çok kötü hissediyorumDegmiyor gercekten bu strese bi daha nasil guveneceksin ki o adama?
Ara ara yumurtalıklarımda iğne bakmaları oldu ama onun dışında hiçbirşey hissetmiyorum gebelik olsa belirti olmaz mıAnlayamazsin adete yakin yada adet gecince ogrenebilirsin. Her ne kadar evlilik disi iliskileri tasvip etmesem de erkek arkadasinin yaptigi sey cok adice. Ne kadar sacma bi durum. Sizde istemiyosaniz kendiniz korunun ona birakmayin
Ara ara yumurtalıklarımda iğne bakmaları oldu ama onun dışında hiçbirşey hissetmiyorum gebelik olsa belirti olmaz mı
Kan testi yaptırdım 0,01 çıktı 4 gün sonra tekrar yaptırdım 0,2 çıktı şuan normalde adet görmem gerekiyordu 3 gün oldu kanama görmedim daha bilmiyorum anlamadım hiçbirşeyMerak ettim n'aptınız?
Ertesi gün hapı kullanmadıysan -ki kullanmadığını yazmıştın, o zaman stresten olmuştur stres çok etkiliyor çünkü.Kan testi yaptırdım 0,01 çıktı 4 gün sonra tekrar yaptırdım 0,2 çıktı şuan normalde adet görmem gerekiyordu 3 gün oldu kanama görmedim daha bilmiyorum anlamadım hiçbirşey
Böyle bi durumda gebelik olmaz ama di miErtesi gün hapı kullanmadıysan -ki kullanmadığını yazmıştın, o zaman stresten olmuştur stres çok etkiliyor çünkü.
Bu değerlerle hamilelik gözükmüyor birkaç gün daha gelmezse bir doktora falan gitmeni öneririm adet söktürücü falan verir belki hem için de iyice rahatlar böylece.
Son yaptığım test adet döneminden 4 gün önce yapmıştım ara ara kasık ağrılarım iğne batması gibi ağrılarım vardı bekleyemedim test yaptım negatif çıktı bekliyorum adet olmayıSon testi bir iki gün önce gibi yakın bir zamanda yaptıysan bu değerle zaten hamilelik yok ama çok çok düşük bir ihtimalle geç döllenme olabilir ama onu da sanmıyorum gebelik yok bence.
Merak ettim birşey oldu mu inşallah olmamıştırKan testi yaptırdım 0,01 çıktı 4 gün sonra tekrar yaptırdım 0,2 çıktı şuan normalde adet görmem gerekiyordu 3 gün oldu kanama görmedim daha bilmiyorum anlamadım hiçbirşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?