Merhaba arkadaşlar ben paranoyak biriyim erkek arkadaşımla son birkaç aydır ayda 3-4 kez ilişki yaşıyoruz ama nedense hep içimde bir kuşku oluyor %98 koruma oranı varmış şanssız da biri olduğum için %2'ye denk gelme ihtimalimi düşünüyorum genel olarak çoğu şeyde sakata gelirim zaten Evli olup sürekli prezervatifle korunanlar vardır aranızda, hamile kalan oldu mu?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Prezervatife rağmen hamile kalan var mı?
- Konu Sahibi Stanislao
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile kondom korunma korunma yöntemleri prezervatif
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Mart 2023
- 240
- 144
- 18
Prezervatifi ilişkinin en başından itibaren kullanıyorsanız ve yırtılmadığı sürece kalmazsınızMerhaba arkadaşlar ben paranoyak biriyim erkek arkadaşımla son birkaç aydır ayda 3-4 kez ilişki yaşıyoruz ama nedense hep içimde bir kuşku oluyor %98 koruma oranı varmış şanssız da biri olduğum için %2'ye denk gelme ihtimalimi düşünüyorum genel olarak çoğu şeyde sakata gelirim zaten Evli olup sürekli prezervatifle korunanlar vardır aranızda, hamile kalan oldu mu?
- 2 Mart 2023
- 240
- 144
- 18
Prezervatifi ilişkinin en başından itibaren mi kullandınızEvet ben. Prezervatif + ertesi gün hapına rağmen hamile kaldım:) minicik bir ihtimal ile oldu
Evet hep o şekilde oluyorPrezervatifi ilişkinin en başından itibaren mi kullandınız
Sjdsfhdsf açıkçası korkunç bir durum ama dünyaya getirmeyi tercih ettiyseniz hayırlı olsun diyeyimEvet ben. Prezervatif + ertesi gün hapına rağmen hamile kaldım:) minicik bir ihtimal ile oldu
- 2 Mart 2023
- 240
- 144
- 18
Sorun olacağını sanmıyorum. Çünkü prezervatif tamamen sperm geçişini engelliyor. O %2 lik kısım delik ya da yırtılma ihtimalleri olduğunu düşünüyorumEvet hep o şekilde oluyor
ben kalmıştım, midem bulanınca test yaptım ve pozitif ki o dönem emziriyordum bebeğim küçüktüMerhaba arkadaşlar ben paranoyak biriyim erkek arkadaşımla son birkaç aydır ayda 3-4 kez ilişki yaşıyoruz ama nedense hep içimde bir kuşku oluyor %98 koruma oranı varmış şanssız da biri olduğum için %2'ye denk gelme ihtimalimi düşünüyorum genel olarak çoğu şeyde sakata gelirim zaten Evli olup sürekli prezervatifle korunanlar vardır aranızda, hamile kalan oldu mu?
Acaba üstteki arkadaşın dediği gibi ihtimaller mi söz konusu oldu geç mi korundunuz yoksa yırtılma gibi bir şey mi. Gerçi öyle olsa bile fark etmemişsinizdirben kalmıştım, midem bulanınca test yaptım ve pozitif ki o dönem emziriyordum bebeğim küçüktü
Çok yardimci oldunuz valla.zaten paranoyakmış.Evet ben. Prezervatif + ertesi gün hapına rağmen hamile kaldım:) minicik bir ihtimal ile oldu
Oof hep bir ihtimal var Meryem Ana gibiyiiz. Tövbe tövbe. Bu yüzden evlenene kadar rahat bir cinsellik yaşayamayacağım galiba :) her ay regliyi bekleyeceğiiiim heyecanla.Evet ben. Prezervatif + ertesi gün hapına rağmen hamile kaldım:) minicik bir ihtimal ile oldu
- 20 Ocak 2015
- 9.325
- 13.273
- 248
- 40
İnanilmaz demek nasip olunca oluyor. Biz 6 sene korunduk prezervatifle olmadi bişey. Bıraktık prezervatifi 2 seede olmadi demek benim olası yokmuşEvet ben. Prezervatif + ertesi gün hapına rağmen hamile kaldım:) minicik bir ihtimal ile oldu
Bebeğim daha 3 aylıktı tekrar hamile kalmaktan korktuğum için baştan beri kullandık bulantılı zor bir hamilelikti doktorum o zaman prezervatif kullanmaktansa doğum kontrol hapının daha iyi koruduğunu söylemiştiAcaba üstteki arkadaşın dediği gibi ihtimaller mi söz konusu oldu geç mi korundunuz yoksa yırtılma gibi bir şey mi. Gerçi öyle olsa bile fark etmemişsinizdir
- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.541
- 238
Evet en basından itibaren kullandık. Yırtılıp yırtılmadıgından bile emin değildim yine de cocuk istemedigimiz için ertesi gün hapı içeyim dedim. Nasip işte oldu.Prezervatifi ilişkinin en başından itibaren mi kullandınız
Evet 3 aylık su an dünya tatlısı teşekkür ederimSjdsfhdsf açıkçası korkunç bir durum ama dünyaya getirmeyi tercih ettiyseniz hayırlı olsun diyeyim
Ahahah gerçekler bunlar, benimki 100000da 1 ihtimal ama herkesin basına gelmez.Çok yardimci oldunuz valla.zaten paranoyakmış.
Ahahah bizimde birsürü espiri döndü zaten. İstikrarlı spermmiş ne diyelim iyi ki olmusOof hep bir ihtimal var Meryem Ana gibiyiiz. Tövbe tövbe. Bu yüzden evlenene kadar rahat bir cinsellik yaşayamayacağım galiba :) her ay regliyi bekleyeceğiiiim heyecanla.
Eee peki daha önce de oldu mu ? Hep boyle ceket atsa hamile kalan biri miydiniz ?Ahahah gerçekler bunlar, benimki 100000da 1 ihtimal ama herkesin basına gelmez.