Prezervatif kullanirken hamile kalan oldu mu?

Prezervatif hive karşı koruyucu değildir. Cunku hiv kasıklardan da bulasir ve prezervatif malumunuz ki (pardon siz bu fikirdeyken kullanmamissinizdir o yuzden malumunuz olmayabilir) kasıkları kaplamadigi için bulas riski devam eder...

Tek eşlilikte bunu kullanmanıza gerek yok bence, içine başka bi cisim girmesi ne biliyim düşünmesi bile kötü. Gelirken dışarı çıkaracak yani, zaten ete et olmazsa ne anladık
Korunmasız cinsel ilişki diye bir şey yok. Geri çekme diye bir doğum kontrol yöntemi de yok. İstenmeyen gebeliklerin nedeni prezervatif kullanılmamasıdır. Zevki ve keyfi artırmak için kırk çeşit prezervatif var, illa da et ete değmesine gerek yok.

Senin mantığından yürüyecek olursak kesin bir doğum kontrol aracıda değildir? Orda sadece hastalıklardan bir iki örnek vermişim, ayrıca prezervatifle ilişki bir yana, ben senin hayaline bile gelmeyecek şeyleri denemişimdir. Bir iş yapıyorsunuz onuda tadıyla yapın derim aranıza lateks girmesine izin vermeyin.

Korunmasız ilişki var ve çoğu kişi bu şekilde yapıyor emin olabilirsin, geri çekilerek o gelen şeyi kendi ellerinle getirirsin bu kadar basit, prezervatif kullansan da gebe kalabilirsin, hiçbir lateks keyfi artırmaz, tabi anlayana.

Tek eşlilikte bunu kullanmanıza gerek yok bence, içine başka bi cisim girmesi ne biliyim düşünmesi bile kötü. Gelirken dışarı çıkaracak yani, zaten ete et olmazsa ne anladık
7. Çocuğa da yanlışlıkla hamile kalıp Allah rızkını vermeyince gelen pişmanlık hissi

Zaten ne yasadiginizla alakali bir hayalim yok. Kim kimin hayal edemeyeceği şeyler yaşamış orasini kimse bilemez.
Benim mantigimdan yürümekle bu dediğinizin ne alakasi var? Ben hiv kasiktan da bulasabilir diyorum. Boşalma kasıktan olmuyor degil mi? Eger prezervatif sağlamsa gebelik olusmaz. Ama saglamken de hiv bulasabilir. Ben burada korunmayi tartışıyorum neyin zevk verip vermediğini degil.

Benim hakkımda prezervatif kullandırıp kullanmadığımla ilgili fikir yürütmüşsün ona cevaben yazmışım, yoksa kimsenin bilmesi gerekmez zaten özelimi, bilemezde . Kasıktan değil terden dahi hastalık bulaşabilir hiv mi car sadece, mesela frengi vs vs. Prezervatif başta zaten sağlam sonradan olan oluyor yani ihtimaller her konuda ucu açık. Sen korunmayı tartışırsın bende zevkinden bahsederim gayet olabilir. Bende kasıktan boşalmadan bahsetmiyorum, neyse herkese hayatında iyi eğlenceler.

Hanımefendi siz prezervatifin genelev için üretildiğini savunan birisisiniz. Siz ne anlarsınız bilimden ilimden Allah aşkına ya.

Hanımefendi siz prezervatifin genelev için üretildiğini savunan birisisiniz. Siz ne anlarsınız bilimden ilimden Allah aşkına ya.
Size cevap yazmayacağımı belirtmeme rağmen ısrarla beni alıntılıyorsunuz,az ötede kumda oynayabilirsiniz. lütfen bu ergen dilini bırakın biraz büyüyüp ondan sonra gelin. Sağlıcakla...

Size cevap yazmayacağımı belirtmeme rağmen ısrarla beni alıntılıyorsunuz,az ötede kumda oynayabilirsiniz. lütfen bu ergen dilini bırakın biraz büyüyüp ondan sonra gelin. Sağlıcakla...
Çünkü zihniyet ve varlığınızla iğrenç kelimesinin vücut bulmuş halisiniz
O kumda aklın almayacak şeyler yaşatırım sana da. Neyse

İşte bu yüzden ilk 6 ay anne sütü şart diyoruz. Lütfen beni alıntılamayın hadi başka kapıya. Burdan size ekmek çıkmaz.
İlk 6 ay anne sütünün beynin gelişmesinden dolayı şart kılınıyor. Burada olmayan şeyi, yani bir nevi bir tarafından element uyduran "siz" için kesinlikle 6 ay değil bir 6 yıl emmeniz gerekiyormuş. Ancak maalesef ki hem beyninizi geliştirme konusunda, hem de emme yaşınızı alalı bayağı olmuş birazda geç kalmışsınız. Ancak aynı şeyi beyin yaşınız için söyleyemeyeceğim.
Bana laf sokabileceğinizi düşünüyorsanız, öncelikle biraz kitap okuyun, biraz genel kültür çalışın, biraz kapasitenizi, algınızı yükseltin. Sonra buyrun gelin "eşit bir seviyede " olalım ve laf dalaşına girelim.
Kara cahil diyemeyeceğim. Çünkü aklınız ancak hınzırlığa çalışıyor. Bilmiş cahillerdensiniz. Algılarınız ve çok iyi bildiğinizi düşündüğünüz ama en ufacık bir fikrinizin dahi olmaması durumuyla baş edebilmesi adına ailenize eşinize dostunuza sabır diliyorum. Allah zihin açıklığı ihsan eylesin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…