Prezervatif kullanirken hamile kalan oldu mu?

arkadaşlar merhaba, baya eski bir başlık ama yine de yazmak istedim. umarım cevap verenler olur. hamile kaldım diyenler prezervatifteki yırtığı fark edenler mi acaba? biz hiçbir şey fark etmedik. fakat kayganlaştırıcı ile birlikte kullandık. meğerse prezervatifin koruyuculuğunu zedeliyormuş. yine de yurt vs fark etmediğim için olmaz diye düşünüyorum. reglm biraz daha gecikirse test yaparım ama gerçekten imkansız gibi bi şey olması gerekmez mi ya. bi de daha 2 ay önce kürtaj oldum kalp atışı durduğu için :KK43:

Tek eşlilikte bunu kullanmanıza gerek yok bence, içine başka bi cisim girmesi ne biliyim düşünmesi bile kötü. Gelirken dışarı çıkaracak yani, zaten ete et olmazsa ne anladık 😁
Burda sevgilimden hamile kaldım napacağım diye taktik ararsan bu alıntını şırank diye yapıştırırım bilgin olsun. İnsanlara saçma sapan önerilerde bulunmayın. Et ete değecekse gidin kendi partnerinizin etini değdirin. Ne kadar güzel pırıl pırıl kafalar ya.

iç dünyanda ne yaşadığını bilmiyorum ama ergen olduğun kesin, belkide senin yaşın kadar benim üyeliğimin yaşı vardır ne dersin ? Elindeki klavye ile ufak bir araştırma yaparsan prezervatifin üretim amacının aids, hıv gibi virüslerden korunmak için yapıldığını ve genelevlerde kullanıldığını anlarsın.
Turunc chemist Turunc chemist

iç dünyanda ne yaşadığını bilmiyorum ama ergen olduğun kesin, belkide senin yaşın kadar benim üyeliğimin yaşı vardır ne dersin ? Elindeki klavye ile ufak bir araştırma yaparsan prezervatifin üretim amacının aids, hıv gibi virüslerden korunmak için yapıldığını ve genelevlerde kullanıldığını anlarsın.
Turunc chemist Turunc chemist
27 yaşındayım öncelikle. Sizin bu prezervatifi genelevde kullanır kafanız nedir ya? Doktorlar gwri çekilme yönteminin korunma yöntemi olmadığını, prezervatifinde hastalıklarla beraber gebelikten korunma amaçlı üretildiğini, bahsettiğiniz gibi benden büyükseniz sizin bilmeniz gerekir. Ancak siz et ete değecek kafasını savunup durduğunuz sürece değişmeyecek zihniyetiniz. Prezervatif kullananları geneleve yakıştırırcasına imanız aşırı tiksindiri. Burda 16 17 yaşında genç kızlar okuyor. Kalkmış prezervatifin kullanım amacından şaşırıyorsunuz.
Önce siz bi silkelenin bi kendinize gelin. Neyi savunduğunuxa bir bakın. . Size zahmet olmasın diye buraya ben bırakıyorum görseli size ✌️

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-24-00-14-36-155_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2023-02-24-00-14-36-155_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 361
27 yaşındayım öncelikle. Sizin bu prezervatifi genelevde kullanır kafanız nedir ya? Doktorlar gwri çekilme yönteminin korunma yöntemi olmadığını, prezervatifinde hastalıklarla beraber gebelikten korunma amaçlı üretildiğini, bahsettiğiniz gibi benden büyükseniz sizin bilmeniz gerekir. Ancak siz et ete değecek kafasını savunup durduğunuz sürece değişmeyecek zihniyetiniz. Prezervatif kullananları geneleve yakıştırırcasına imanız aşırı tiksindiri. Burda 16 17 yaşında genç kızlar okuyor. Kalkmış prezervatifin kullanım amacından şaşırıyorsunuz.
Önce siz bi silkelenin bi kendinize gelin. Neyi savunduğunuxa bir bakın. . Size zahmet olmasın diye buraya ben bırakıyorum görseli size
Şaka gibi açıklama yapmışsınız bence sağlıklı düşünemiyorsunuz, eşinizle aranızda ömür boyu bir lateks parçası mı olacak? Büyüklerimiz bu şekildemi yaptılar acaba, yada eşinizden ne tür bir hastalık bulaşacak? Lütfen yapmayın bu tarz saçmalıklardan vazgeçin artık tabii tek eşlilik öncelik. Beni alıntılamayın lütfen daha size cvp yazmayacağım.

Şaka gibi açıklama yapmışsınız bence sağlıklı düşünemiyorsunuz, eşinizle aranızda ömür boyu bir lateks parçası mı olacak? Büyüklerimiz bu şekildemi yaptılar acaba, yada eşinizden ne tür bir hastalık bulaşacak? Lütfen yapmayın bu tarz saçmalıklardan vazgeçin artık tabii tek eşlilik öncelik. Beni alıntılamayın lütfen daha size cvp yazmayacağım.
Aynen hanımefendi ben psikopatım nikahlı kocamla keyfime prezervatif takıyorum. Hamilelikten korunmaya çalışıyorum. Yani Allah aşkına bana gece gece ceza yedieteceksiniz illa ki. Kendi açıklamasına bakmamış bana gelmiş şaka gibi diyorsunuz. Siz gidin şöyle bi kafayı boşaltıp yakıştırmalarınızı bidaha okuyun ya. Valla yaşınızın benden büyük olduğunu tahmin ediyorum. Yaşınıza yakışır konusun

Büyüklerimiz patır patır hamile kalıyormuş ama. Ben geri çekilmeyle ve o ay tek korunmasız ilişkide hamile kaldım. Mümkünse eşimle aramda ömür boyu lateks parçası olsun. 🥹

Büyüklerimiz patır patır hamile kalıyormuş ama. Ben geri çekilmeyle ve o ay tek korunmasız ilişkide hamile kaldım. Mümkünse eşimle aramda ömür boyu lateks parçası olsun.
Benim çevremde doğulu arkadaşlarım harici öyle hiç kalabalık aile yok, seninki çıkardım diye seni trollemiş olmasın cano 😊

Benim çevremde doğulu arkadaşlarım harici öyle hiç kalabalık aile yok, seninki çıkardım diye seni trollemiş olmasın cano 😊
Çıkardığı şeyi gördük herhalde, trollemesini gerektirecek bir durumu da yok. 🤷🏻‍♀️ 20 yaşında kızı olan, çocuk sayfasını kapatan ve yıllardır böyle korunduğunu düşünen yengem de geri çekilmeyle hamile kaldı. Siz de çocuk düşünmüyorsanız çok güvenmeyin o yönteme bence.

Çıkardığı şeyi gördük herhalde, trollemesini gerektirecek bir durumu da yok. 🤷🏻‍♀️ 20 yaşında kızı olan, çocuk sayfasını kapatan ve yıllardır böyle korunduğunu düşünen yengem de geri çekilmeyle hamile kaldı. Siz de çocuk düşünmüyorsanız çok güvenmeyin o yönteme bence.
Yani şu zamana kadar kullanmadım, bundan sonra kullanmam. Zira çıkardıktan sonra ellerimle çıkarıp havluya silip temizliyorum ondan garanti gibi. Kaza olacaksa zaten lateksle de olur. Çocuk istemem daha bu saatten sonra 👍

X