Prezervatif kullanirken hamile kalan oldu mu?

bende 4 aydır kullanıyorum ama korkuyorum ya 6.5 aylık bebem var
spiral taktırmak çözüm mü değil elbette daha taktırmadım
hap iğne derseniz kilo vs hormonal değişim
bu işin kolayı yokmu ya :)
spiral taktırıp prezarvatife devam en iyisi galiba :)

öncelikle hamile kalmak için ilişki döneminin yumurtlama döneminede denk gelmesi lazim..o dönemde başka yöntemler bulmak en iyisi sanirim

evet cnm sınıf arkadasım 4 aylık evlıyken yırtık cıkması sonucu hamıle kalmıstı:)
1 yasında kızı var sımdı:)

bı tanıdıgımın 1 yasında kızı var ve su an tekrardan 5 aylık hamıle.kondomla korunuyolarmıs kesınlıkle ımkanı yoktu dıyor ama hamıle.

merhaba; bundan 16 yıl önce bende kızıma eşim prezervatifle korunurken hamile kaldım. ilişkiden sonra banyoda uç kısmında delinme olduğunu farketmiş ama çok da ihtimal vermemiştik. bir kerede olurmu diye. ama oluyor işte. bence çocuk istemiyorsanız lütfen dikkat edin. iyi markalar tercih edin. takarken özen gösterin. selamlar.

bende 4 aydır kullanıyorum ama korkuyorum ya 6.5 aylık bebem var
spiral taktırmak çözüm mü değil elbette daha taktırmadım
hap iğne derseniz kilo vs hormonal değişim
bu işin kolayı yokmu ya :)
spiral taktırıp prezarvatife devam en iyisi galiba :)

spiral kanamayı akıntıyı artırıyor.yara-mantar vb.riski yüksek ve tam korumuyor.zaten yabancı madde vücutta devamlı risk yani......

en iyisi prezervatif ama her erkek kullanmıyor......
hamile kalan epey var yırtılmadan dolayı...bazen başkaları dış kabından çok ince iğne ile özellikle deliyor çocuk olsun diye..

benim komsum hamile kalmıstı ama o saglık ocagında verilenlerle kaldı... ve merak ettik hepsini açtık 10 tane kondomdan 1 tanesinde delik çıktı... hatta 5 vy 6 yeri delikti yani... ben 8 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum.. markalılar daha iyi bana göre... hem arkadaslar yeni ürün çıkmıs sperm öldürüyormus bilginize fiyatı 6 adet 20 civarı:)))

bilmem olabilir de
ben hic sevmiyorum prezervatifi ne o aramiza giriyor zevk mevk aman kalsin :KK70:

aynen canım ya benim için hava hoş da herif sevmiyo napiyim.eni evliyken az kullandık sonra kendimiz care bulduk.ama teyzemizin gelini böyle hamile kaldı 2. ye.aralarıda cok az kardesiyle aman dikkatli olun

ben hap kullaniyorum vallaha ben takmam o plastik seyi, zevk mevk denen sey de yok gercekten bilmem
hemde rahat edemem o aramizda iken
ama belki koruyabilir ama ben sevmiyorum iste napim yahu aliskanlik :KK70: :nazar:hihoyyyt

Seçerek alıcaksın canım onuda mesela ben en ince,kaygan ve tırtıklısını alıyorum pek bir farkı olmuyo..Durex-plesuremax deneyin derim...

Prezervatif kullananlardan hamile kalan oldu mu? merak ettim:uhm::nazar:

ah canım benim yarama tuz bastınnnn.... su anda 3 aylık bir bebeğim var :ecrin_bebek: ve bunun nedeni kullandığımız prezervatifin yaptığı azizlik :eek: kesinlikle kullanıcı hatası yok naniknanik bu kaza durumu olunca hemen ertesi gün hapı içtim çünkü yeni evlenmiştik, yarım saate kalmadan ertesi gün hapını içitm, ohh dedim ne güzel hamile kalmıcamm,, adetim gecikince ilacın yan etkisi sandık, bi test yaptırdık 5 haftalık hamileymişim:CüvCüv: yani anlayacagın hiçbir korunma yöntemi sökmedi bana :lepi:
siz siz olun güvenmeyin hiç birine... öpüyorummmmmm a.s.

arkadaşlar ya biri akıl versin bende yeni evliyim.bu meredi bizde kullanıyoruz,hap zararlı diye.özellikle yumurlama zamanı mı dikkat etmek gerek.tabi diğer zamanlarda kullanıyoruz.hangi markalar iyiki eşim alıyor :eek: .hamile kalmak istemiyorum bir süre :emir_bebek: .borçlarımız bitsin bi hele.Bide arkadaşlar ilk ilişkide prez..kullanılmazmış,doktor söylemişti,düğünden bir gün önce :) aklınızda bulunsun.

Son düzenleme:
Bizde 6 aydır kullanıyoruz şuana kadar bir sorun çıkmadı inşallah bundan sonrada çıkmazyerimseniben

biz de hiçbir sorun çıkmadı eşim ikinci çocuğu asla istemiyor ve prezervatifle korunuyoruz çok dikkat eder iyisini de alınca birşey olmuyor millet nasıl kazara hamile kalıyor ben hiç anlamıyorum valla

biz de hiçbir sorun çıkmadı eşim ikinci çocuğu asla istemiyor ve prezervatifle korunuyoruz çok dikkat eder iyisini de alınca birşey olmuyor millet nasıl kazara hamile kalıyor ben hiç anlamıyorum valla

walla ben de kazara hamile kalanları hiç anlamazdım ama oluyor işte, en iyisini alıp, çok dikkat etmekle önlenemiyor bazı şeyler. sonucta hiç bir korunma yöntemi %100 güvenli degil zaten, insan basına gelince anlıyor kazara hamile kalmak nasıl bişeymiş.büyük konusmamak lazım

biz 7 yıldır bu yöntemi kullanıyoruz ve hiç bir sorun yaşamadık çok şükür

Biz daha çok yeni evliyiz sadece denemek için 1 kere kullandık ama rahat olamadık zaten de şimdi yaklaşık 4 haftalık hamileyim :)

benim arkadaşım hamile kalmıştı ; yırtılmasından dolayı ... maalesef evli değildi ve kürtaj yaptırmak zorunda kalmıştı ... :KK43:

Bizde 1-1,5 senedir prezervatifle korunuyoruz.Ama kesinlikle okey hisset almayın derim hissetmenizi sağlamak için daha ince bu yüzden daha kolay yırtılıyo 12 gün önce benim yırtıldı.:eek: Ertesi gün hapıda aldım ama bugün gebelik testi yaptırıcam bakalım.Ve hiç bir doğum kontrol yöntemi %100 koruma sağlamıyor kızlar.Ama ne yalan söyliim prezervatiflede olmuyoo yaw:eek: İlk çocuktan sonra hapla korunacağım.

X