Prezervatif kullanirken hamile kalan oldu mu?

Askisi

Kizimiz ile cekirdek aile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
1.684
4
Prezervatif kullananlardan hamile kalan oldu mu? merak ettim:uhm::nazar:

hayır canım biz 5 yıldır kullanıyoruz bi sorun çıkmadı rahat olabilirsin kaydirigubbakcemile2

bizde 2 kez prezervatif yırtıldı..İkisindede ertesi gün hapı kullanmak zorunda kaldım:KK43:( Birinci hapı kullandıktan 2 ay sonra regli oldum ama 2 ay çok sıkıntılı günler geçirdim bebişim var çünkü:) İkinci ilacıda geçen hafta kullandım umarım bundada sorun çıkmaz:KK43:( ve bir daha prezervatife güvenip ilişkiye girmem.kendi başımın çaresine bakarım:kızgın:

bizde 2 kez prezervatif yırtıldı..İkisindede ertesi gün hapı kullanmak zorunda kaldım:KK43:( Birinci hapı kullandıktan 2 ay sonra regli oldum ama 2 ay çok sıkıntılı günler geçirdim bebişim var çünkü:) İkinci ilacıda geçen hafta kullandım umarım bundada sorun çıkmaz:KK43:( ve bir daha prezervatife güvenip ilişkiye girmem.kendi başımın çaresine bakarım:kızgın:

takarkene yırtılmış olmasın sakın kaydirigubbakcemile3 hani aceleyle kaydirigubbakcemile3
bizde yaklaşık 3yıldır kullanıyoruz sorun yok :jeyyar:

Çok küçük te olsa bir ihtimal kalınıyor diye duymuştum. Ama ben güveniyorum. Yırtılmamasına özen gösterilirse bişeycik olmaz canım.

takarkene yırtılmış olmasın sakın kaydirigubbakcemile3 hani aceleyle kaydirigubbakcemile3
bizde yaklaşık 3yıldır kullanıyoruz sorun yok :jeyyar:

yok canım ya takarken yırtılmadı ilk yırtılmasından sonra çok daha dikkat etmeye başladık

hatta ara sıra ara verip sağlammı diye baktığımız olmuştur:eek:ama yine yırtıldı ya:eek:klava:
siz ne kullanıyosunuz canım burda marka yazılabiliyomu

yok canım ya takarken yırtılmadı ilk yırtılmasından sonra çok daha dikkat etmeye başladık

hatta ara sıra ara verip sağlammı diye baktığımız olmuştur:eek:ama yine yırtıldı ya:eek:klava:
siz ne kullanıyosunuz canım burda marka yazılabiliyomu

biz ''okey'' kullanıyoruz...
''bana birşey olmaz deme OK mi '' kaydirigubbakcemile3

evet görümcem hamile kaldı hep korunmuşlar yani korunmamazlık etmemişler.şimdi bir kızı var pek tatlı yırtık don böcüğü

malesef kalanları duydum,spiralle de kalındığını duydum birçok kez yanlış takımdan dolayı :nazar:

Prezervatif yirtilanlarin, içindeki havayi bosaltmiyorsunuz ondan kaynaklanirdir.
Ben prezervatifi hijyen konusunda seviyorum. Yoksa ben spiral kullaniyorum. çokta memnunum.
Yumurtamam da kist patladigini için jinekolog hap verdi onu içiyorum su an. Birde unutmasi var bu veletin. Ramazan geçsin, birakacam zaten

Prezervatif yirtilanlarin, içindeki havayi bosaltmiyorsunuz ondan kaynaklanirdir.
Ben prezervatifi hijyen konusunda seviyorum. Yoksa ben spiral kullaniyorum. çokta memnunum.
Yumurtamam da kist patladigini için jinekolog hap verdi onu içiyorum su an. Birde unutmasi var bu veletin. Ramazan geçsin, birakacam zaten
nasıl takmadan önce havasını mı boşaltıyoruz.kızlar düğünede az kaldı.ilki için önerirmisiniz?ben hap kullanmak istemiyorum.hamilede kalmak istemiyorum:emir_bebek:,evlilik otursun nişanlım askere gitsin.prez.kullanırken nelere dikkat etmek gerek.yırtıldığını anlıyomuyuz?:eek::eek::eek:

Prezervatif yırtılırsa ya da içerideyken çıkarsa hamile kalma riskiniz var. Ama bu ihtimal %1 gibi bir oranda. Hapın da, spiralin de ve diğer yöntemlerinde %1-10 arasında korumama ihtimali var. Bu her doğum kontrol yöntemi için geçerli. (Geri çekme gibi yöntemlerde çok daha fazla) Yani hangi yöntemle korunursanız korunun az da olsa bir risk var.
O yüzden herkes kendi sağlık durumuna ve tercihine göre yöntem seçmeli. Ama tabi prezarvatifin temizlik, hijyen, kayganlık verme gibi artıları da var.

cnm nışanlın askere gıtsın gelsın ondan sonra cocuk yapın zaten.Ya tek prezle tum geceyı gecırmeyı denersenız hamıle kalırsınız.yada ıcındekı havayı boşaltmazsanız.Icındekı havayıda zaten adam takarken boşaltıyormuş bıde ıyı prez kullanmak gerekıyormus banada evlı arkadaşlarım bunları soyledı.Ama hamıle kalanı bende duydum.

X