Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde 2 kez prezervatif yırtıldı..İkisindede ertesi gün hapı kullanmak zorunda kaldım( Birinci hapı kullandıktan 2 ay sonra regli oldum ama 2 ay çok sıkıntılı günler geçirdim bebişim var çünkü:) İkinci ilacıda geçen hafta kullandım umarım bundada sorun çıkmaz( ve bir daha prezervatife güvenip ilişkiye girmem.kendi başımın çaresine bakarım
takarkene yırtılmış olmasın sakın kaydirigubbakcemile3 hani aceleyle kaydirigubbakcemile3
bizde yaklaşık 3yıldır kullanıyoruz sorun yok :jeyyar:
yok canım ya takarken yırtılmadı ilk yırtılmasından sonra çok daha dikkat etmeye başladık
hatta ara sıra ara verip sağlammı diye baktığımız olmuşturama yine yırtıldı yaklava:
siz ne kullanıyosunuz canım burda marka yazılabiliyomu
durex "feeling is everything" miş:icecream:
nasıl takmadan önce havasını mı boşaltıyoruz.kızlar düğünede az kaldı.ilki için önerirmisiniz?ben hap kullanmak istemiyorum.hamilede kalmak istemiyorum,evlilik otursun nişanlım askere gitsin.prez.kullanırken nelere dikkat etmek gerek.yırtıldığını anlıyomuyuz?Prezervatif yirtilanlarin, içindeki havayi bosaltmiyorsunuz ondan kaynaklanirdir.
Ben prezervatifi hijyen konusunda seviyorum. Yoksa ben spiral kullaniyorum. çokta memnunum.
Yumurtamam da kist patladigini için jinekolog hap verdi onu içiyorum su an. Birde unutmasi var bu veletin. Ramazan geçsin, birakacam zaten