Prezervatif kullanımına rağmen regl olmadım korkuyorum

kendi açımdan öyle değil ben prezervatif ile yaşadığım ilişkiden asla zevk almıyorum.
Bir de ben prezervatifle ilişkiye bile giremiyorum ki.vajinam normalde çok suludur.bunu kullanınca 2,3 gitgelden sonra bütün sıvı kuruyor.sonrası zaten bıçaklanma gibi.biraz uzun sürse olmuyor.erkek kısa bir süre içinde boşalıp geçecek.başka türlü kullanılamıyor.

Ben hiçbir sorun yaşamadım demek ki kişiden kişiye değişiyor yada doğru hapı kullanmamış olabilirsin.

Allah Allah bak sen şu işe,senin kuruluk sorunun olacağını sanmıyorum ama sen bilirsin ben yaşamıyorum açıkçası kuruluk. Sen zaten bildiğim kadarı ile hiçbir korunma yöntemini kullanmıyorsun dimi?
Ben çoook zor hamile kalan bir kadınım.o yüzden geri çekilme benim için çok sağlam bir korunma yöntemi.hep derler geri çekilme korunma yöntemi değildir de değildir.diyorum benim tembel işe yaramaz üreme sistemime şöyle sen onu

Evet çok değişiyor.hangi hap?
Ya ben diane kullanıyorum ama mesela arkadaşımda mide bulantısı ve isteksizlik yaptı hapını değiştirdi. Her vücüt sistemine göre değişebiliyor bana iyi gelen sana iyi gelmeye bilir. Değiştire değiştire hangi hapın sana iyi geldiğini öğrenirsin ancak. Daha önce yaz da kullandım o iyi gelmedi mesela tekrar diane ye döndüm. En uzun kullandığım bu.

Diane tam doğum kontrol hapı değil diye biliyorum ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…