- 27 Ağustos 2024
- 25
- 4
- 19
-
- Konu Sahibi sarmankedimveben
Flaş açıp baktığımızı biliyoruzKondomun sağlam olup olmadığını hatırlamıyorsanız risk var. Test yapın çay içmek yerine.
Stresten gecikmiş bence. Kondom kullanmışsin, Ella hapini icmissin, dışarı boşalmış. Hamile değilsindir diye düşünüyorum. Emin olmak için kan ver gitsinNormalde ayın 30 u ile 1 i regl olurum ella kullanımım oldu 5 inde oldum ondan sonraki ay da 7 sinde oldum ama bu ay sadece 2 defa birleşme oldu erkek arkadaşım ikisinde de dışarıda boşaldı ama olmuyorum arkadaşlar bir türlü çok korkuyorum bu ay biraz fazla kilo aldım bir de sınav dönemim stresliyim de acaba bunlar etkiliyor olabilir mipapatya çayı içtim bugün şuanda da karnımda sıcak su torbası var yarın 1 hafta gecikmiş olucam bana bi akıl verin lütfen
muhtemelen vermez. (özelde falan ver bari)Stresten gecikmiş bence. Kondom kullanmışsin, Ella hapini icmissin, dışarı boşalmış. Hamile değilsindir diye düşünüyorum. Emin olmak için kan ver gitsin
Böyle yapınca o sevişmeden zevk alıyor musunuz ?Flaş açıp baktığımızı biliyoruz
Prezervatifi kullandıktan sonra demek istiyor.Böyle yapınca o sevişmeden zevk alıyor musunuz ?
Bu arada sınav dönemi yazmışsın sınavlarında başarılar dilerim. Profile baktım 19 yazıyor. 19 yaşında mısınNormalde ayın 30 u ile 1 i regl olurum ella kullanımım oldu 5 inde oldum ondan sonraki ay da 7 sinde oldum ama bu ay sadece 2 defa birleşme oldu erkek arkadaşım ikisinde de dışarıda boşaldı ama olmuyorum arkadaşlar bir türlü çok korkuyorum bu ay biraz fazla kilo aldım bir de sınav dönemim stresliyim de acaba bunlar etkiliyor olabilir mipapatya çayı içtim bugün şuanda da karnımda sıcak su torbası var yarın 1 hafta gecikmiş olucam bana bi akıl verin lütfen
Ella bütün dengeleri alt üst ediyor malesef, prezervatifte bir problem olsaydı partneriniz söylerdi herhalde.Normalde ayın 30 u ile 1 i regl olurum ella kullanımım oldu 5 inde oldum ondan sonraki ay da 7 sinde oldum ama bu ay sadece 2 defa birleşme oldu erkek arkadaşım ikisinde de dışarıda boşaldı ama olmuyorum arkadaşlar bir türlü çok korkuyorum bu ay biraz fazla kilo aldım bir de sınav dönemim stresliyim de acaba bunlar etkiliyor olabilir mipapatya çayı içtim bugün şuanda da karnımda sıcak su torbası var yarın 1 hafta gecikmiş olucam bana bi akıl verin lütfen
Ama Ella kullanımım 2 ay öncesine ait yanlış anladınız galibaStresten gecikmiş bence. Kondom kullanmışsin, Ella hapini icmissin, dışarı boşalmış. Hamile değilsindir diye düşünüyorum. Emin olmak için kan ver gitsin