C cide37 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2020 2 1 1 58 8 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi cide37 #1 Merhaba. Daha önce olmayan birşey başladı prezervatif ile ilişkiye girince ıslaklık gidiyor.korunmadan ilişkiye girince sorun yok ama prezeevatif değdiği an tüm ıslaklık gidiyorr. Başına gelen oldumu böyle bişi
Merhaba. Daha önce olmayan birşey başladı prezervatif ile ilişkiye girince ıslaklık gidiyor.korunmadan ilişkiye girince sorun yok ama prezeevatif değdiği an tüm ıslaklık gidiyorr. Başına gelen oldumu böyle bişi
C castler Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2018 13 2 86 34 14 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi cide37 #2 Prezervatif üreten firmaların kayganlaştırıcılarından kullanabilirsiniz, vajinaya zarar vermiyorlar.
P pelinayar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2019 64 44 3 23 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi cide37 #3 Aynen bu bende de oluyor çok marka denedik ama pek sevmiyorum bir kutuda yarı yarıya fire oluyor
C cide37 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2020 2 1 1 58 3 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi cide37 #4 pelinayar .!.: Aynen bu bende de oluyor çok marka denedik ama pek sevmiyorum bir kutuda yarı yarıya fire oluyor Genişletmek için tıkla... ilk başta yoktu sonradan çıktı. nasıl oldu anlamadım. sıkıntılı bir durum. ilaca yönlendirecek mecburen
pelinayar .!.: Aynen bu bende de oluyor çok marka denedik ama pek sevmiyorum bir kutuda yarı yarıya fire oluyor Genişletmek için tıkla... ilk başta yoktu sonradan çıktı. nasıl oldu anlamadım. sıkıntılı bir durum. ilaca yönlendirecek mecburen
Korkak-kiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2019 119 253 53 3 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi cide37 #5 "Yok ötesi" prezervatif ler var onlar guzel bence. Bir fıs kayganlastirici ile super