Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bimdekiler azaltıyoKorunma yöntemi olarak eşimle prezervatif kullanmak istiyoruz. Sizce artıları eksileri ne hissi
azaltıyor mu?
kullandığın prezervatifin cinsine bağlı biraz. normallerden kullanırsanız poşet gibi bir his veriyor gerçekten. ince ultra ince olanlar var onlar gayet normal bir his veriyor.Korunma yöntemi olarak eşimle prezervatif kullanmak istiyoruz. Sizce artıları eksileri ne hissi
azaltıyor mu?
Ben doğum kontrol hapı kullanıyodum ama yan etkisi çok oluyo o yüzden prezervatife geçmek istiyorum hissi azaltıyor diyolar emin olamıyorum o yüzdenKorunma yöntemi olarak eşimle prezervatif kullanmak istiyoruz. Sizce artıları eksileri ne hissi
azaltıyor mu?
evet ya yan etkisi çok maalesef ben de prezervatife geçmek istiyorum ama eşim pek istemiyoBen doğum kontrol hapı kullanıyodum ama yan etkisi çok oluyo o yüzden prezervatife geçmek istiyorum hissi azaltıyor diyolar emin olamıyorum o yüzden
Biz evlendiğimizden beri prezervatif kullanıyoruz. Hissi azaltması da prezervatife göre değişir benceKorunma yöntemi olarak eşimle prezervatif kullanmak istiyoruz. Sizce artıları eksileri ne hissi
azaltıyor mu?
Ben senelerce dogum kontrol hapi kullanıp hormon yuklendim. Viraz da esim ustlensin artik biraktim prezervatife gectik. His azalmis dedigine göre bencde bir fark yok.Ben doğum kontrol hapı kullanıyodum ama yan etkisi çok oluyo o yüzden prezervatife geçmek istiyorum hissi azaltıyor diyolar emin olamıyorum o yüzden
Biraz değil baya baya iyi bana göreHissi azaltıyor, ben sevmiyorum ama hormonal yöntemler istemiyorsanız elde bu ve spiral kalıyor. Ben incelerden de hoşlanmadım, tırtıklılar biraz daha iyi
Ben her koşulda sevmiyorum o yüzden öyle dedim ama hapa da geri dönecek yaşta değilim, böyle devam edeceğiz artık mecburenBiraz değil baya baya iyi bana göre