• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prezerfatifle korunduk fakat..

kduman584

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2021
1
0
1
24
6-7 gün önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Prezerfatifle korunduk. Fakat bu yaşıma kadar hiç gecikmeyen reglm 2 gün gecikti. Şuan belirtiler var akıntı ve bel ağrısı gibi ama yinede emin değilim. Birde geçn ay ciddi bi diş rahatsızlığı geçirdim ve 10 gün civarı antibiyotik ve ağrı kesiciler kullandım ve geçen ay 5 günü geçmeyen regl sürem 7 güne kadar uzadı. Aceba ilaçların etkisi olabilir mi yoksa hamilelik ihtimalim varmı

Kondomda sorun varsa kalmis olabilirsin.
Ama yalniz stresten gecikmis olabilir.

Bence ilaçların etkisi olabilir, stres yapmayın yoksa psikolojik olarak tüm belirtileri yaşarsınız. Biraz rahat olun, düşünmemeye çalışın

6-7 gün önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Prezerfatifle korunduk. Fakat bu yaşıma kadar hiç gecikmeyen reglm 2 gün gecikti. Şuan belirtiler var akıntı ve bel ağrısı gibi ama yinede emin değilim. Birde geçn ay ciddi bi diş rahatsızlığı geçirdim ve 10 gün civarı antibiyotik ve ağrı kesiciler kullandım ve geçen ay 5 günü geçmeyen regl sürem 7 güne kadar uzadı. Aceba ilaçların etkisi olabilir mi yoksa hamilelik ihtimalim varmı
İlaçların etkisidir öyle hemen belirti olmaz daha kaç gün olmuş ilişki . Sitres yapmayın gelir ...

Back
X